- Neviem o žiadnej
- Veci, ktoré inde nemajú majú tu
- Poväčšine sú skladom
- rýchle, lacné
- majú aj komponenty, ktoré nie sú inde
Málo možností doručenia. Mne nevyhovuje doručenie kuriérom, privítal by som zasielanie do pick up boxu.
- Super komunikácia.
- Rýchle dodanie.
Odporúčam.
- robia co mozu
- v eshope by mohli mat poznamku ci tovar je alebo nieje na sklade
- Rychlost
- Mala som pochybnosti, komunikacia zo strany obchodu je slabsia, ale tovar prisiel rychlo a bezproblemovo. Tovar maxim.splnil ocakavania, syn bol nadseny.
Rýchle a spoľahlivé dodanie
- Ponuka micro:bit, skladové zásoby, rýchle dodanie
- Na stránke nie je pri tovare uvedená dostupnosť a dodacia lehota
Cakam uz vyse tzýzdna po zaplateni a stale nemam ziadnu spravu co sa s mojou objednavkou deje.
Reakcia obchodu RLX COMPONENTS
Dakujeme za Vase hodnotenie a pripomienky,
avsak Vase hodnotenie nie je korektne a relevantne. Tovar Vam bol odoslany ihned po objednani . Sucasne Vam bola hned zaslana do emailu aj linka balika, s informaciou o cisle zasielky a Vasej moznosti kontaktovat kuriersku spolocnost. Nasledne ste bol informovany aj telefonicky o stave Vasho balika, zaroven nasa spolocnost urgovala dorucenie Vasej zasielky priamo v kurierskej spolocnosti. Nemohli sme pre to uz viac spravit. Z nasej strany nenastalo ziadne pochybenie, my sme Vasu objednavku vybavili obratom. Dokonca aj po doruceni balika (co nam potvrdila a preverila kurierska spolocnost) ste tvrdil , ze ste balik stale nedostal.
Prajeme Vam krasne sviatky. -
Nie prvy krat sa mi stalo ze stranka pise ze produkty su dostupne pri tom niesu a doba objendania je 2 tyzdne.
Reakcia obchodu RLX COMPONENTS
dakujeme za Vase hodnotenie a pripomienky.
Tovar uvedeny na stranke nemusi byt na sklade (my to nikde neuvadzame, ci je tovar skladom).
Ihned po prijati objednavky informujeme zakaznika o stave na sklade resp. o dostupnosti tovaru. -
- pan mi vedel presne poradit ohladom produktu aj telefonicky
- rýchlosť a info o priebehu
- rýchle dodanie
- Overeny distributor.
- Individualny pristup.
Web ma pomalu odozvu, co pri nakupe zdrzuje a celkovo zanechava negativny pocit o doverihodnosti obchodu.
Pri takto specifickych produktoch by som ocakaval aspon o jeden level filtrovania naviac. -
- Rychle dodanie
- Komunikacia
fajn, v pohode
Perfektné a rýchle jednanie aj dodanie.
- Opakovane bez najmenších problémov
- Palec hore