• Nedá sa platiť online - ani kartou, ani internetbankingom, jedine dobierka alebo prevod na účet vopred

• Komunikacia

• Kvalitný poradenský servis
    • Široký sortiment produktov

• Doručené veľmi rychlo
    • Super produkt
    • Pri platení je jediná možnosť prevod na účte, to môže zabrať zbytočný čas.

Objednak som viac položiek, z čoho niečo nemali skladom. Informovali ma o tom a vyžiadali si stanovisko, či počkať, alebo poslať to čo majú.
    Výborne.

Nič som nekúpil objednávka zrušená??? Čo mám hodnotiť??

Reakcia obchodu RLX COMPONENTS

Objednavku ste si zadal v noci a hned rano ste nam Vy sam zavolal, ze kolega Vam tento objednany
    produkt prave priniesol a prajete si tuto objednavku zrusit. Vasej poziadavke sme vyhoveli.
    Preto nechapeme tuto Vasu reakciu.

Doteraz nemám faktúru na svojom účte v eshop, ani na email.

• výborná donáška, ďakujem

• Siroky sortiment
    • Malo sposobov dorucenia, chyba napr. balikomat (Packeta)

• zaujimavy sortiment
    • vyhradny dovozca niektorych znaciek
    • z popisu nie je jasne ako dlho bude trvat dodanie tovaru (aspon orientacne)

Obchod je spolahlivy s dobrym sortimentom. Nedrzia sice tolko drobnosti ako hobby obchod zamenrany iba na vyvojove prostredia. Bol to prvy nakup po dlhsom case a prekvapilo ma ze pri tovare nie je uvedene ci je skladom alebo u dodavatela resp ocakavane naskladnenie, tato informacia by v dnesnych casoch ked su vypadky v dodavkach urcite potesila.

Celkovo vsak objednavka prebehla bez problemov, o temine dodavky som bol informovany sice az po objedani ale termin bol dodrzany.

V obchode som objednaval len raz, zial so zlou skusenostou. Pocas vytvarania objednavky sa na mi cena na produkt microservo MG-90D zvysila dvojnasobne. V kosiku, tesne pred odoslanim objednavky bola cena za kus v poriadku, ale po prekontrolovani udajov sa mi cena zrazu zvysila dvojnasobne (je mozne ze obchod akurat v tom case aktualizoval cenu na webe). Objedavku som teda upravil a zmensil pocet kusov. Po spracovani objednavky mi prisla sprava, ze serva aj tak nemaju na sklade, a dodacia doba je 1-2 tyzdne, ci som ochotny pockat. Objednavku som teda zrusil. Kladne hodnotim serioznu komunikaciu obchodu a informaciu o vzniknutom stave.

vsetko ok, len pri jednotlivych polozkach by ste mohli doplnit stav skladu alebo aspon ci je alebo nie je na sklade.

• Jedinecny tovar, rychle dodanie

• rýchle dodanie
    • bezproblémová komunikácia

• ústretovosť spoločnosti a rýchle dodanie tovaru

• Rychle dorucenie, dobre ceny, odporucam, A+++++++

• Najrychlejsie dorucenie v historii objednavok cez akykolvek eshop. Tovar bol doruceny za menej ako 24 hod od odoslania objednavky. Samozrejme, ze sa jednalo o dorucenie vramci toho isteho mesta, ale aj tak je to uctihodny vykon! Dakujem

• spoľahlivosť, rýchlosť, jednoduchosť a majú zväčša všetko čo potrebujeme

• ustretovost,ochota,profesionalita