Prešlo 12 dní od objednania tovaru,ale tovar mi stále doručený nebol. Už myslím,že ani nedôjde. Sledovanie zásielky je stále na objednaní u dodávateľa.. Neodporúčam túto stránku.
- Prehladnost eshopu, rychlost dodania
- Ochranné sklo nedorazilo (musela som ho zaplatiť) a farba krytu nezodpovedá vyobrazeniu. Očakávala som farbu fuchsie ako na obrázku. Doručený mi bol kryt ružový. Z toho dôvodu nie som spokojná.
Nespoľahlivý. Minule som si objednala stojan na mobil s lupou. Doručili mi poškodený. Vrátila som ho pred niekoľkými mesiacmi, dodnes nemám peniaze (22 eur).
- Kvalita tovaru je skvelá
- Prišlo to až po dvoch týždňoch
Po odoslani objednavky vypisalo chybu, ale objednavku umoznilo zaplatiti. Neprisiel potvrdzujuci mail o objednavke. Po zaslani ziadosti na kontaktu adresu obchodu mi promptne odpovedali a objednavku potvrdili. Tovar prisiel bez problemov. Neviem ci chybu uz opravili, ale v kazdom pripade tento stav nie je ok.
- množstvo tovaru
- dodržali termín doručenia
Napriek tomu, že tovar, ktorý som si objednala nebol skladom, dodržali dodaciu lehotu, tovar bol doručený v termíne, ktorý sľúbili.
Objednaný tovar nedorazil komunikácia zo strany obchodu žiadna.
Tovar objednaný pred 12timi dňami,a stále nedorazil. Prišiel jeden mail,o potvrdení,a odvtedy sa neozvali
Na moje číslo +421951898907 mi neprišla správa o prítomnosti tovaru
Neskutočne dlhá doba dodania. Najprv mi napísali že maximálne 15.4. mi dodajú objednávku, ale to sa doposiaľ ( 18.4. ) nestalo
Navyše sú veci neskutočne predražené. Predtým, keď mi to isté poslali mi to z Číny za 4€ vrátane dopravy. Tak tomu sa vskutku hovorí služba anie
u Vás. -
Tovar, ktory som si objednala a zaplatila, uz nebol dostupny, bol mi ponuknuty iny, suhlasila som so zamenou, na vyzvu obchodu som vytvorila novu objednavku, ale zatial mi nic neprislo.
- Pred 2 mesiacmi ste mi písali, že objednaný tovar bude dostupný za 2 týždne. Odvtedy som nič nedostala.
- Dodaný obal na iný typ telefónu, vrátenie nesprávneho obalu ma stálo 4,6€, takže cena obalu sa tým pádom navýšila o túto čiastku.
Velmi rychlo vybavena objednavka. Prehladne stranky. Kvalitny obal, primerana cena, odporucam
- farba na obrázku nezodpovedá skutočnosti
- chcela by som tovar vrátiť, nepáči sa mi, som sklamaná
Dlhe dodanie tovaru, nedodrzia avizovany termin dodania (povodne 4dni a tovar ani po 14dnoch nebol doruceny)
- prvikrat som obiednaval je to super rycle vybavenie objednavky
Bez závad.
dodávka bezproblémová, rýchla