- Najlepší obchod
- Nič ma ne zklamalo
Je to najlepši obchod na svete sú tam super ceni a super ohnostroje a petardy
- Nastali komplikacue ohľadom dodania správneho tovaru. Problém je v riešení. Očakávam zaslanie spravneho tovaru.
- Rýchlosť a ochota riešiť nezrovnalosť.
Väčšie prskavky (70 cm) mali ohnuté drôty za ktoré sa držia. Prijal by som takuto vec oznámiť vopred. Horiaca časť prskaviek vsak nebola poškodená.
- Rýchle dodanie, dobrá komunikácia, odporúčam
Reakcia obchodu Pyrolandia
velmi si vážíme Vaši zpětné vazby. Vaše slova jsou pro nás motivací do další práce.
S přáním všeho dobrého,
Tým Pyrolandia -
- Najprv vam zasielku zrusia lebo sa vam udajne nevedeli dovolat. A ked im napisete ze od nich uz nic nekupite tak sa vam vyhrazaju policajnym stihanim ze ste si objednal tovar ktory je na SK zakazany a za to ze napisete ze uz od nich nikdy nic nekupite sa vam vyhrazaju trestnym stihanim za POMLUVU firmi. Mozem doloziz mailovu komunikaciu.
Reakcia obchodu Pyrolandia
Dobrý den, pane Robert Kubecka,
s dovolením zasílám celou naši konverzaci, kdy jste se choval od první komunikace nepřátelský. Dne 15.09.2023 v 22:06 jste vytvořil objednávku na pyrotechniku. Ve dnech 18, 19 a 20.09.2023 jsme Vám volali ohledně potvrzení objednávky (chtěli jsme si ověřit věk). Na telefonáty jste však bohužel nereagoval, byť jsme Vás 18.09.2023 v 19:51 vyzvali, abyste se nám do 48 hodin ozval, jinak Vám objednávku stornujeme. Do 20.09.2023 jste se však neozval (ani telefonicky, ani mailem), což jsme považovali zato, že objednávku nechcete a jedná se o "fake" objednávku.
Po zrušení objednávky jste se ozval se slovy, že už nikdy u nás neobjednáte a doufáte, že ani Vaši přátele a máte jich hodně. Z těchto slov jsme usoudili, že nám chcete uškodit a pošpinit dobré jméno firmy viz. předešle recenze a provoz dalších e-shopu jako www.svetzbrani.cz
Následně jste přešel do tykání a v neposlední řadě do nadávek, což jsme považovali za absolutní nemravné jednání a podtrhl jste celý tento obchod. Níže zasíláme korespondenci pro ostatní zákazníky.
DŮKAZ:
ro [email protected] ... dne 2023-09-18 19:51
Podrobnosti
Dobrý večer,
dnes jsme se snažili s Vámi telefonicky spojit, avšak bohužel neúspěšně. Pokud nám nebude objednávka telefonicky potvrzena, tak bude do 48 hodin stornována.
S přáním hezkého zbytku večera,
Pyrolandia - Vladimír Marciš
-----------------------------------------------------------------------------------------
BJEDNÁVKA Č. 78555144 ZRUŠENA
Je nám líto, ale Vaše objednávka byla zrušena.
Věříme, že příště to dopadne lépe.
S přáním hezkého dne,
Pyrolandia
-----------------------------------------------------------------------
Dňa 20. 9. 2023 o 7:37 užívateľ Pyrolandia
<[email protected]> napísal:
OBJEDNÁVKA Č. 78555144 ZRUŠENA
Je nám líto, ale Vaše objednávka byla zrušena.
Věříme, že příště to dopadne lépe.
S přáním hezkého dne,
Pyrolandia
------------------------------------------------------------------
Dne 2023-09-20 07:47, Robo Krtko napsal:
Nikdy priste nebude a dufam ze takto sa zachovaju aj moji oriatelia co
od vas objednavali a mam ich vela.
Odoslané z iPhonu
-----------------------------------------------------------------
pokud neumíte zvednout telefon, nereagujete na výzvy e-mailem, tak nám vychází z tohoto obchodu jen jedna věc a to, že jste dítě. Nevyhrožujte nám prosím nebo předáme celou věc k šetření policii.
S přáním hezkého zbytku dne,
Pyrolandia - Vladimír Marciš / majitel
----------------------------------------------------------------
Dne 2023-09-20 08:25, Robo Krtko napsal:
Kludne daj a ja davam prepis tvojicj mailov na policiu tiez uvidime
kto vyhra!!! A kto bude stihany ty s vyhrazas mne ja tvoje maii mam a
ze dodavas nelegalne na Sk to si vyteries ty !!!!
Odoslané z iPhonu -
Super ceny a ochota.
- Rýchlosť doručenia
- Úplná spokojnosť, určite nakúpiť aj nabuduce
- Tovar je za dobré ceny
- Skutočnosť kvality výrobku ako popisuje firma
- No ak nám ohňostroje nezrusia tak objednám znovu
Nad očakávanie... Skutočne výrobok presiahol nadšenie a očakávanie zo samotného efektu. Paráda
- dobry vyber
- ceny
- rychlost dodania
- Rychle dodaniee
- Rychle dodanie produktov
- Super pristup na infolinke
- Prehľadná internetová stránka a tie videa pod každým kompaktom super aspoň človek vie čo kupuje
- Smutné je že objednávka nebola dodaná kompletná a chýbal jeden kompakt.Takže toto je jediné negatívum.
Obchod je super vážne stránka prehľadná len to nedodanie produktu a pritom zaplatenie zaň je také aké je.Ináč super.
- Rýchle dodanie, na druhý deň som mal balík doručený
- Za tu cenu sa tie petardy naozaj oplatia som zatiaľ spokojný
Rýchle dodanie.
Dobra komunikacia,rychle vybavenie!odporucam :)
- lacne petardy
Velmi good obchod
Veľmi spokojny
- Ako vzdy vsetko v poriadku
- rýchlosť doručenia
- slabé petardy a nepravdivé tvrdenia o nich