Tivar mi bol rýchlo doručený
Reakcia obchodu PriemyselnyTovar.sk
Ďakujeme za Váš nákup a hodnotenie nášho e-shopu. Budeme radi, keď v budúcnosti náš e-shop znovu navštívite a vyberiete si z našej ponuky.
Rýchlo diručená objednávka.
Reakcia obchodu PriemyselnyTovar.sk
Ďakujeme za Vaše hodnotenie a odporúčanie nášho e-shopu. Teší nás, že ste s nákupom spokojní.
PriemyselnyTovar.sk -
Je to obchod, ako každý íný internetový obchod
Reakcia obchodu PriemyselnyTovar.sk
Ďakujeme za Váš nákup a odporúčanie nášho e-shopu. Veríme, že náš e-shop opäť navštívite a niečo si u nás objednáte.
PriemyselnyTovar.sk -
- - veľmi dlhá dodacia lehota
Na rebríku chýba krytka na nohe. Druhá krytka vypadáva a stratím zrejme aj tú. Rebrík je dosť nestabilný. Prekvapilo ma, že svietidlo je bez prívodnej šnúry. Regál vyzerá v poriadku.
- Rýchle doručenie
Reakcia obchodu PriemyselnyTovar.sk
Ďakujeme za Vaše odporúčanie a hodnotenie nášho e-shopu. Vaša spokojnosť nás teší.
PriemyselnyTovar.sk -
- rýchlosť dodania, široká ponuka tovaru
- rýchle dodanie
PriemyselnyTovar.sk -
Rýchle dodanie, odporúčam predajcu.
- Pani CHODUROVA je Super všetko vybavy , Dakujem za ochotu
Objednal som tovar a na druhy den mi Prišiel Bez problemu. Akurat nezdvihaju Telefon velmi neseriozne že nezdvihaju telefon ale velmi.
Reakcia obchodu PriemyselnyTovar.sk
Ďakujeme za Váš nákup a odporúčanie nášho e-shopu.
PriemyselnyTovar.sk -
Super komunikácia a rýchlosť dodania
- promptna dodavka tovaru
PriemyselnyTovar.sk -
Tovar nebol skladom ani u dodavatela, ta informacia mi bola komunikovana az po objednavke
- rýchle vybavenie objednávky a rýchle doručenie
- chýbal manuál od výrobku
Reakcia obchodu PriemyselnyTovar.sk
Ďakujeme za Váš nákup a odporúčanie nášho e-shopu.
PriemyselnyTovar.sk -
Nič mi neprišlo skúšam si objednat znova snad už príde:)
Rýchle dodanie, s tovarom som spokojná.
PriemyselnyTovar.sk -
- Ponúkaný tovar nie je skladom
- promptná dodávka
PriemyselnyTovar.sk -
Nic ste mi neposlali tak co chcete hodnotit?
Rýchle a spoľahlivé doručenie
PriemyselnyTovar.sk -
- Na eshope uvadzaju 17ks na sklade a pritom im podla emailovej komunikacii chyba tovar