Jsem spokojena, rychla objednavka i doruceni.

Rychlá dodávka, vše v pořádku.

Mám dobrou zkušenost.

Tento rok jsem byla na dovolené v Bulharsku. Procházeli jsme se, a občas jsme zašli do obchodu. Chodila jsem tam tak dlouho kolem této kosmetiky, až jsem si ji koupila. Je úžasná a proto jsem si ji znovu objednala.

S obchodom Ružová kozmetika som veľmi spokojná. Absolutná pružnosť už od prvého prijatia objednávky až po rýchlé dodanie. Tovar kvalitne a bezpečne dodaný.

• Bslik cestoval buhkde kolik dni

Poslali uplně něco jineho než jsem chtěla. Už si nikdy nic od nich neobjednam. Je lepši jit do kameneho obchodu než otevřit zkopanou krabici ze zbožim ktere jdem vůbec nechtěla. Misto k Mikulasi prislo az 7.12 a jiny zboži. Nikdy vic. Nejvic jsou zklamane mé holky

Reakcia obchodu Ružová kozmetika

Dobrý den, paní Zdeňko,

jak jsem Vám vysvetlil, doručili jsme Vám přesne to, co jste si objednala a to: https://www.ruzovakosmetika.cz/biofresh-set-ruzove-kosmetiky-za-vyhodnou-cenu-kompletni-set-kosmetiky-s-ruzovou-vodou-7-produktu-usetrite-150-kc-e2073.htm
    Opravdu netušíme proč jste si myslela, že je toto Vánoční kalendář. Mrzí nás to, no věříme, že holky kosmetiku využijí a budou mít radost.

Martin

Spokojnosť!!

• Úžasné zboží, rychlá doprava, perfektní

• Maximálna spokojnosť, výborná komunikácia, ústretovosť, skvelé ceny, rýchle dodanie 2-3 dni, web stránky sú prehľadné, informácie o produktoch, kvalitné produkty s účinnými napr. ružová voda a olej z ruží z Bulharska, strieborná voda, kaviár, kreatín, olivový olej, kyselina hyalurónová, a iné vzácne prírodné ingrediencie
    • Perfektne ukážkové balenie a aj vnútri zabezpečený tovar proti poškodeniu, pretečeniu, za tie roky hodnotím 10z10 bodov, ako jedny z NAJ e-shopov na SK, spolu s Zamio.sk, a pár ďalšími.
    • Žiadna

Maximálna spokojnosť za vyše 2-och rokov nakupovania, môžem len a len DOPORUČIŤ!

• Úžasná kosmetika za fajn ceny

Mám ráda růžovou kosmetiku.
    Krásně voní a je příjemná na pleť.

• Rychlost a spolehlivost
    • Nic

Kvalitné výrobky, rýchle vybavenie zákazky.

• kvalitné a cenovo dostupné výrobky
    • rýchle doručenie tovaru

Rychle vyřízení, super dodaní, kvalita výrobků. Růžová kosmetika je úžasná.

S vyberom tovaru som velmi spokojna a s komunikaciou priam nadmieru. Ochota, s akou som sa nestretla v e-shopoch, z ktorych si objednavam tiez tovar. Dakujem velmi poekne a odporucim vas obchod mojim znamym

Zboží mi zatím nedorazilo a to už je zaplaceno 6dnů. Je mi nepříjemné, že mi chodí emaily, že mám ohodnotit produkt, který mi zatím nepřišel a nikdo mi nedává info v jakém aktuálním stavu je zásilka.

Jsem spokojena-zboží vyborné-stejné jsem zakoupila přímo v Bulharsku a velmi oblíbené

Korektná komunikácia a rýchle dodanie na vybrané miesto.

spokojenost

• velmi rychlý a bezproblémový