- Profesionalita, rýchlosť, kvalita
- Prrfekný
- Dobrá komunikácia a rýchle vybavenie
- Dobre ceny
- Veľmi rýchle dodanie
Veľmi rýchle dodanie,tovar v poriadku.
Zakúpený tovar bol uplne iný ako predávaný. Odovodnenie: fotky sú ilustračné. Ano, internetová predajna a fotky ilustračné, úplne iný tovar. To ako keď si kúpim televízor a príde mi vysávač
Malé nedorozumenie pri vyznačení spôsobu doručenia. Vyriešené telefonicky k spokojnosti.
Ako kamenný obchod možno funguje perfektne. No zasielanie tovaru za mňa 0%. Objednal som si brúsny kotúč do pomalobežnej brúsky na nože. Tovar odoslaný v tenkej krabici v ktorej sa volne pohyboval do všetkých strán cca 1cm. Keby bol aspoň v krabici z 3-vrstvovej vlnitej lepenky a nejako fixovaný (bublinková fólia, polystyrén a pod.), ale takéto zaslanie brúsneho kotúča je maximálne nevyhovujúce a a neprofesionálne. Aj botasky bývajú lepšie zabalené a to im nehrozí také poškodenie . Našťastie nebol kotúč poškodený, ale to len hovorí o šetrnej manipulácii prepravcu a nie o kvalite a balení odosielaného tovaru od predajcu. Navyše mi nebol podľa objednávky tovar doručený do Z-BOXu ale na výdajné miesto.
- skvelé ceny
- široký výber tovaru
- RÝCHLE DODANIE
odporúčam, kúpil som tu tovar, ktorý som inde nenašiel a za dobrú cenu
- rychla dodavka
Veľmi dobré
tovar ide asi z PAKISTANU. Aj odtiaľ by prišiel skorej.
- Dibrí výber, rýchle dodanie.
- Ochotná obsluha, veĺmi dobre mi poradili ako s nakupom tovaru, ktorí nebýva vyložený.
- Super rýchle dodanie
Pružne konanie so strany obchodu
perfektny obchod
- Tovar som dostal do 2 dní.
Veľká spokojnosť odporucam