Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Klamári a podvodníci
    • Nekomunikujú
    • Ak píšu tak to akokeby to ani nebol človek alebo nejaký bazmeg zahraničný preklada svoje odpovede so slovenčiny
    • Mali zaplatené vopred

Jedna veľká riť a nie internetový obchod
    Napľuť im do ksichtu
    V*jebanci

• Žiadna
    • Neseriózne jednanie
    • Nevrátili peniaze
    • Tovar nemajú skladom
    • Nik neodpovedá na e-mail

Veľmi neseriózny prístup, už vyše mesiaca, čo nevrátili peniaze za stornovanú objednávku, tovar nemali skladom. Na email neodpovedajú

• 80 %

• výhodné ceny
    • široký sortiment
    • ako sa už viac ľudí zmienilo o dlhšom dodaní, tak to bolo rovnako aj pri mojej objednávke- namiesto 3 dní to bolo 15 dní.. ale musím povedať, že na mail reagovali do 24h a objasnili mi situáciu, tovar prišiel kvalitne zabelený, funkčný a nepoškodený

Aj napriek prečítaní vcelku zlých recenzii som nakoniec veľmi rád, že som objednával z tohto eshopu, keďže ceny majú bezkonkurenčné... musím ale uznať, že som si nebol istý, či to nieje podvod/ či objednaný tovar príde resp. nepríde ako tu viacero ľudí písalo.

• 80 %

• Nasiel som tu baterky pre ntb ktore inde nemali
    • Dlhšie dodanie aj ked v eshope boli skladom cca 10 dni
    • Musel som sa ozvat aby som zistil ze cakaju na dodanie baterie..ale nakoniec prisli obidve ako mali

• podvod

Deklarovaná kapacita batérie 4A je v reále 2A, neodporúčam. Klasické, objednané, "fake" batérie z číny za 10€ a predávané za 4x vyššiu sumu.

• 10 %

• Nikto vám nemôže dať to, čo vám tento eshop môže sľúbiť.
    • Tak ako písali predošlí hodnotiaci. Eshop nekomunikuje, nedodáva tovar, hraje mŕtveho chrobáka. Našťastie som nezaplatil vopred, takže som mailom objednávku zrušil a nikdy viac. Absolútne neodporúčam.

• Žiadna
    • Podvodníci
    • Obchod…0 bodov
    • Komunikácia…0 bodov

Podvodníci!!!! Po objednaní baterie sa budete s nimi dva mesiace naťahovať o vrátenie platby.
    Batériu ktorú som objednal (podľa eshopu je na sklade) nedodali.Ale zaujímavé ze je stále skladom….a ešte vo väčšej zľave…

Celé PROBARERIE.SK veľky podvod

• nedoručený tovar

Dňa 29.09.2024 bola objednaná batéria, ktorá mala byť odoslaná do 24 hodín od objednania.
    Po viacerých urgenciách bola nakoniec objednávka zrušená a žiadané bolo vrátenie peňažných prostriedkov.
    Peniaze boli vrátené na účet (14.10.2024).

• nedoručený tovar

19.9. som objednal a zaplatil tovar za cca 40€, po urgencii sa viackrát na niečo vyhovorili - obvinil som ich v email komunikácii z podvodu a citoval som aj toto fórum... Dal som im čas do dnes na vrátenie peňazí - financie prekvapivo poslali naspäť dnes (4.10.2024).

• PODVODNÍCI

Dna 13.8.2024 objednana a zaplatena cez eshop probaterie.sk bateria Bruck & Decker, ktora podla webovej stranke je skladom. Od probaterie.sk mi prislo na mail aj potvrdenie objednavky. 16.8.2024 som sa dopytovala v akom stave je objednavka. Odpisali 19.8.2024, citujem:
    Spravili sme chybu a Black & Decker bateriu sme nemali na sklade a
    museli sme ju objednat.
    Ospravedlnujem sa za chybu.
    Je nam to VELMI luto
    Nove baterie dostaneme zial az v stredu 21.08.2024. Mozeme Vam zasielku
    aj napriek tomu este poslat? Dufam, ze to je este v poriadku.

24.8.2024 som im poslala dalsi mail, ziadna reakcia. 23.9.2024 im pisem opat mail a ich reakcia opat citujem:
    Mrzi nas, ale Vami objednanu Black & Decker bateriu nedostali sme od
    vyrobcu a poslali, ako sme Vam naposledy slubili. Baterie ktore sme
    dostali boli nespravne.
    Ospravedlnujem sa za dalsiu chybu.
    Dalsie nove baterie dostaneme zial az v piatok 27.09.2024. Zda sa teda,
    ze vasu objednavku musime zrusit, pretoze sme vas nechali cakat na
    dorucenie uz velmi dlho ?

24.9.2024 odpisujem, ze objednavku rusim a ziadam vratenie platby. Ziadna reakcia. 26.9.2024 opat pisem mail, posielam aj vypis o uhrade a komunikaciu posuvam na inspekciu.

UPOZORNUJEM ZAKAZNIKOV, ZE TATO STRANKA JE PODVOD A TOVAR VAM NIKDY NEPOSLU.

Upgrade: po nahlaseni web stranky za podvodnu v banke mi boli peniaze vratene, podnet poslany aj na SOI.
    UPGRADE 2: BANKA MI POSLALA NAZAD PENIAZE, ALE AJ PROBATERIE.SK SA OZVALI S VRATENIM PENAZI, CIZE BANKA MI ICH POTOM STRHLA NAZAD A VRATENIE ZRUSILA (aby nebola platba pripisna 2x na ucet). Probaterie.sk si dali na vratenie latby dobu 4 dni, podla vypisu mi platbu vratili a potom si ju aj strhli nazad. Cize platbu NEVRATILI!!! Sikovne riesenie, ak si to clovek nekontroluje, ani nezisti, ze oni si platbu vezmu o par dni nazad..
    SOI mi odpisla, ze kedze sa jedna o zahranicneho majitela, oni s tym nic nemaju. Treba sa obratit na Europske spotrebitelske centrum.
    Firma asi vie co robi, tymto sposobom od zakaznikov sice v malom ziskava peniaze a platbu a ani tovar nikdy nedostanu spat..

• uvádzaná cena
    • nekomunikujú (alebo až po výzve)
    • stále je problém s dodávkami (ak vôbec dodajú)

Vyzerá to na dlhoročného podvodníka, ktorý nekomunikuje a spolieha sa na to, že ľudia to nechajú tak. Mal problém už so Slovenskou obchodnou inšpekciou, ale biznis presunul do Rakúska (registrovaný je vo Fínsku). Niekedy možno tovar aj dodá, ale ak nie, sami sa neozvú a po výzve sa ospravedlňujú a dajú nejaký neskorší termín, ako by to len v danom momente začali riešiť. Uvidím ešte, či tovar nakoniec príde.

• Ziadna komunikacia

Objednal som si bateriu ktora bola skladom,ale ani po dvoch tyzdnoch sa neozvali a ked som im napisal,ze sa ospravedlnuju,ale nemaju ju skladom,ze nastala chyba aj ked stale na stranke figuruje,ze je tam,po dalsich tyzdnoch,kedze ziadna komunikacia z ich strany nebola som im napisal a ,ze im prisli ine baterie,ze sa ospravedlnuju,komunikacia nulova a urcite neodporucam nikomu tento obchod.

• Podvodný eshop !
    • Podvodný eshop!

Pozor! Podvodný eshop!
    Žial, zistil som to až po objednaní tovaru. Údajne baterie nemali na sklade.. objednajú pošlu.. samozrejme odrb.
    Ako aj pán Robert Kováč či Martin Paulus!
    Prišiel som o 63 €
    Volal som do banky , skusim policiu

• Podvodníci

NEODPORUČAM tento obchod a varujem pred podvodníkmi.
    Pred troma týždňami som objednala batériu, ktorá mala byť skladom. Po 10 dňoch, keďže nedošla ani zásielka ani žiadna informácia o jej stave, som zásielku urgovala. Došla mi obratom táto odpoveď:
    Dobry den,
    dakujem za objednavku a prepacte, ze odpovedame az teraz. Spravili sme chybu a 20V bateriu sme nemali na sklade a museli sme ju
    objednat. Ospravedlnujem sa za chybu. Je nam to VELMI luto
    Nove baterie dostaneme zial az v piatok 07.06.2024. Mozeme Vam zasielku aj napriek tomu este poslat?
    Dufam, ze to je este v poriadku.
    Pekny den prajem.
    Robert Kovac
    Súhlasila som odoslaním zásielky 7.6, alebo nech vrátia peniaze na účet. Ale dodnes žiadna informácia, ani peniaze, ani viac nereagovali na mail.
    Chcem to riešiť ďalej cez políciu.

Pridávam info po mesiaci, ako to skončilo...:
    Podala som žiadosť v banke o vrátenie platby za nedodaný tovar. Ale skôr, ako banka stihla konať, mi obchod vrátil peniaze :). Bolo to síce po tretej urgencii mailom, pričom z ich strany nebola žiadna odozva. Tiež neposlali žiaden mail, že vracajú peniaze.

• 90 %

• Dobra cena

Objednal som, vraj mali na sklade, po tyzdni neprislo nic.
    Tak som sa informoval, vraj nemali na sklade, ale uz im pride coskoro.
    Do dvoch tyzdnov som mal tovar a za super cenu. Za taku cenu som nikde nezohnal.
    Je tu par negativnych recenzii, ktore netreba brat do uvahy.

• 10 %

Objednávali sme batérie z tejto stránky
    Spravili sme 2 objednávky na ten istý produkt
    Jednu sme uhradili kartou a druhu na dobierku .Tak som im písala že sa stala chyba no pan odpísal že tovar na dobierku čo som aj prevzala už poslali a tu druhu teda stornuju
    Od vtedy žiadna komunikácia vôbec neodpisuju
    ANi baterky ani peniaze !!!!
    PODVODNÍCI
    POZOR
    SKODA ŽE SOM SI NEPRECITALA RECENZIE URCITE BY SOM NEOBJEDNAVALA!!!!!!!!!!!

• 10 %

• ponúkajú tovar, ktorý málokto ponúka, ale dodanie neisté, peniaze po dlhom čase vrátili - aspoň že to.
    • Objednaný tovar mal byť podľa stránky na sklade ale nebol.
    • Problém s objednaním od dodávateľa.
    • Bál som sa, či mi vrátia peniaze, ale vyše mesiac od objednania vrátili.

Po objednaní batérie a platbe vopred kartou bol eshop 2 týždne hluchý, následne som im písal a vyhovárali sa, že tovar im bohužiaľ neprišiel, následne som čakal ďalšie dva týždne, keď sa opäť vyhovárali na niečo iné, následne sme sa dohodli na zrušení objednávky a vrátaní peňazí, peniaze chvalabohu vrátili.

• 50 %

• ponukaju tovar ktory sa tazko zhana
    • komunikacia a dlhe dodacie lehoty

ked som si precital tieto reakcie na eshop, s peniazmi som sa uz rozlucil ale dnes mi prisla bateria do NB presne podla objednavky

• Nič
    • POZOR ZLODEJI

Objednal som batériu do notebooku ktorú som aj zaplatil, po týždni ticha som sa ozval a dostal odpoved že batéria nie je na sklade ale je objednaná na pondelok, keď som sa ozval pondelok už neprišla žiadna odpoveď, prišiel som o tovar aj o peniaze, sú to zlodeji, POZOR, ďalšia podvodná stránka z ich portfólia je eurobateria.sk

• 10 %

Obchod propagoval odoslanie batérie do 24 hodín čo sa nestalo následne som zrušil objednávku a žiadal o vrátenie peňazí ,žiadna komunikácia ani cez mail ani cez telefón pravdepodobne som prišiel o peniaze a ani tovaru sa nedočkám.

Dodatok po dvoch mesiacoch.
    Keď mi bolo jasné že už tovar nedostane som kontaktoval moju banku csob že som bol povedeny a tovar za ktorý som zaplatil som nedostal. Podal som žiadosť na prešetrenie a dnes po dvoch mesiacoch mi bolo oznámené že banka probaterie.sk uznala že som bol oklamaný a peniaze mi boli vrátené.
    Tak všetci čo dopadneme ako ja kontaktujte svoju banku a nenechajte svoje peniaze tým šmejdom!!!!!