Prihlásiť sa a pridať recenziu

Rýchly a dobrý nákup

Dobra volba

• 10 %

Ćo vy na to?

Reakcia obchodu ralen.sk

Dobrý den, v nabídce máme Digitálna kamera Full HD SJ4000 http://www.ralen.sk/digitalna-kamera-full-hd-sj4000.html
    nemáme SJCAM4000!

• -

výhodné ceny

• rýchlosť dodania
  • 20 %

• vyrobok SJ CAM 7000 ktory ponukate tu https://digitalne-kamery.heureka.sk/sjcam-sj7000-wifi/ a tu http://www.ralen.sk/digitalna-kamera-full-hd-sj7000-wifi.html je fake napodobenina. takyto vyrobok SJCAM ani nevyraba. najvyssie aktualne vyrobene rady su SJCAM 5000!!!
    • porusujete tym zakon. a bohvie ake dalsie vase produkty su tiez nepodobeniny....

vyrobok SJ CAM 7000 ktory ponukate tu http://digitalne-kamery.heureka.sk/sjcam-sj7000-wifi/ a tu http://www.ralen.sk/digitalna-kamera-full-hd-sj7000-wifi.html je fake napodobenina. takyto vyrobok SJCAM ani nevyraba. najvyssie aktualne vyrobene rady su SJCAM 5000!!!

urcite by som si nekupovala nic u predajcu, ktory ponuka co len jeden fake vyrobok. lebo uz nie je istota, ze ostatne veci su original.

Reakcia obchodu ralen.sk

my máme v nabídce Digitálna kamera Full HD SJ7000 WiFi http://www.ralen.sk/digitalna-kamera-full-hd-sj7000-wifi.html
    nikde není psáno, že se jedná o kameru SJCAM

• široký sortiment
    • dobré ceny

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode (ale určite nie posledný) úplná spokojnosť jednoznačne odporúčam :-)

• Nákup - prvý krát
    • bezproblémové objednanie tovaru
    • rýchle vybavenie a doručenie tovaru
    • neviem posúdiť nakoľko to bol môj prvý nákup

objednanie, vybavenie a doručenie tovaru rýchle a bezproblémové
    určite pokiaľ bude u Vás tovar,ktorý ma zaujme
    budem nakupovať
    odporučím obchod u Vás aj mojím známym

• velmi vyhodna cena

doporucujem tento obchod aj osotatnym nemal som ziadny problem

• Ziadna komunikacia so zakaznikom
    • Mila pani za phone, i ked som to musela nahanat ja a volat kazdy tyzden ja

Tovar mali na stranke uvedeny ako: na sklade , po urobeni objednavky neprisiel na mail ziadna potvrdzujuca sprava, po par dnoch som volala firme vraj tovar nemaju a cakaju na sklad. Po tyzdni ziadna odozva! Ziaden mail, pri com tvrdili, ze maile odosielaju a ukazuje im, ze su dorucene...zaujimave, ze tento mail s ohodnotenim obchodu zazracne ako jedinyyyy prisiel ...po tyzdni som znova volala, vraj tovar bude az o dva tyzdne aj to len na sklade ...takze som objednavku celu zrusila, v ten den poobede som objednala od inej firmy, odkial mi bol doruceny hned na druhy den.

• Prehľadnosť, spoľahlivosť, informovanosť klienta o aktuálnom stave objednávky

Som veľmi spokojná, odporúčam

• Je to katastrofálna firma.Nekomunikujú,neberú telefony.Čo si objednáte,tak nedodajú.Takéto firmy by na trhu nemali čo hľadať.Absolútne nedoporučujem.Dávajte si na túto ,,firmu''pozor!!!!
    • Katastrofa.

Takéto pofiderné firmy nemá význam komentovať.

• zdá sa, že majú vyhodné ceny
    • tovar nebol doručený, peniaze zaslané na účet nevratátili, úplne prestali komunikvať (ani mail, ani telefón)

Pri dohadovaní objednávky komunikácia prebiehala v poriadku ale následne, po zaslaní faktúry a zaplatení sumy na účet prestali brať telefóny a odpisovať na mail. Podľa potvrdenia objednávky mal byť tovar doručený max. do 5 dní ale už sú tomu dva týždne a nič. Napriek písomnému zrušeniu objednávky peniaze nevrátili. Nákup v tomto obchode považujem za veľmi rizikový.

• Tovar je nepoužitelný

• Výhodné ceny.
    • Skvelá komunikácia obchodu.
    • Prehľadné webové stránky.
    • Obchod ponúka len jeden spôsob dopravy.

Odporúčam.