- Rýchle dodanie, tovar funguje
Prehľad a skorá dodávka zásielky
Je to super mini klíma iba neviem ci ôk ze trosku tecie z mriežky ale asi ano
Reakcia obchodu ROVUS
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Ochladzovač nemá pretekať. Odporúčame tovar reklamovať. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. č. : 02/59 220 750, prípadne e-mailom na: [email protected]. Ďakujeme
- Ani keď im voláte tak Vám nedvihnú
Reakcia obchodu ROVUS
Dobrý deň, mrzí nás Vaša negatívna skúsenosť. Stáva sa, že sú všetci operátory obsadený ale vždy volajú späť hneď ako je to možne.Ubezpečujeme Vás, že robíme všetko preto, aby sme sa ku všetkým podnetom dostali čo najskôr. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. č.: 02/59 220 750, prípadne e-mailom na: [email protected]. Ďakujeme
- samí šmeid
80 % reklamovaných výrobkov - podvod. Nedosahujú deklarované parametre !!!!!!!
Reakcia obchodu ROVUS
Ďakujeme za Váš názor a spätnú väzbu. Zaradíme ju do našich interných procesov. Veľmi si ju vážime, aj na základe nej sa snažíme neustále zlepšovať. Je nám veľmi ľúto, že máte negatívnu skúsenosť .Ak výrobok ne je v poriadku odporúčali by sme Vám výrobok reklamovať.V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. č. : 02/59 220 750, prípadne e-mailom na: [email protected]. Ďakujeme
Onchod so mnou nekomunikuje o stave vybavovania mojej objednavky.
Reakcia obchodu ROVUS
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za spôsobené komplikácie, ktoré nás veľmi mrzia. V prípade ak máte záujem preveriť aktuálny stav Vašej objednávky, prosím, kontaktujte nás telefonicky na čísle 02/59 220 750 alebo emailom na adrese [email protected], radi Vám to preveríme. Prajeme pekný deň
- Okamžité použitie
Informácia, že mi tovar príde čo najskôr je zavádzajúca.
Od iných predajcov mi zásielky chodia do dvoch dní.Reakcia obchodu ROVUS
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti spojené s nákupom. Vždy sa snažíme doručiť tovar zákazníkovi v čo najkratšom možnom termíne. Bežná doba doručenia pri tovare, ktorý máme na sklade, je 3 až 7 pracovných dní od odoslania. V prípade ak máte záujem preveriť aktuálny stav Vašej objednávky, prosím, kontaktujte nás telefonicky na čísle 02/59 220 750 alebo emailom na adrese [email protected], radi Vám to preveríme. Prajeme pekný deň
Nakupoval som v tomto obchode prvý krát a som spokojný
- Celková spokojnosť
- celkova spokojnost z vyrobkom rychle dorucenie
- Férove jednanie
- CENY
- Doručenie domov
- výborný vysavač
- Vyber tovaru z pohodlia domova aj takeho ktory v kamennom obchode nedostat
Zatiaľ mi STALE neprišiel tovar, napriek tomu, že je zaplatený a už som túto skutočnosť aj reklamovala.....neodporúčam tento obchod....
Reakcia obchodu ROVUS
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti spojené s nákupom. Vždy sa snažíme doručiť tovar zákazníkovi v čo najkratšom možnom termíne. Bežná doba doručenia pri tovare, ktorý máme na sklade, je 3 až 7 pracovných dní od odoslania. Mohlo sa stať, že Vašu objednávku sme nemohli odoslať z iných dôvodov, za čo sa veľmi ospravedlňujeme. V prípade ak máte záujem preveriť aktuálny stav Vašej objednávky, prosím, kontaktujte nás telefonicky na čísle 02/59 220 750 alebo emailom na adrese [email protected], radi Vám to preveríme. Prajeme pekný deň
- dobrá cena
Tovar som ešte nedostal a už chcete vedieť, že ako som s nim spokojny
Reakcia obchodu ROVUS
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti spojené s nákupom. Vždy sa snažíme doručiť tovar zákazníkovi v čo najkratšom možnom termíne. Bežná doba doručenia pri tovare, ktorý máme na sklade, je 3 až 7 pracovných dní od odoslania. Mohlo sa stať, že Vašu objednávku sme nemohli odoslať z iných dôvodov, za čo sa veľmi ospravedlňujeme. Hodnotiaci email chodí automaticky.
V prípade ak máte záujem preveriť aktuálny stav Vašej objednávky, prosím, kontaktujte nás telefonicky na čísle 02/59 220 750 alebo emailom na adrese [email protected], radi Vám to preveríme. Prajeme pekný deň -
Nula bodov,ani neprišiel potvrdzovaci mail že bola objednavka a skoro po vyše dvoch tyzdnoch ziadna odozva
Reakcia obchodu ROVUS
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti spojené s nákupom.Potvrdenie o objednávke môže spadnúť do spamu alebo reklamy. Vždy sa snažíme doručiť tovar zákazníkovi v čo najkratšom možnom termíne. Bežná doba doručenia pri tovare, ktorý máme na sklade, je 3 až 7 pracovných dní od odoslania. Mohlo sa stať, že Vašu objednávku sme nemohli odoslať z iných dôvodov, za čo sa veľmi ospravedlňujeme. V prípade ak máte záujem preveriť aktuálny stav Vašej objednávky, prosím, kontaktujte nás telefonicky na čísle 02/59 220 750 alebo emailom na adrese [email protected], radi Vám to preveríme. Prajeme pekný deň