- neprofesionalita
- klamári
NEKUPOVAŤ TU NIČ !!!! Nákup v tejto firme vôbec neodporúčame.
V októbri roku 2020 sme v tejto firme zakúpili 6ks kresiel. Po 10 dňoch používania začali nielen vŕzgať, ale štuple ktoré sú zo spodu nôh sa začali rozpadávať. V novembri bola podaná 1 reklamácia. Do dnešného dňa nám neboli doručené štuple od nôh a nebola vybavená reklamácia. Z mesiaca na mesiac sa iba vyhovárali. V decembri 2 020 podávame 2 reklamáciu kvôli vŕzganiu viacerých. Až vo februári 2021 poslali nové sedáky za tie vŕzgajúce, avšak v apríli 2021 sme podali ďalšiu 3 reklamáciu, pretože začala vŕzgať opäť nová stolička a jedny z nôh stoličky sa od seba rozišli. Plus stále avizujeme, že neprišli štuple od nôh. Medzičasom sa rozpadli štuple na viacerých stoličkách. Opäť poslali jednu stoličku. Komplet zlý, nekvalitný tovar a to nebudem hovoriť, že je to kreslo, ktoré prezentujú v prémium kvalite v hodnote vyše 100€/ks. Tento rok sme ich museli opäť 4x reklamovať, lebo už prehliadané vŕzganie a roztrieštené štuple, ktoré nám doškriabali podlahu, doplnil rozídeny zips na čalúnení stoličky. Po opakovanom reklamovaní sme sa rozhodli odstúpiť a požiadali sme o návrat finančných prostriedkov za tovar, ktorý sa neustále od 1 dňa kazil. Táto pofidérna firma, ktorá predáva nekvalitné výrobky sa iba vyhovára na dodávateľa a dáva ruky preč od zákazníka. Reklamáciu komplet zamietla aj keď nám plynie ešte záruka. Je to vrchol neprofesionality a prístup k zákazníkovi o ničom. Podávame podnet na obchodnú inšpekciu.
OPAKUJEM NEKUPOVAŤ TU NIČ!!!! -
- Vyber podľa poziadaviek
S vybavenim a dodavkou tovaru som bola velmi spokojna.
Objednala, zaplatila za tovar, doteraz ho nemám a komunikácia zo strany obchodu absolútne žiadna!
- Komunikacia s eshopom
- Drahsie dodanie kurierom
- Veľká spokojnosť
Dlhá doba dodania ale s tovarom som spokojná
- Rýchle dodanie objednaného tovaru bez problémov
nevýhodu som nezistila
Vybral som si tovar, ale pri podrobnom zisťovaní somobjednávku zrušil pre zlé informácie o tovare
- Som spokojny
- Veľmi rýchle dodanie
- Nič
- Tovar mi bol doručený v dobrom stave v poriadku
- Polohovacie kreslo Jordan v bežovej farbe je pekné, praktické, dobre použiteľné.
Tovar bol dodaný načas, nepoškodený sme spokojní.
trochu dlhšia čakacia doba na dodanie tovaru keďže podľa infa je materiál na sklade
- Rychle jednanie, radi pomozu
- Malo fotiek tovaru na stranke
Obj.sme stolicky Eduard v bezovej farbe,farba je tmavsia trosku skor do hneda.Potrapili sme sa s namontovanim nôh na stolickach trosku dlhsie, ale prisli sme na sposob a vsetko je ok. Stolicky su krasne, vyborne sedenie.Trosku viac sa mohli pohrat s natiahnutim latky(detaily), ale vsimne si clovek.
Snažila som sa do obchodu dovolať v akom stave je moja objednávka no nikto tam nedvíhal telefon.
Ani ma neinformovali kedy zásielka príde.
Hlavne že chcú vedieť či som s nákupom spokojná. -
Tovar doručený v poriadku,som spokojná s komunikáciou,tovar je kvalitný dodaný ako bolo dohodnuté.
Dobrá komunikacia a objednávka vybavená rýchlo cez telefón, tovar prišiel o 3 dní úplne v poriadku. Myslela som, že kreslo vyrobené v Čechách, no tovar je z poľská. Časom zistíme kvalitu.
- Rýchle dodanie, výborná komunikácia
- Žiaľ musela som kreslo reklamovať
Po rozbalení tovaru som zistila, že mi omylom poslali dve ľavé opierky na hlavu..
Vďaka ochote a dobrej komunikácie s obchodom mi bola reklamácia čo najrýchlejšie vybavená k mojej spokojnosti. Nebola to chyba obchodu, ale výrobcu. Ale chyby robíme všetci. -
Kvalitný tovar, expresné doručenie. Veĺka spokojnosť