Výborná komunikácia a rýchla dodávka.

Reakcia obchodu Prodietix s.r.o.

mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi a doporučení. Těší nás Vaše spokojenost. Za tým Prodietix, Jana.

Súper obchodík

Reakcia obchodu Prodietix s.r.o.

mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost. Za tým Prodietix, Jana.

Rýchle vybavenie objednávky; pri telefonickom kontakte veľmi ústretový a ochotný prístup zamestnankyne.

Dobrý den, paní Evo,
    mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi. Těší nás Vaše spokojenost. Za tým Prodietix, Jana.

rýchle

Reakcia obchodu Prodietix s.r.o.

děkujeme za Vaší recenzi, pokud něco brání Vaší plné spokojenosti, neváhejte se na nás obrátit na [email protected].
    Za tým Prodietix, Jana.

dodané včas a požadovanej kvalite

Reakcia obchodu Prodietix s.r.o.

mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi, těší nás Vaše spokojenost. Za tým Prodietix, Jana.

• rýchle dodanie

Reakcia obchodu Prodietix s.r.o.

mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi. Za tým Prodietix, Jana.

• Chutna stravA oproti inym podobnym eshopom.

Dobrý den, paní Janula,
    mnohokrát děkujeme za recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost a to, že Vám chutná. Za tým Prodietix, Jana.

• Rýchle a prehladne

Dobrý den, paní Olgo,
    velmi děkujeme za Vaší recenzi. Za tým Prodietix, Jana.

• rýchly a dob rý výber

Reakcia obchodu Prodietix s.r.o.

mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi. Za tým Prodietix, Jana.

• Na slovenske pomery neuveritelne rychle dorucenie
    • Jedla su super
    • Super zakaznicky servis

• kvalitné výrobky
    • nedostatok zásob niektorých produktov je bežný

Reakcia obchodu Prodietix s.r.o.

velmi děkujeme za recenzi. Ano, občas nás trápí technické výpadky dodavatelů. I my věříme, že bude co nejdříve všechno v pořádku. Za tým Prodietix, Jana.

• rýchlosť, kvalita, efektivita

Dobrý den, pane Danieli,
    mnohokrát děkujeme za recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost. Za tým Prodietix, Jana.

• Ok

Za tým Prodietix, Jana.

• Rýchlosť, spoľahlivosť, diéta funguje, jedlá sú chutné, možnosť výmeny jedál, zľavy

Dobrý den, paní Moniko,

• Dobré zlavové akcie.
    • Sójový proteín nie je tak kvalitný ako mliečne proteíny. Na kazein je častá intolerancia. Veľmi výhodné by bolo využitie srvatkoveho proteínu, podľa mňa.

Podľa mňa vcelku super.

Dobrý den, paní Ingrid,
    velmi děkujeme za Vaší recenzi. Máme spoustu produktů, které sóju neobsahují, pokud nám napíšete na [email protected], zašleme Vám seznam všech našich výborných jídel bez sóji. Mléčné bílkoviny využíváme nejvíce. Za tým Prodietix, Jana.

• rýchle doručenie

produkty chutné a vo vynikajúcej kvalite, vrelo doporučujem.

Dobrý den, paní Stanka,
    mnohokrát děkujeme za recenzi a doporučení. Velmi nás těší Vaše spokojenost, na kvalitě si zakládáme. Za tým Prodietix, Jana.

Maximálna spokojnosť s produktmi aj službami. Expresne rýchlo vybavená a doručená objednávka (do 48 hodín).

Reakcia obchodu Prodietix s.r.o.

Niektoré produkty boli doručené iné ako som si vybral.

Reakcia obchodu Prodietix s.r.o.

Dobrý den, mnohokrát děkujeme za recenzi. Prosím, pokud je jakýkoli problém, obraťte se na naši zákaznickou podporu, sjednáme ihned nápravu. Za tým Prodietix, Jana.

• Promptné doručenie zásielky. Ústretovosť, rýchle jednanie.

Dobrý den, Andy,
    mnohokrát děkujeme za recenzi. Za tým Prodietix, Jana.

• Rýchle doručenie,
    • Kvalita produktov
    • Nepoznám nevýhody

Som spokojná s tovarom s doručením a takéto zľavy aké som našla by som privítala častejšie

Reakcia obchodu Prodietix s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Krásné slevové akce pro naše zákazníky určitě opět chystáme. Za tým Prodietix, Jana.