Komunikácia perfektná, tovar doručený načas
Pekný deň prajem,
Ďakujem veľmi pekne za pozitívne hodnotenie môjho e-shopu. Prajem Vám úspešné rybačky :).
Štefan Csernava - Prívlačuj -
- dostupnosť špecifického tovaru v požadovanej kvalite
- super sortiment
- rýchlosť dodania
Pekný deň prajem p. kosi100,
rychlo a odborne...
Pekný deň prajem p. Roman,
- rýchle doručenie, ochota
Pekný deň prajem p. Milan,
Štefan Csernava - Prívlačuj -
- nemusim nikam chodit vsetko pride zamnou domov
Štefan Csernava - Prívlačuj -
- Kvalitná ponuka a super ochota
- Skúsený personál v danom obore
- Bez problémová dodávka tovaru až na adresu domov
- Špičkový tovar....žiaden brak... čiže úplná spokojnosť..
Maximálna spokojnosť
Pekný deň prajem p. Janočko,
Ďakujem veľmi pekne za mimoriadne pozitívne hodnotenie môjho e-shopu. Veľmi ma teší Vaša správa a spokojnosť. Dúfam, že aj v budúcnosti budem vedieť zákazníkom poskytnúť moje služby a tovar na takej dobrej úrovni.
Prajem Vám úspešnú sezónu a čo najviac pochytaných rýb :).
Štefan Csernava - Prívlačuj -
ochota a komunikacia bola na velmi dobrej urovni...
Reakcia obchodu Prívlačuj
Pekný deň prajem p. tommo,
Ďakujem pekne za pozitívne hodnotenie môjho e-shopu. Prajem Vám úspešnú sezónu.
Štefan Csernava - Prívlačuj -
Bezkonkurenčne najlepší rybársky obchod na Slovensku. Ako vždy, so všetkým maximálna spokojnosť.
Pekny vecer prajem,
Dakujem pekne za pozitívne hodnotenie mojho e-shopu. Skoda tej posty ze Vas zabudli oznamit o tom, ze mate zasielku. Dufam, ze nabuduce budu to riesit spravne. Prajem Vám uspesnu sezonu.
Stefan Csernava - Privlacuj -
Vynikajúci prístup k zákazníkovi, rýchle dodanie tovaru.
Štefan Csernava - Prívlačuj -
Pre moje využitie ponuky v obchode Prívlačuj sk, je dôležité, aby som dostal použiteľný tovar. Rybárske potreby sú špecifické práve v úspešnom využití ponúkaného tovaru, ktorý po jeho zakúpení nezostáva doma v kúte, na polici alebo v šuflíku, ale ide so mnou na rybolov. V tomto prípade je to tak.
Pekný deň p. Pavol ,
- Rychlost, informovanost
Super obchod s výborným zbožím.
Pekný deň p. Mitchell,
- Vedia dobre poradiť, rýchlosť
Super obchod pre tých, ktorí hľadajú veci na prívlač a nie to, čo chce predať predajca...
Pekný deň p. Anonym,
Štefan Csernava - Prívlačuj -
- rychlost vybavenia a odoslania objednavky
objednaval som dva krat a vzdy mi prislo vsetko co som objednal a hlavne vo velmi kratkom case.takze urcite odporucam ...
Pekný deň prajem p. Riso,
Ďakujem pekne za pozitívne hodnotenie môjho e-shopu. Mimoriadne ma teší, že ste na 100% spokojný. Prajem úspešný začiatok novej sezóny :)
Štefan Csernava - Prívlačuj -
- Komunikacia na úrovni rychle dodanie a ústretovosť predavajúceho
Super obchod ....Zatial no.1
Pekný deň prajem p. Ondrej,
Štefan Csernava - Prívlačuj -
- Super rýchle vybavenie a ochota poradiť s výberom vecí
E-Shop ktorý ako jediný ponúka nástrahy u nás inde nezohnatelné a hlavne rýchle vybavenie a ochota + výborná komunikácia + výborná a veľká ochota poradiť s výberom vecí
Pekný deň p. Peťo,
Štefan Csernava - Prívlačuj -
- Tovar mi bol doručený rýchlo. Komunikácia je super.
Pekný deň p. Milan,
- Rýchlo vybavené, dobre informuju
Pekný deň p. Diamond,
Štefan Csernava - Prívlačuj -
- Seriózne jednanie a individuálny prístup
- Maximálna ústretovosť zákazníkovi
- Výber z ponuky tovarov je veľmi zaujímavý, obchod ponúka ťažko zohnatelné produkty zahraničných firiem, ktoré nenájdete na iných slovenských eshopoch.
- Rýchlosť dodania zásielky
Pekný večer prajem p. Marek,
Veľmi ma teší Vaše extra pozitívne hodnotenie môjho e-shopu. Som rád, že som Vám pomohol a ste spokojný. Prajem šťastný nový rok a úspešné rybačky :)
Štefan Csernava - Prívlačuj -
Asi najlepší obchod na prívlač. Možno by som rozšíril sortiment.
Pekný deň prajem p. Tomáš,
Ďakujem pekne za pozitívne hodnotenie môjho e-shopu. Som veľmi rád, že môj e-shop u Vás patrí medzi tie najlepšie obchody.
Každopádne by som privítal konkrétny popis ohľadom rozširovania sortimentu. Snažím sa ponúkať stále viac značiek a produktov, ale najlepšou pomocou by boli určite prosby, poznatky mojich zákazníkov :)
Prajem Vám šťastný nový rok.
Štefan Csernava - Prívlačuj