Tovar nebol skladom aj napriek tomu že na stránke bolo napísané že je skladom.Potreboval som to rýchlo preto som vyberal tovar ktorý ste mali uvedený že je na sklade. Po telefonáte s vašim pracovníkom mi bolo oznámené, že tovar nieje skladom a bude to dlhšie trvať, tak som objednávku zrušil. Peniaze mi ešte neboli vrátené.
Nemajú tovar skladom, vraj do 2 dní ma informujú o dostupnosti a nič. Jedná sa iba o obyčajný bag pre mixpult. Keď sa znovu chcem informovať emailom ani neodpovedajú..zaujímavé, že medzitým tovar som našiel v Nemecku a odtiaľ do 4dní som ho už mal doma. Zaujímavý ,,profi,, prístup, vôbec neodporúčam profidj.
Poslali mi email že 19.7.2024 mi má dojsť tovar na adresu a už je 20.7.2024 a nenapísali mi ani sms ani email.
Objednavku zrusil obchod po 5 dnoch bez udania dovodu. Pri potvrdeni objednavky a zvoleni platby katrou nenabehla platobna brana, objednavka sa nedala uhradit! Komunikacia zo strany obchodu 0.bodov
- Tovar bol nerozbyty
- Absolútne,nemá také parametre ako bolo napísané, o ničom u nikdy cez vás E-shop nekupujem nic
Nespokojní
- Po mesiaci sa ozvú
Píšu že majú skladom a čakáte mesiac kým dorazí zásielka,alebo odpíšu že stornovaly objednávku.
- Cena, píšu, že tovar skladom
- komunikácia
po týždni tovar stále nedorazil, neviete či tovar odoslali alebo neodoslali alebo či ho vôbec majú skladom tak ako píšu. Prví dojem z tohoto obchodu je pre mňa veľmi zlý a neviem, či by som si z neho ešte niečo vôbec objednával.
Tovar nespna poziadavky pri nizkej hlasitosti hnet svieti kontrolka peak cize spicka druha vec hlasitost je neresna na jednom vstupe musi sa pridavat vuac nez na tom druhom ciz nespokojnost.
nemam ziadne skusenosti
- Dlhá dodacia doba
V tomto obchode som nakupoval už v minulosti, a boli s nimi len problémy. Objednáte tovar, ktorý je vraj skladom, a potom čakáte 5 tíždňov, kín vám tovar niekto nazakázku vyrobí. Volať ani písať sa im neoplatí, pretože okrem ignorácie, výhovoriek, klamstiev nič nedostanete. Ja blázon som sa počase rozhodol dať im druhú šancu, a príbeh sa opakuje. Nevadilo by mi počkať na tovar, ak by predajca seriózne uvádzal skutočný stav tovaru, a ak by aj zodpovedne komunikovali. Keď ale objednam tovar, ktorý je skladom, a ešte aj lákaju zákazníka na zľavu pri platbe prevodom, a ani po tíždni žiadna správa, tak som im napísal do online chatu, a najprv do 20 sekúnd odpísali, že nevidia moju platbu, a že pripravujú môj tovar na predajňu, hoci mi tovar má doručiť kuriér, vedel som, že klamné ťahy na zákazníkov pokračujú. Keď ku tomu prirátam nemožnosť kúpiť tovar na firmu, tak jednoducho nevidim dôvod u týchto priekupníkov nakupovať. To zlatá konkurencia! A to aj tá nemecká.
Hodnotenie mi skôr prišlo ako piano keď vôbec dorazí
- Tovar som zaplatila a zatiaľ nič
- Rýchla komunikacia
- Tovar odoslaný a po týždni nedorazil zrušil som objednávku a žiadna odpoveď.
- Klamu
- Nemaju tovar na sklade,pricom na e shope uvadzaju ze je skladom,a potom je problem s vratenim penazi.Ani po urgenciach nechcu vratit peniaze.
- Nekomunikuju ,neda sa im dovolat
Podvodnici na celej ciare,objednavate tovar zi slovenskej stranky nasledne pri reklamacii mate volat do CZ,telefony nedvihaju, peniaze nevratia ,su to podvodnici.Som nuteny to riesit cez COI.
Bolo zrejmé us z obalu že mi predali výstavný kus neodporúčam tento obchod predávajú bazarove veci ako nové
- Klamári
- Poslali mi iný tovar ako som si objednal, lacnejší model a ten môj ani nemajú. Nečítajú čo im píšem že ako si to predstavujem vyriešiť, iba si melú svoje pošlite to naspäť. Nemal by som ani tovar ani peniaze, viď x recenzií na nete!
Neviem kto pracuje v tom obchode ale je absolútne nekompetentný.
Klamú zákazníkov že tovar je skladom a tovar je u dodávateľa len aby si chytili klienta.
Absolútne som nespokojný s týmto obchodom žiadna pozitívna reakcia od nich neprichádza. Jeden preverím to a prešiel týždeň a nič.
Zato recenzia ako som bol spokojný prišla aj keď nemám tovar. -
Majú v ponuke,čo nemôžu dadať.
- Rýchle doručenie
- Reproboxy odišli po dvoch použitiach