- Rychlost dodania
- Super komunikácia
- Ochota
- Bola som veľmi spokojná a prekvapená s ochotným prístupom a super komunikáciou
Určite odporúčam všetkými desiatimi
Páni z ktorými som komunikovala bolo veľmi príjemní, milí a ochotní. Naozaj top -
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Prišiel iný tovar ako som objednala.
Prišiel iný tovar ako som objednala.
- Rychle dodanie, ustretovy personal ktr. po zakupeni tovaru hned telefonoval a ubezpecil ma ze na vybaveni objednavky pracuju
- Draha doprava 7 Euro, Objednal som v pondelok tovar prisiel az v piatok .....
Reakcia obchodu rakety.sk
Dakujeme za recenziu, snazime sa sluzby pre zakanikov neustale zlepsovat. Dlhsia doba dodania tovaru vznikla z dovodu zmeny dodania tovaru z osobneho odberu na zasielku a nasledne cakanim na platbu prevodom,ktoru si zakaznik zvolil.
Cena dopravy je v stadiu riesenia a uz v blizkej dobe vam budeme vediet poskytnut atraktivnejsiu cenu dopravy. -
- Bezproblémové
- Dobré a férové jednání.
Absolútna spokojnosť. Tovar bol okamžite k dispozícii, osobne prevzatý a zo strany predávajúceho bola ochota dohodnúť sa na prevzatí (dátum, miesto aj čas). Zatiaľ žiadne negatíva.
- Dobrá komunikácia, veľký vyber, rozumná cena a rýchla doprava
Výborný prístup a rýchle vybavenie. Ďakujem
- Veľmi dobrá komunikácia
- Rýchle dodanie tovaru
Profesionálny prístup, urgentné dodanie. Veľká spokojnosť!
rýchle jednanie, vybavenie, ochotný , všetkoprebehlo na 1*. Odporúčam
- Rychle dorucenie
mimoriadna ústretovosť a expresné vybavenie - odporúčam
- okamžitá komunikácia človeka
- tovar expedovali nasledujúci den
- platba kartou
- čítajú aj poznámky zákaznika pri objednávke a postupujú podla toho
vrelo odporúčam nakúpim opat
Spolahlivost, rychle jednanie