ďakujem za kvalitný výrobok
- Dobré ceny
- Okrem iného tovaru som kupoval aj 1 m dlhé presné hliníkové pravítko, ktoré bolo obalené iba čiernou fóliou. Nebolo to v žiadnej pevnej krabici takže pri nešetrnom zaobchádzaní pri preprave sa mohlo pravítko ohnúť, resp. skriviť.
Reakcia obchodu REMPO
Ďakujeme za Vašu objednávku a vážime si podnet na zlepšenie balenia daného tovaru.
Juraj, REMPO -
superrrrrrrrrrrrrrrrrrr klobúk dole onedlho si objednám ďalšie... ďakujem
zatiaľ o.k.
Objednal som si pracovné topánky,zimné..mám ich skoro dva týždne,cítim sa v nich dobre a sú teplé.Kvalita je dobrá a aj cenovo vyšli fajn,som spokojný.Z dodaním nebol žiadny problém.Prišli v poriadku a načas.Ďakunem
obchod je dobry, len jeden z produktov nebol na sklade a potom prisiel ale male cislo
Tovar bol včas dodaný,veľká spokojnosť
- ceny
- výber
- dodržaný termín dodania
- Kvalitné pracovné boty. Rýchle dodanie.
Som veľmi spokojná
- Všetko prebehlo k mojej spokojnosti. Ďakujem.
bola som spokojná
- vsetko ok
- nic
ok
- Rychle vybavenie a aj ked treba este usit tak nie je dodacia doba dlha. Objednavam uz len odtialto
Ok
- Doručenie a dodanie produktu ok.
Ďakujem
Nákup v Rempe odporúčam, pretože mi bol tovar rýchlo dodaný, veľkosť a kvalita sú v poriadku.
- Rýchle dodanie, odporúčam
Nohy nás nosia celý život a preto som chcel kvalitnú pracovnú obuv a samozrejme vozíky nemôžu chýbať. A tieto sú super
- Dobry deň.
- Vždy som s obchodom v Rempe som bol spokojny, dobra obsluha, vyskoka rychlosť dodania tovaru na adresu ked som si ho objednal poštou, Takže som spokojny