Už som u u nich objednával tovar aj v minulosti a žiadny problém nebol všetko prišlo načas.
- super ceny
dobrý popis, kvalitné balenie, pekný tovar
- Spokojnost
- Možnosť voľby na dobierku, rýchle dodanie.
vsetko super...rychle dodanie komunikacia z predajcom velmi dobra...akurat co by som odporucil...je vypln v krabici ktora nebola...lebo pri preprave sa vie nesetrne zaobchadzat z balikmi...aby bol tovar co najmenej pohyblivy...lebo sa mi uz dostalo aj vylomeneho modelu z upevnenia...
- Dobré ceny, rýchle dodanie
- žiadna
- Rýchly a v poriadku
- Super
- Dobrá cena aj výber toho, čo iní neponúkajú
Maximálna spokojnosť. Rýchlo dodaný objednaný tovar
- Prístup, komunikácia
- Poradenstvo
Spokojnosť
Odporúčam hlavne Ruske modely Zvezdá kým ešte sú k dyspozici ruská kvalita naši bratia?
- Žiadna až otrasná komunikácia zo strany obchodu.
- Termín doručenia prekročený viac násobne.
- Ignorácia otázok na tovar.
Objednal som si výhradne tovar skladom. Po troch dňoch bez akejkoľvek komunikácií zo strany eshopu som im napísal email, na druhý deň som dostal odpoveď že majú problém s jedným tovarom, či môžu odoslať bez toho. Súhlasil som, no pripomenul som im, že v poznámke k objednávke som mal ešte otázku na ktorú som nedostal odpoveď. Na to som nedostal odpoveď, písal som im znovu o 2 dni, kde je problém, žiadna odpoveď. Takže tovar ktorý mal byť skladom mi stále po 7 dňoch nebol doručený no aspoň ho vidím už v preprave. Moja skúsenosť je teda otrasná.
Ochotní pracovníci.
- vysoka cena ,alie ho ma za 150e
popis vyrobku nezodpoveda tovaru resp, nedodaju vam vsetko ,dalsie komponenty aby bol model funkcny si musite dokupit zvlast ako bateriu, ci dialkovy ovladac ,je lacnejsie si to objednat cez alieexpres aj cely model za 150e ,tito su zdieraci to iste za 420e,keby som to vedel skor tak to cez tento obchod neobjednam
Super obchod, ochota, prístup.
Výborný obchod pre modelárov
- Žiadne