- rychle dodani
- Byl jsem velmi spokojen s velmi rychlým doručením objednávky. Konkurence mi stejnou položku po 14. dnech zrušila s tím. že není skladem. Opravdu jsem velmi spokojen.
- Výhoda výdejní místa v mém městě
- Žádná nevýhoda
- Jó ár.
- sortiment
- spoľahlivosť
- slabý popis produktu
- Super rychlé i mezi svátky!
- Rýchlosť vybavenia
- Zabalili a poslali poškodený tovar
- Maji pruvodce i v anglictine za rozumne ceny.
Po precteni nekterych recenzi jsem se trochu bal, ale objednavka dorazila v poradku. Chybi jen podrobnejsi info o stavu objednavky.
Vše ok.
- Levná cena
- Poslali jiné zboží
- Doručení trvalo 6 dní (zboží BYLO skladem)
Nedoporučuju. Objednávla jsem Lonely Planet New York 2019, poslali sice správnou knihu, ale verzi 2020. Cena ale o 200 méně než v Luxoru třebas...
Levné, rychlé
rychla sluzba
- po vrácení zboží a odstoupení od kupní smlouvy e-shop nekomunikuje
- při odstoupení od kupní smlouvy nevrací peníze (prodlení déle než měsíc a stále bez vyrovnání)
Zboží a dodání bez problému. Při odstoupení od kupní smlouvy obchod nereaguje a nekomunikuje. Neplní závazky vůči zákazníkům.
super ceny, velký výběr, rychle dodání.
- Ceny
- Termíny doručení
Potvrdili mi termín dodání do tří dnů a když nestihali, osobně doručili, čímž mě vážně potěšili, jelikož jsem průvodce kupovala na právě začínající dovolenou. Takhle se dělá obchod a získává zákazník pro budoucnost. Teď jsem na řadě já s pozitivním doporučením...
- Rychle vyrizeni objednavky. Naprosta spokojenost.
- Vše ok
- Když šlo v minulosti ještě knížky vyzvednout osobně na pobočce v Praze, vše šlo rychle a bez problému.
Už je to více než týden po zaplacení a knížky stále ještě nedorazily - zásilka v rámci Prahy netrvá déle než 2-3 pracovní dny.
- Tovar nebol dodany, zatial bez informacie o tom, kde sa nachadza
Objednal jsem tři mapy, podle eshopu byly skladem. Čekám druhý týden, nic se neděje. Na email, nikdo nereaguje. Ještě, že jsem si je nechal poslat na dobírku a neplatil předem.
- Seriózní obchod,krátké dodací lhůty.
- To co na svých stránkách nabízejí to také mají.