- sortiment, cena, rýchlosť, dobrá dostupnosť pre osobný odber
doporučujem
Recenzia bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným užívateľom.
- Majú aj to čo inde nenájdem a pekne si to doma v kľude naklikám, prídem do predajne a už to na mňa čaká pripravené. Super ako chlap to veľmi oceňujem
- nevidím
Nájdu aj také veci, ktoré už iné obchody nemajú v ponuke.
- tovar,ktorý nie je v predajni,mam možnosť objednať v internetovom obchode a vyzdvihnúť v predajni
odporúčam všetkým známym,ktorý majú problém zohnať nejaký tovar
Dodacia doba bola dosť dlhá a tovar mi bol doručený až po telefonickom rozhovore. Pritom status objednávky na webe bol stále v "Pripravuje sa" a aj teraz po doručení je to tak isto. Teda sa z toho nedá zistiť v akom stave je vybavovanie objednávky.
Tiež máte na webe napísané, že váš kuriér disponuje POS terminálom a nebola to pravda.
Týmto nechcem povedať, že viac u vás nebudem nakupovať. Budem, je pohodlné a stretol som sa s ochotou zo strany vašich pracovníkov. Moje pripomienky berte ako námety na vylepšenie.Reakcia obchodu RETROGÉRIA
Ďakujeme veľmi pekne za podnetné informácie. Bude pracovať na zlepšovaní našich služieb.
- Keď nemajú tovar v kamennom obchode, využijem Váš obchod.
Tovar nemali v iných drogériách a tieto služby využijem aj v buducnosti.
- Moznost objednania cez internet z pohodlia domova
- vyhodne ceny
- kym mi nachystali tovar, trvalo to tyzden a aj to az po mojej urgencii
- Obchod ponuka celkom fajn ceny na vyrobky, ktore maju vacsinou len drogerie (nenajdete v supermarketoch). Moznost vyzdvihnutia tovaru v predajni v Bratislave je plus.
- Komunikacia je slabinou tohto obchodu.
V konecnom hodnoteni som s tymto obchodom a nakupom spokojny. No komunikacia je velmi slaba. Napriklad ja som ani nedostal emailove potvrdenie objednavky. Na moj emailovy dotaz ci vobec registruju moju objednavku mi nebolo odpovedane. Az o nejaky tyzden mi zrazu prisiel email, ze tovar je pripraveny na vyzdvihnutie. Tovar bol skutocne na predajni nachystany. Cize vysledok ok, ale ta neista komunikacia ubera hviezdicky tomuto obchodu.
- Je poruke
- nemá
Nemá chybu
- dobrá cena
- neviem
som spokojná aj nadalej si budem tovar objednávať
- cena, rýchlosť dodania
top
OK
- rýchlosť
doporučujem
- Osobny odber zadarmo
- Sortiment a ceny
- Strom produktov na stranke by mohol byt prepracovanejsi
- Operatívnosť,komunikatívnosť a rýchla dodávka objednaného tovaru.Dobrý
Dobrý
- odber v BA
- prehladnost stranky
- dobré ceny
- osobný odber nemusí byť dostupný pre každého
dobrý obchod
odporúčam