Tovar objednaný 31.1.2020 do 11.3.2020 obchod bez uvedenia dôvodu NEDODAL!!!
Telefóne linky nikto nedvíha, na emaily neodpovedajú .
Neviem, aký nákup mám hodnotiť, keď mi tovar doteraz nedoručili. Mal som to mať do dvoch dní už je to vyše týždňa a nič. Na môj mail ohľadom stavu objednávky taktiež nikto nereagoval.
- Rýchlosť
- Ochota spisat objednavku na tovar
- Pri objednani tovaru figuroval na sklade ale po zaslani objednavky na sklade 0
- Zle telefonne číslo pre kancelariu v Žiline na stránke internetu
- Peniaze zaplatené, tovar nedodaný, kontakt ani cez meil ani telef. nie je možný, žiadna reakcia, o ospravedlnení ani nehovorím
Vybavovanie mojej objednávky mi pripadá ako oraganizovaný podvod
Tovar som si objednal zo stránky ktorá ukazovala , že tovar je na sklade, po objednaní mi prišla správa, že tovar len bude naskladnovaný xy ???, doteraz tovar nemám a včera som písal správu či mi tovar bude doručený aj keď bude naskladnený xy ???, odpoveď nemám telefóny nik nedvíha a tak som blokovaný či tovar mi bude odoslaný po naskladnení xy ??? aby sa mi nestalo, že ak si ho objednám inde aby som tovar nemal duplicitne. !!!???
Typický príklad ako nemá pracovať eshop. Po 10 dňoch od objednania, som telefonicky preveroval stav objednávky. Bolo mi povedané, že tovar momentálne nemajú a bude až 17 dní. Na základe týchto skutočností som zrušil objednávku a mal som obdržať email s potvrdením čísla môjho účtu.
Od vtedy zdochol pes. Telefóny nik nedvíha a na email nik neodpovedá . Na eshope sa daný tovar dá objednať a dodacia lehota je 3-5 dní.
Tak, že momentálne nemám ani peniaze ani tovar. Komunikácia s eshopom je katastrofálna. Nezodpovednosť a ľahostajnosť. -
Tovar ani po mesiaci nedodaný.
neprišlo mi doteraz nič...ani ma nik nekontaktoval...
Tovar som si objednal 18.1.2020 a do dnešného dňa 28.1.2020 mi nebol doručený.
Obchod ani po 7 dňoch od objednavky nekomunikoval. Nereagoval ani na môj imail, v akom stave je moja objednávka. Tak som zrušil objednávku. Reakcia žiadna.
- rychlost dodania
rychlost vybavenia a dorucenia objednavky
- cenová hladina
- nedodržanie uvedenej doby dodania
- neodpovedanie na maily a SMS dotazy
Objednaný tovar mi po troch týždňoch nebol dodaný.
- Komunikácia,cena, prístup
- Nic
Neodpovedaju na moje dotazy, na tovar cakam 2 tyzdne a nic. Zaplatene. Nemam ani tovar, ani peniaze, ziadne info.
Ok.
Výhoda by bola, keby tovar dorazil, moja objednávka mi bola zrušená a nebola mi ponúknutá iná alternatíva, dokonca ani plarba zatiaľ nebola vrátená. posielala som výpis o platbe...