Prihlásiť sa a pridať recenziu

rýchlosť a bezproblemovosť

děkujeme velice za Váš čas věnovaný hodnocení našeho obchodu.
    Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejpodstatnější a zároveň nás to potěší.

darcekvakcii.sk

• Všetko bolo rýchle a v poriadku

• Niesom spokojná s tovarom

9.9.2024 objednávka potvrdená
    13.9.2024 objednávka zrušená
    15.9.2024 kliknem znovu na ich stránku,obojok stále v ponuke a ešte k tomu skoro o polovicu lacnejší, mne stornovali objednávku

Reakcia obchodu Priceorcan

mrzí nás, že jste měl s nákupem negativní zkušenost, aby bylo možné vše prošetřit, potřebujeme více informací.
    Budeme Vás kontaktovat a vše dořešíme k Vaší spokojenosti.

priceorcan.sk

velmi dlhá dodacia doba. viac ako týždeň som objednávala a do dnešného dňa neviem kedy bude doručená

Reakcia obchodu Priceorcan

Vaši zásilku zaurgujeme u přepravce a budeme Vás kontaktovat.
    Děkuji za pochopení.

Rýchle dodanie

• Mimoriadne dobrý eshop
    • Oproti konkurencii dlhá doba dodania

priceorcan.sk

• Veľká kvalita a dosť rýchlo to chodí

priceorcan.sk

• Ako plus považujem informovanie cez email o tom,v akom štádiu je moja zásielka.

OK

• po 6 dňoch nič nerobenia zo strany obchodu,som objednávku zrušil

Reakcia obchodu Priceorcan

Omlouváme se za zpoždění Vaší zásilky. Momentálně se nacházíme v menším skluzu objednávek a tím pádem dochází ke zpoždění všech objednávek. O tomto problému víme a snažíme se ho usilovně řešit.

PriceOrcan.sk

Potreboval som darček na meniny čo boli v pondelok,takže považujem Váš dotazník za sprostú provokáciu.

PriceOrcan.sk

Tovar som objednal, zaplatil a ešte som ho neobdržal. Oproti ostatným , okrem prijatia objednávky obchod so mnou nekomunikuje. Som prekvapený, že sa mám k obchodu vyjadriť pred , keďže som zaplatený tovar ešte neobdžal a ani avízo o jeho odoslaní(?)!

PriceOrcan.sk

Tovar bol doručený na 9 deň.

priceorcan.sk

• Tyzden cakam a tovar nikde

PriceOrcan.sk

• Tovar som nedostala,ani telefon nezdvihne nikto.

Reakcia obchodu Priceorcan

Prosíme Vás proto také o trpělivost. V případě, že se nemůžete dovolat, prosím o kontaktování emailem a na ten Vám bude obratem odpovězeno.

PriceOrcan.sk

• Chcete hodnotenie obchodu a tovar som doteraz nedostal.Pre mňa je tento obchod na dve veci na nič a na h......

rzchlosť dodania

priceorcan.sk

V balíku mi chýbali tri produkty, ktoré som si objednala a neboli mi vrátené peniaze.

Reakcia obchodu Priceorcan

Budeme Vás kontaktovat a vše dořešíme k Vaší spokojenosti.

priceorcan.sk

Zdravím vás a chcem vám poďakovať za dodaný tovar v krátkom čase som veľmi spokojný s tovarom ktorý som zakúpil u vás
    Aj v minulosti som u vás nakupoval.ste super I ternetovy Obchod.