Nekvalitne
Dobry den.
V prípade, ze nemáte zaujem o dane puzzle, viete ich reklamovat.
Reklamaciu neevidujeme. Podla znacky , ktorú ste si vybrali, je to dost kvalitna, takze by sme radi videli, co nebolo kvalitne. Dakujeme za spatnu vazbu. -
Puzzle jigsow mi prislo poškodené,,zle sa od seba odtrhavali ,,,vyhodila skm ho do koša. Tie dve neotvorene niekomu asi darujem
Dobry den.
To nam mrzi, kazdu objednavku si viete vybavit ako reklamáciu. V objednavke ste mali 5x puzzle, s ktorými ste mali problem?
dakujeme za informaciu.
puzzlemania.sk -
poškodene rohy dielikov, vela časti do seba tažko zapada
Dobrý deň.
Ak máte problém v skladaní viete sa na nás obratit, vybrali ste si taku znacku puzzle, ktora sa tažšie sklada. Pokiaľ sú puzzle v 100% stave od vyroby, nemal by byť problém ich postaviť.
Ak vsak máte dieliky poškodené je potrebné ich reklamovať.
dakujeme
Fajn
Dobrý deň.
Ďakujeme za recenziu, viete nám povedať s ním ste neboli spokojný?
Dakujeme -
Určite neodporúčam. Štyri objednávky mi prišli zničené, zabalené to je do običajného foliového sáčka. Všetko mi prišlo potrhané alebo pokrčené, evidentne náraz pri doprave. Teraz naposledy mi prišiel roztrhnutý sáčok, krabica a aj sáčok vo vnútri kde sú puzzle. Mohlo sa všetko vysypať po ceste. Fóliové sáčky sú na oblečenie a mäkké veci, nie na krabice. Veľa recenzií sa sťažuje práve na tento problém, a obchod to nijak nerieši. Obchod hovorí že máme tovar reklamovať. Ale aký má zmysel reklamovať každú jednu objednávku, na niektoré sa čaká aj až 14 dní keď nie sú na sklade. Radšej objednajte inde a nemusíte riešiť reklamáciu a strácať čas.
Dobrý deň.
Mrzí nás vasa situacia. Zaslali ste nám fotografie poskodených obalov?
puzzlemania.sk -
- V objednávke bola voľba doručenia- box alebo kuriér. Vybrala som si kuriéra a dobierku, čo je spoplatnené naviac. Dva dni mi kuriér písal, že doručí zásielku. Bola som doma dva dni a aj som sa pokúšala spojiť s kuriérom, no telefón mi nebral. Nakoniec som dostala správu, že tovar je v boxe a link, kde mám uhradiť objednávku. Keď som reklamovala spôsob doručenia u predajcu mi odpísali, že ma kuriér nezastihol doma. Zásielku som si neprevzala z dôvodu, že nedodržali moju objednávku.
V minulosti sa mi tiež stal problém s doručením kuriérom, ale obchod to vyriešil k mojej spokojnosti. Tentokrát mi obchod odpísal, že ma kuriér nezastihol doma a moju reklamáciu neriešil.
Dobrý deň.
Pokiaľ vás kuriér nezastihne, uloží vám to v najbližšom boxe. Vaša objednávka zatiaľ nieje ani evidovaná ako vratka. Uložená je tým pádom ešte v boxe, kde si ju viete aj vyplatiť a prevziať. Mali ste dostať aj avízo od kuriéra, mail a aj sms. Prosím prezrite si svoju mailovú schránku. Dakujeme
V Slovak parcel nám potvrdili, že sa vám kuriér snažil dovolať. -
- Žiadna, nič nedošlo a už nikdy viac neobjednávam. Môžte sa hanbiť, čo ale považujem beztak za nemožné..
Dobrý deň.
Vaša objednávka nebola expedovana, keďže do dnesneho dňa ste sa nevyjadrili k vašej objednávke.
Poprosíme, prezrite si mailovú schránku.
- široký výber tovaru
- dobré ceny
- rýchle sprocesovanie objednávky
- slabo zabalená objednávka - iba vo fóliovom vrecku takže produkty sa pri preprave bez problémov poškodia
Objednávka mi síce bola doručená rýchlo, ale za to poškodená - puzzle mali prerazenú krabicu (zjavne na ňu pri doprave spadla rohom iná krabica).
Dobrý deň.
Stačí sa nám ozvať na náš email a poslať fotografie poškodených puzzle.
Dakujeme -
Telefón uvedený na stránke vypojeny
V obchode su rozmery poskladaneho obrazku 96x68 ale na krabici je rozmer 116x85.Keby som to bola vedela neobjednam si tuto znacku v pocte dielikov 3000.
Dobrý deň.
poprosíme Vas zaslať fotografiu krabice, kde sa uvadza Vami spomínaný rozmer. Všetky puzzle Bluebird 3000 dielikov maju naozaj rozmer: 96x68 cm.
116x85cm neevidujeme u tejto znacky vôbec.
Môže byť len chyba na krabici.
Prosím o preverenie, samozrejme nám daný tovar môžete vrátiť ak Vám nevyhovuje.
dakujeme
- Stale čakam na dodanie
Dobrý deň.
Vaša objednávka je rezervovaná, nakoľko nemáme od Vás spätnu väzbu stále čakáme na Vašu odpoveď.
Prosím prezrite si aj SPAM v maily.
dakujeme -
Tovar prišiel v dezolatnom stave, krabica zničená, otvorená, čo pri puzzle nie je úplne vhodné :(
Výmena prebehla síce rýchlo, ale vidím, že to nebude ojedinelý prípad nakoľko na stránke majú desiatky puzzle s poškodenými krabicamiReakcia obchodu Puzzle Mania
Dobrý deň.
Mrzí nás Vaša situácia, nové balenie sme Vám poslali obratom.
Na stránke sú v ponuke aj puzzle s poškodeným obalom, ktoré k nám dorazia poškodené už pri preprave. V ponuke je ich pár kusov :)
2x mi pokazili posielanie balíka. Komunkacia ok nie skvela
Obchod objednávku spracoval pomerne rýchlo no už týždeň čaká na kuriérsku spoločnosť na vyzdvihnutie zásielky to je myslím dosť dlhá doba .
Otrasne zabalený tovar. To som ešte nevidel aby do jednej veľkej prázdnej škatuľe (ničím nevyplnenej) len tak vložili troje puzzle ktoré tam poletovali. Našťastie niesú poškodené aj keď vonkajšia krabica bola v katastrofálnom stave (možno kuriér hral futbal). A ďalšia vec, objednal som si 4 puzzle, z toho troje mali skladom a pri jedných mali info doručenie do 14 dní a kedže som robil objednávku ešte v Novembri tak by som očakával normálne doručenie do Vianoc. Ale druhý deň od objednávky mi tie jedny puzzle proste zrušili a vrátili peniaze.
Vacsinu objednavky nemali skladom a priserne neslusnym sposobom so mnou komunikovali. Taketo obchody radsej nech vymiznu.
Reakcia obchodu Puzzle Mania
Dobrý deň, objednali ste si 2 puzzle z toho 1 puzzle sa v sklade nenašli. Boli ste o tom ihneď informovaná a bolo Vám ponúknute niekoľko možnosti: vrátenie peňazí za celú objednávku alebo vrátenie peňazí za chýbajúce puzzle alebo ste si mohli vybrať iné puzzle ....
Nedodali mi zaplatené lepidlo na puzzle.
Puzzle prišli rýchlo, len škoda že nie tie ktoré som objednala.
- veľký výber
- výhodné ceny
- nezáleží im v akom stave dorazí tovar
Objednala som si od nich v jednej objednávke viaceré puzzle, ale som veľmi sklamaná z ich prístupu ku zákazníkovi, ja viem, že obchod nezodpovedá za to ako tovar doručí kuriérska služba, ale kým iné obchody vedia strčiť do bublinkovej fólie aj granule pre psa, myslela by som, že si dajú záležať na tom, že pri náhodnej nesprávnej manipulácií (čo je u kuriérov úplne bežné) zabezpečia tovar. V rámci objednávky boli aj krásne puzzle s drakmi pre sestru, žiaľ krabica bola prerazená a zasiahlo to aj spomínané puzzle, predná strana je úplne zničená, môžem ich teraz tak strčiť do skrine. Pokiaľ je pre nich veľa zabezpečiť aby dorazili puzzle nepoškodené, naozaj neodporúčam tento obchod. Už tu nenakúpim. Som sklamaná aj z toho dôvodu, že som si na ich stránke veľa puzzlí uložila ako wishlist. Bohužiaľ.
čakal som cez týždeň na vyriedenie objednávky