- rýchlosť vybavenia objednávky
- Telefonoval som s obchodom, lebo mi nešlo nastaviť slovenčinu, resp. češtinu do aplikácie, nevedeli mi poradiť. Povedali, že zistia a mi zavolajú. Žiaľ, už je tomu viac než týždeň a nikto sa mi neozval.
Tento výrobok, digitálne kukátko (dverový priezorník) Eques Veiu Mini 2 nebol najlacnejší, napriek tomu nie som príliš spokojný s výrobkom. Bolo mi povedané, že výrobok bude so mnou komunikovať v češtine, teda v zrozumiteľnom jazyku. Žiaľ, aplikácia je po anglicky a vraj sa nedá nastaviť čeština, ani slovenčina. Ďalej, alarm je až priveľmi citlivý, a to aj napriek tomu, že je nastavená najnižšia citlivosť. Čiže detekuje aktivitu predo dvermi aj vtedy, keď sa tam nič nedeje a nikto tam nie je. Počas jednej noci alarm zapne aj 20 krát a keď si ráno prezriem zaznamenané videa "narušenia", ani v jednom prípade nikto nebol predo dvermi. Teda prístroj blbne. Ak by bol obchod na Slovensku, hneď im to pošlem naspäť, lebo nie som s prístrojom spokojný. Ale do Čiech to posielať nebudem, aby som nebol ešte viac stratový na poštovnom. Preto prístroj NEDOPORUČUJEM.
Reakcia obchodu Profi Alarmy
aplikácia sa automaticky prispôsobí národnému nastaveniu v telefóne. To znamená, že ak je telefón v angličtine, bude aj aplikácia v angličtine. V súčasnej dobe je pre Slovensko nastavená Čeština. Digitálne kukátko Eques Veiu Mini2 má používateľsky jednoduché menu, kedy buď priamo na displeji alebo v aplikácii je možné pohodlne nastaviť všetky možnosti. PIR čidlo je kvalitné a záleží tiež na nastavení doby pohybu predo dvermi.
Veľmi sa ospravedlňujeme, ak Vám niekto podal zlé informácie. Našich zákazníkov si vážime a všetky zákaznícke problémy s našimi produktami sa snažíme riešiť čo najskôr.
Zákaznícka podpora PROFIALARMY.sk -
- Super! Všetko v poriadku.
- Pohdlny vyber tovaru
- Po objednaní ihneď na druhý deň bol tovar v Zasielkovni!!!!
- Nemám....
Odporúčam....výborne ceny a kvalita...
Celková spokojnosť rýchlosťou a kvalitou tovaru a doručenia.
Mal so tento istý výrobok objednaný cez int. stránku fi Wohler, síce vyšiel lacnejšie ale bola strašne špatná komunikácia s obchodom.Až na môj dotaz asi po 10 dňoch mi emailom odpovedali že tento výrobok nemajú na sklade, hoci na svojej stránke ho mali ihneď k dodaniu a ani po 3 týždňoch mi ho nedodali, tak som objednávku zrušil. Objednávku som následne urobil v Profi Alarmy, kde som ho mal doma asi po troch dňoch.
Odporúčam nákup v tomto obchode -
- Rýchla komunikácia,
- ústretovosť
- nenasiel som
odporucam
- rychle dodanie
- nemoznost reklamacie,na emaily neodposiju,tel.nedvihaju,neobjednal by som si odtialto uz nic
ZLY obchod v pripae reklamacie
Reakcia obchodu Profi Alarmy
váš dotaz na reklamáciu sme od vás nikdy nedostali. Emaily z vašej adresy, ktorú nemôžeme zverejniť, tiež neevidujeme. Telefonické dotazy vybavujeme v pracovnej dobe.
V prípade nezastihnutia na telefóne nášho eshopu nájdete pri každom produkte v manuáli telefónne číslo na výrobcu / dodávateľa, ktorí pružne reagujú na otázky zákazníkov.
Ďakujeme za váš záujem o naše produkty, v prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.
Veríme, že sa jedná o ľudskú chybu alebo nedorozumenia.
E-shop profialarmy.eu -
- Celkom dobra dodacia doba.
- Neviem
Prehladna stranka a dobre ceny.
- Rýchly nákup cez internet
- rýchle dodanie tovaru
Je to veľmi dobrý obchod s kvalitným a veľkým množstvom tovaru.
- rýchlosť
- profesionalita
- prehľadnosť
Veľmi výborný obchod, môžem len odporučiť!
- veľmi rýchle dodanie
- prehľadné stránky
Potreboval som pomôcť s výberom a v eshope mi po telefóne ochotne poradili, určite vďaka ich prístupu môžem len odporučiť!
- rýchly a pohodlný nákup
odporúčam pre nakupovanie
- rýchle dodanie
- ochotný prístup
Odporúčania pre nákup!
- všetko ok
odporúčam
Recenzia bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným užívateľom.
- všetko OK
všetko OK
- všetko v poriadku
nákup prebehol v poriadku
- široká ponuka produktov
- rozumné ceny
široká ponuka produktov za rozumné ceny
- rýchle dodanie
- veľký výber