Rýchly a dobrý nákup
Dobra volba
- https://www.youtube.com/watch?v=XM-QVUeK2T0
Ćo vy na to?
Reakcia obchodu ralen.sk
Dobrý den, v nabídce máme Digitálna kamera Full HD SJ4000 http://www.ralen.sk/digitalna-kamera-full-hd-sj4000.html
nemáme SJCAM4000! -
- Rýchlosť,ochota,kvalita
- Myslim že žiadne
Doporučujem všetkým zákazníkom.
- výhodné ceny
- -
výhodné ceny
- rýchlosť dodania
- vyrobok SJ CAM 7000 ktory ponukate tu https://digitalne-kamery.heureka.sk/sjcam-sj7000-wifi/ a tu http://www.ralen.sk/digitalna-kamera-full-hd-sj7000-wifi.html je fake napodobenina. takyto vyrobok SJCAM ani nevyraba. najvyssie aktualne vyrobene rady su SJCAM 5000!!!
- porusujete tym zakon. a bohvie ake dalsie vase produkty su tiez nepodobeniny....
vyrobok SJ CAM 7000 ktory ponukate tu http://digitalne-kamery.heureka.sk/sjcam-sj7000-wifi/ a tu http://www.ralen.sk/digitalna-kamera-full-hd-sj7000-wifi.html je fake napodobenina. takyto vyrobok SJCAM ani nevyraba. najvyssie aktualne vyrobene rady su SJCAM 5000!!!
urcite by som si nekupovala nic u predajcu, ktory ponuka co len jeden fake vyrobok. lebo uz nie je istota, ze ostatne veci su original.Reakcia obchodu ralen.sk
my máme v nabídce Digitálna kamera Full HD SJ7000 WiFi http://www.ralen.sk/digitalna-kamera-full-hd-sj7000-wifi.html
nikde není psáno, že se jedná o kameru SJCAM -
- široký sortiment
- dobré ceny
Bol to môj prvý nákup v tomto obchode (ale určite nie posledný) úplná spokojnosť jednoznačne odporúčam :-)
- Nákup - prvý krát
- bezproblémové objednanie tovaru
- rýchle vybavenie a doručenie tovaru
- neviem posúdiť nakoľko to bol môj prvý nákup
objednanie, vybavenie a doručenie tovaru rýchle a bezproblémové
určite pokiaľ bude u Vás tovar,ktorý ma zaujme
budem nakupovať
odporučím obchod u Vás aj mojím známym -
- velmi vyhodna cena
doporucujem tento obchod aj osotatnym nemal som ziadny problem
- Ziadna komunikacia so zakaznikom
- Mila pani za phone, i ked som to musela nahanat ja a volat kazdy tyzden ja
Tovar mali na stranke uvedeny ako: na sklade , po urobeni objednavky neprisiel na mail ziadna potvrdzujuca sprava, po par dnoch som volala firme vraj tovar nemaju a cakaju na sklad. Po tyzdni ziadna odozva! Ziaden mail, pri com tvrdili, ze maile odosielaju a ukazuje im, ze su dorucene...zaujimave, ze tento mail s ohodnotenim obchodu zazracne ako jedinyyyy prisiel ...po tyzdni som znova volala, vraj tovar bude az o dva tyzdne aj to len na sklade ...takze som objednavku celu zrusila, v ten den poobede som objednala od inej firmy, odkial mi bol doruceny hned na druhy den.
- Prehľadnosť, spoľahlivosť, informovanosť klienta o aktuálnom stave objednávky
Som veľmi spokojná, odporúčam
- Je to katastrofálna firma.Nekomunikujú,neberú telefony.Čo si objednáte,tak nedodajú.Takéto firmy by na trhu nemali čo hľadať.Absolútne nedoporučujem.Dávajte si na túto ,,firmu''pozor!!!!
- Katastrofa.
Takéto pofiderné firmy nemá význam komentovať.
- zdá sa, že majú vyhodné ceny
- tovar nebol doručený, peniaze zaslané na účet nevratátili, úplne prestali komunikvať (ani mail, ani telefón)
Pri dohadovaní objednávky komunikácia prebiehala v poriadku ale následne, po zaslaní faktúry a zaplatení sumy na účet prestali brať telefóny a odpisovať na mail. Podľa potvrdenia objednávky mal byť tovar doručený max. do 5 dní ale už sú tomu dva týždne a nič. Napriek písomnému zrušeniu objednávky peniaze nevrátili. Nákup v tomto obchode považujem za veľmi rizikový.
- Tovar je nepoužitelný
- Výhodné ceny.
- Skvelá komunikácia obchodu.
- Prehľadné webové stránky.
- Obchod ponúka len jeden spôsob dopravy.
Odporúčam.