S obchodom som veľmi spokojný.
Veľmi ďakujeme :)
Všetko prebehlo v poriadku.
- Rýchle dodanie , poradenstvo
- Zatiaľ žiadna
Ďakujeme za recenziu :)
- neviem ohodnotiť, bol to prvý nákup
Ďakujeme :)
- Impressive fast delivery. I ordered on Sunday and by Monday, it arrived to the collection point, amazing!
Reakcia obchodu Puravia
Thank you for the nice review, we are delighted! :)
- Kvalitná ponuka.
- Objednal som 2 balenia, no nedošla ani 1 odmerka - možno chybička, ak nie, opravte si to na webe.
Reakcia obchodu Puravia
ďakujeme za Vaše hodnotenie na Heureke.
Čo sa týka balenia kolagénu, tak výrobca má odmerku vo vnútri balenia. Nájdete tam.
Niekedy sa, vďaka preprave a pohybu, dostane do spod dózy, ale určite nájdete vo vnútri.
Ďakujem za pochopenie,
Jana z Puravia -
po 8 dňoch tovar nedorazil
Reakcia obchodu Puravia
ďakujeme za Vaše hodnotenie a hneď v úvode ma mrzí Váš dojem z nákupu u nás.
Rada Vám poskytnem detail, prečo objednávka ešte nedorazila a čo oneskorilo jej spracovanie.
Objednávala ste dňa 17.9., s možnosťou online platby. Tá sa Vám ale nepodarila a dňa 18.9. ste nás telefonicky kontaktovali na našu zákaznícku linku. S operátorkou ste dohodli zmenu platby na bankový prevod, s tým, že údaje dorazia do e-mailu.
Platba z Vašej strany bola prijatá dňa 20.9., v piatok. Čo je štandardné, pretože prevod trvá tie 2 pracovné dni. Ten deň, teda hneď po pripísaní platby, bola Vaša objednávka spracovaná a odovzdaná dopravcovi.
Bol piatok, teda cez víkend dopravca nerozváža. Doručenie na Slovensko je 2-3 pracovné dni, viď podmienky dopravy https://www.puravia.sk/vse-o-nakupu/doprava/ a podľa trackingu teraz vidím, že je zásielka už na Slovensku.
Dnes alebo zajtra dorazí správa od Zásielkovne o vyzdvihnutí.
Teda proces zaplatenia, expedície a aj doručovania prebehol a prebieha v poriadku.
Mrzí ma Váš dojem z nákupu u nás. Bolo všetko pretiahnuté tým bankovým prevodom a potom nasledoval víkend.
Veľmi nám na spokojnosti zákazníkov záleží a skutočne proces doručenia produktov k zákazníkovi riešime a neustále ladíme.
Niektoré ukazovatele ale nie sme my sami schopní ovplyvniť.
Ďakujem za Vaše pochopenie a prajem Vám pekné dni.
Za zákaznícku podporu, Jana Podaná -
- Promptné vybavenie objednávky
Ďakujeme za recenziu :)
Veľký výber, skvelé ceny a na druhý deň tovar doma.
Vážime si vašu spätnú väzbu, ďakujeme! :)
- Prvý krát rýchle doručenie.
- Jeden krát mi neprišla objednávka.....
Reakcia obchodu Puravia
ďakujeme za Vaše hodnotenie, ktoré nás popravde mrzí.
Kontrolovala som Vašu objednávku, pri ktorej bola zvolená online platba. Objendávka je z 3.9. a stále čaká na zaplatenie. Do dnešného dňa neevidujeme od Vás platbu. Preto objednávka nebola expedovaná, doručená.
Pokiaľ o objednávku máte záujem, odporúčam čo najskôr úhradu, aby systém pre nezaplatenie nestornoval.
Na našich stránkach vznikla novo samoobsluha, viď odkaz: https://www.puravia.sk/kontakty/
Zvoľte dlaždicu Moja objednávka, zadajte číslo objednávky a následne Vás to navedie na údaje na zaplatenie.
Prípadne mením v objednávke spôsob platby na bankový prevod a systém by Vám mal odoslať aj e-mail s údajmi na zaplatenie.
Ďakujem Vám za pochopenie a Vašu ústretovosť.
S pozdravom, Jana Podaná z Puravia -
Všetko v poriadku. Ďakujem.
Veľmi ďakujeme :)
- Rýchlo a spoľahlivo doručený tovar
Rýchle doručenie,kvalitný tovar.
- Vsetko ok
- Ciste a ucinne produkty
- Rychla doprava
- Kvalitné produkty
- Rýchle doručenie
Ďakujeme za recenziu :)
Puraviu mozem vrele odporucit,tovar rychle dodany a ked som urobila chybu a zly tovar som objednala,po zaslani tovaru spät,peniazky rychlo nabehli na ucet.uplna istota a spokojnost,vrele odporucam,tivar vynkajcej kvality
OK
- Dobrý sortiment
- Objednal som si Pulver a prišiel mi Powder, neviem kde sa stala chybička
Reakcia obchodu Puravia
ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Rada uvediem na pravú mieru.
Ide o totožný prípravok, nie je v nich rozdiel. Len výrobca pred časom menil u jedného z nich obal, ale jedná sa stále o ten istý kolagén.
Teda vždy ide o to, aká šarža as akým názvom dorazí.
Pulver je v nemčine powder - teda oboje prášok - kolagénový prášok.
Pri produkte máme aj na obrázkoch uvedené. Obe varianty.
Všetko je teda v poriadku.
S pozdravom,
Jana Podaná z Puravia -