- veľmi rýchle vybavenie objednávky, aj keď som musela meniť za inú veľkosť
Kvalitne oblecenie, jedinecne a kupujeme ho s dobrym pocitom
Skvele materialy, vyborna komunikace s obchodem, rychle doruceni
- nekvalitný tovar
namiesto bavlneného trička v katalógu mi poslali 100% umelinový šmejd
Krásne, kvalitne ušité, originálne tričko aj nádherná šatka, maximálna spokojnosť + dobrý pocit, že som podporila správnu vec :)
- Šatka sa ako darček veľmi páčila. Krásna práca
Rýchlosť dodania, jasná komunikácia. Krásna látka aj strih, veľmi dobre padne na postave.
- Kvalitny material
- Odporucam satky. Su super.
- Malo konfekcnych moznosti.
Všetko super.
Tričko čo som si objednala je z veľmi kvalitnej bavlny a precízne ušité. Balíček bol krásne zabalený. Určite nákup zopakujem ☺️.
- Maximálna spokojnosť, rýchle vybavenie objednávky
- Pekný tovar, kvalitne spracovaný
- Rýchle vybavenie objednávky a doručenie
- Potešila kartička s podpisom kto oblečenie ušil
Spokojnosť, odporúčam
- krasny sortiment a hlavne je to e-shop s pridanou silnou socialnou hodnotou
Od objednania až po doručenie všetko prebehlo perfektne. Objednaná mikina je ešte krajšia ako som čakala. Ďakujem!
Všetko, čo som si kúpila milo prekvapilo kvalitou. Romade určite odporúčam a rada sa vrátim. Je skvelé, že dávate šancu na lepší život ľuďom, ktorí majú v živote horšiu štartovaciu pozíciu.
- Kvalitne ušité sako, rýchle doručenie
Vypracovanie výrobku je pedantné, tovar je pekne zabalený, doručenie rýchle.
Nevyhodu vidim len v tom, ze nie je viac rozmerov alebo kratsie velkosti pre male zeny.
- Promptne vybavenie
- Mila komunikacia
- Krasne vyrobky
Urcite odporucam, vyrobky originalne a velmi pekne, komunikacia s eshopom tiez na vybornej urovni.
Tovar, ktorý som si objednala, vôbec nepotrebujem, ale tak sa mi páči myšlienka pomoci tejto komunite, že som ich takouto formou chcela podporiť :), navyše je to kvalitné aj pekné. Som spokojná a určite to nie je posledný nákup, aj keď ja nakupujem najmenšie minimum odevov, aké je len možné a už vôbec nie cez internet, toto ma veľmi oslovilo
- rychle dodanie
- krasne vyrobky