Tovar bol doručený bez problémov. Šperky sú nááááádherné. Parametre jednotlivých častí zodpovedajú popisu na webovej stránke.
Kvalitné strieborné šperky, rýchla dodávka.
- Rychle dodanie
Som veľmi spokojná z rychkym vybavenim objednavky a dodaním.Viackrat som už objednavala a obdarovany boli velmi spokojni z vasimi vyrobkami . Ďakujem a vrelo odporúčam.
Chybala mi 3% zlava pre registrovanych clenov.
- Krásny náhrdelník
- Ďakujem
Som veľmi spokojná s vašim nákupom, ďakujem a budem odporúčať
Velka spokojnost
Rýchle dodanie
- rýchle dodanie, spokojnosť s tovarom
- rychle doručenie
- dobré informovanie o vybavovaní objednávky
- retiazka bola krásna, no pre dospelého, by som prijala dlhšiu
16. teho v nedeľu večer som objednala, 17. teho bola odovzdaná kuriérskej službe a 18.teho už bola zásielka k prevzatiu. Veľmi som bola spokojná, lebo som sa bála, že mi do soboty nepríde a mal to byť darček pre 10-ročné dievča.
Rýchle dodanie
Veľká spokojnosť, rýchle doručenie v bezchybnom stave, veľmi precízne vypracovaný výrobok je naozaj nádherný a presne podľa mojich predstáv.Som veľmi rada,že ste” Rubino”.
- Uz cakam tyzden na objednavku a uz si mysli ze ani nepride a este zaplatena dopredu uz neplatim pri takychto obchodnikoch
Velmi tenkà retiazka, meno take malicke :(
- rýchle dodanie,absolútna spokojnosť
- Objednavku mi zrusil obchod az po zaplateni tym ze nemaju tovar na sklade nech si objednam druhy. Objednal som druhy a aj zan zaplatil. No peniaze z prvej objednavky este doteraz nedosli a cakam uz tyzden.
- Rychle dodanie a nadherny tovar
Krásna práca som veĺmi spokojná