Pani bola ochotná poradiť aj v iných veciach okrem zakúpenej sedačky.
Reakcia obchodu Rajbazenov.sk
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívnu recenziu a za nákup v našom eshope rajbazenov.sk :)
Promptne vybavenie
- rýchlosť dodania tovaru
- Rýchlosť dodania
Reakcia obchodu Rajbazenov.sk
- Tovar prišiel krásne zabalený bezpečne na palete a za 2 dní od objednania, ďakujeme, pevne verím, že vírivka bude super, ďakujeme
Reakcia obchodu Rajbazenov.sk
Najlacnejší na trhu.Budem znova objednávať tovar.Rychle dodanie do 24.hod.
Reakcia obchodu Rajbazenov.sk
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- kvalitný tovar, dobrá kúpa
Reakcia obchodu Rajbazenov.sk
úplná spokojnosť , čo viac dodať.
Reakcia obchodu Rajbazenov.sk
- dobrá cena , výborný nákup, flexibilita obchodu, maximálna spokojnosť
Reakcia obchodu Rajbazenov.sk
Expresne dodanie a super cena.
Reakcia obchodu Rajbazenov.sk
- Snáď jediný predajca s normálnou cenou na tovar, ktorý som skúšal (márne) nájsť skrz web
- Detto čo sa týka dopravy (Packeta /cena)
- Detto, čo sa týka dostupnosti tovaru
Zháňal som primitívny materiál, bežne používaný napr. v poľnohospodárstve, pri chove koní, na údržbu ciest/chodníkov, atď. Hexahydrát chloridu horečnatého, v 25kg balení. V zahraničí bežná vec, na Slovensku zrejme neznáma vec.
Vlastne nie, pri googlení mi vyhodilo koooopu tohto produktu, akurát že v baleniach pár gramov, maximálne 1kg, za horibilné sumy ovšem, a ako inak na kozmetické účely a do kúpeľa apod....WTF?!?!
Myslím, že jeden, či dvaja ďalší predajcovia ponúkali 25kg balenia tohto produktu...za absurdné sumy, a/alebo poštovné. Pre predstavu, objednávka z Anglicka, by ma aj s poštovným vyšla na lacnejšie!
Takže firma rajbazenov.sk ma u mňa veľkú poklonu, hoci to nič neznamená v biznise, no sú rarita, ktorá v dnešnej dobe už mizne čím ďalej tým viac a je veľmi zriedkavé nájsť normálnych predajcov ako sú oni.Reakcia obchodu Rajbazenov.sk
Dobrý deň, ďakujeme za krásnu recenziu a za nákup v našom eshope rajbazenov.sk :)
Rýchle dodanie telefonicky ma kontaktovali, že to mám nachystané. Skladník mi pomohol aj bazén naložiť do auta
Reakcia obchodu Rajbazenov.sk
- rýchle vybavenie objednávky, dobrá dostupnosť osobného prevzatia, široký sortiment
nenašiel som
Recenzia bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným používateľom.
- Vsetko skladom, super komunikacia.