Odporúčam hlavne Ruske modely Zvezdá kým ešte sú k dyspozici ruská kvalita naši bratia?

• Žiadna až otrasná komunikácia zo strany obchodu.
    • Termín doručenia prekročený viac násobne.
    • Ignorácia otázok na tovar.

Objednal som si výhradne tovar skladom. Po troch dňoch bez akejkoľvek komunikácií zo strany eshopu som im napísal email, na druhý deň som dostal odpoveď že majú problém s jedným tovarom, či môžu odoslať bez toho. Súhlasil som, no pripomenul som im, že v poznámke k objednávke som mal ešte otázku na ktorú som nedostal odpoveď. Na to som nedostal odpoveď, písal som im znovu o 2 dni, kde je problém, žiadna odpoveď. Takže tovar ktorý mal byť skladom mi stále po 7 dňoch nebol doručený no aspoň ho vidím už v preprave. Moja skúsenosť je teda otrasná.

Ochotní pracovníci.

• vysoka cena ,alie ho ma za 150e

popis vyrobku nezodpoveda tovaru resp, nedodaju vam vsetko ,dalsie komponenty aby bol model funkcny si musite dokupit zvlast ako bateriu, ci dialkovy ovladac ,je lacnejsie si to objednat cez alieexpres aj cely model za 150e ,tito su zdieraci to iste za 420e,keby som to vedel skor tak to cez tento obchod neobjednam

Super obchod, ochota, prístup.

Výborný obchod pre modelárov

• Rýchle doručenie
    • Žiadne

• Všetko OK
    • Žiadne

• YouTube SLOVENSKO ZHORA
    • YouTube SLOVENSKO ZHORA

Veľmi dobrý?

• Vždy dostanem včas čo si objednám, a s očakávanou kvalitou

• Rýchle vybavenie

spokojnosť

• Pomalé vybavenie objednávky

Neskoré vybavenie objednávky,veľmi ťažko sa dovolať do obchodu.
    Veľmi veľká cena za dopravu a to nebola zásielka nikde v systéme a až po telefonáte z obchodu ukázalo zásielku že je na ceste 3 dní.
    Na štvrtý deň prišla informácia že zásielku budú doručovať medzi 14.30 a 17.30,čakal som v Tom čase na kuriéra no v termíne neprišiel až po termíne 15 minút,kuriér ani nedal vedieť že bude meškať.Memohol som dlhšie čakať a preto som z adresy išiel spet so práce.

• Tu sa neda hodnotit treba skusit ale podla mna super obchod bez vycitiek

• Super

rýchle vybavenie, kvalitný tovar

• Rychle dorucenie
    • Dobre ceny

• Veľmi rýchle dodanie objednaného tovaru.