- namiesto objednaného filtra s červeným večkom, mi bol doručený filter s čiernym viečkom. Chcel som do rezervy, tak chyba dvojníspbná
ďakujeme za Vaše hodnotenie.
V potvrdení objednávky evidujeme zakúpený filter s čiernym viečkom, taktiež aj na faktúre.
V prípade, že Vám objednaný a doručený produkt nevyhovuje môžete ho vrátiť, a platbu vrátime na Váš účet.
Lucka -
17.2. som objednal tovar , dnes je 27.2. a nič.Hlavne ,že som tam telefónoval a mali ma informovať.Majú moje peniaze(109,30 €).Dopredu neplaťte nič
Dobrý deň, Mišo,
ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Vaša objednávka bola presmerovaná z dôvodu presahujúcej kapacity, o tejto skutočnostiť sme Vás informovali. Podľa sledovania bol Váš balíček v poriadku doručený.
- Rychlost vybavenia
- Skvely zakaznicky servis
Tovar mi prisiel ciastocne rozbity, detsky krem s expiraciou do mesiaca a pol. Sampon vyteceny, krabicky produktov pokrcene. Tovar bol len tak nahadzany do krabice bez nejakej vystielky. Obchod vsak vysiel v ustrety.
ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Mrzí nás vzniknutá situácia s poškodeným obsahom zásielky. Na základe Vášho emailu sme situáciu spoločne vyriešili.
Veríme, že aj na základe vzniknutej situácie nám poskytnete novú šancu na nápravu.
Lucka -
,,,neviete,alebo nechcete zhrnúť dve objednávky do jednej,aby sa neplatilo dvakrát poštovné,,a máte mail tel.čislo,,,neviem či , ešte u vás niečo objednám,,, Jendrišãk,
ďakujeme za Vaše hodnotenie.
V systéme neevidujeme žiadnu požiadavku z Vašej strany na zlúčenie objednávok. Informovali ste nás len na základe storna objednávky a zaslania súhrnu.
S prianím príjemného dňa za tím Prezdravie.sk
- Dlhá dodacia lehota.
Krásny deň, vážený zákazník,
spojili sme sa s Vami telefonicky. V objednávke bol uvedený spôsob platby predom, a platbu sme neevidovali, z toho dôvodu zásielka nebola vyexpedovaná. Na základe telefonátu sme situáciu spoločne doriešili a objednávku upravili.
Príjemný deň plný pohody Vám za tím Prezdravie.sk praje
Lucka -
Cena omnoho vyssia v porovnani s inymi e-shopmi. Nanestastie si to vsimla neskoro po potvrdeni objednavky.
Dobrý deň, Andy,
ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Mrzí nás Vaša nespokojnosť s cenovou ponukou. Objednávku sme mohli stornovať do chvíle než bol balík vyexpedovaný.
Žiadnu informáciu o úprave, či storne od Vás v systéme neevidujeme.
Lucka -
- Tovar bol poškodený celá sóda bikarbóna bola vysipana po krabici.
ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Za vzniknutú situáciu sa Vám ospravedlňujem. Na Váš e-mail sme Vám zaslali bližšie informácie k doriešeniu.
Veríme, že nastalú situáciu spoločne vyriešime k Vašej spokojnosti.
Lucka -
Tovar mi nedošiel lebo bol poškodený avšak namiesto toho aby mi zabezpečili náhradu tovaru musím počkať kým sa vráti tovar a potom mi vrátia peniaze . Avšak to znamená že musím na novo urobiť objednávku ale to môže znamenať že nemusím vystihnúť akciovú cenu . Nie som vôbec spokojná s prístup obchodu
ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Váš balíček bol počas prepravy poškodený, kedže v objednávke nemáte uvedenú refundáciu zásielky je nutné vyčkať na vyreklamovanie zásielky u dopravnej spoločnosti.
Cena produktov je stále rovnaká, ako vo Vašej objednávke. Informovali sme Vás o vrátení platby z dôvodu, že na sklade nemáme dostatočný počet Vami objednaných produktov.
Lucka -
Nakupil som v hodnote 300€ a este pred odoslanim tovaru ma informovali,ze doslo k chybe,takze mi museli tovar posielat na dvakrat..neprofesialne vybavovanie objednavok
ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Mrzí nás vzniknutá situácia, ktorú sme obratom vyriešili doposlaním nedodaných produktov na Vašu adresu.
Veríme, že aj na základe vzniknutej situácie bude s objednanými výrobkami spokojný.
Lucka -
- infolinka obchodu mi podala klamlivé informácie o produkte, náhradné zátky na zdrave fľaše sa dali kúpiť iba od 2ks, vraj to tak majú balené, prišli zabalené po jednom kuse a ešte v samotnej fľaši je pribalená originál zátka, takže zátky bolo zbytočné kupovať.
Pekný deň, Martin,
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Kolega Vám zdelil rovnaké informácie ako sú uvedené na webových stránkach. V košíku je možné si uvedené zátky objednať v minimálnom množstve 2 kusov.
Lucka -
Zasielka bola presmerovana z prevadzkovych dovodov na ine miesto ako som si vybrala, takze som musela tazky balik niest z miesta, ktore bolo dost daleko.
ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Mrzí nás, že Vám dopravca presmeroval zásielku. Veríme, že aj na základe vzniknutej situáciu budete s objednaným tovarom spokojná.
Lucka -
- Už niekoľký krát bol zaslaný nesprávne zabalený tovar, ktorý sa cestou v balíku poškodil a znehodnotil.
ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Veľmi ma mrzí vzniknutá situácia s poškodeným balíčkom.
Za poškodený balíček sme Vám nechali vrátiť platbu na Váš účet.
Lucka -
Nemám čo hodnotiť , tovar s doručenim do 30.9 mi ešte nebol doručený, dnes je 4.10
Pekný deň, Daniela,
ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Ohľadom pozdržania zásielky sme Vás informovoli, aktuálne situáciu s presmerovaním zásielky riešite s kolegyňou.
Lucka -
- Kupujem tovar vo vacsom mnozstve a ocakavam tovar s normalnou zarukou, avsak omega3 od Mollers mi dosiel s extremne kratkou zarukou, na co by mal byt zakazik vopred upozorneny. A tatyto tovar by uz nemal byt dorucovany. Chapem, ze sa chcu zbavit tovaru s co najkratsou zarukou ale je to na ukor zakaznika a tym padom u nich uz bud nikdy neobjednam alebo konkretne tento tovar si kupim radsej v bio obchode. Povazujem to za extremne neseriozne a skusim este kontaktovat zakaznicky servis, avsak predpokladam bezuspesne.
- Krabica balicka je velmi makka a je zazrak, ze prisiel iba pokrceny.
Obchod som mala velmi rada, expresne dorucenie objednavky je obrovske plus. Asi najrychlejsie dorucenie zo vsetkych zdravo obchodov.
ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Vami objednaný a doručený výrobok Möller´s Omega 3 bol doručený s expiráciou 03/2023.
Balenie výrobku vychádza na 56 dní úžívania.
Pokiaľ Vám expirácia výrobku nevyhovuje máte možnosť odstúpiť od kúpnej zmluvy.
Ďakujeme za pochopenie.
S prianím príjemného dňa za Prezdravie.sk
Neskore dodanie.
Dobrý deň, vážený zákazník,
v prvom rade by som sa Vám chcela poďakovať za Váš čas, ktorý ste si našla a ohodnotila náš obchod, čoho si veľmi vážime.
Mrzí ma, že sme Vás pri Vašej objednávke sklamali a balíček nedoručili v garantovaný termín.
Podľa informácií v systéme nastalo pozdržanie u dopravnej spoločnosti, ktorá Vám balíček doručovala.
Obratom sme však kontaktovali prepravnú spoločnosť, aby sme situáciu mohli napraviť a do budúcnosti aby sa už neopakovala.
Ospravedlňujeme sa ešte raz za pochybenie.
Pevne verím, že nám do budúcnosti poskytnete novú šancu na nápravu.
Príjemný deň Vám praje tím Prezdravie.sk
- Zdrave produkty
- Nizke ceny
Ak mam hodnitit obchod na zaklade doruceneho tovaru (tak ako znie hodnotenie), tak obchod neodporucam.
Tovar (arasidove maslo v sklenenom obale) mi dosiel poskodeny a tym padom sme ho vyhodili. Ci to bola chyba eshopu alebo prepravnej spolocnosti pri manipulacii, to tazko rozhodnut.Reakcia obchodu Prezdravie.sk
Pekný deň, Lachimus,
ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Na Váš e-mail sme Vám poslali bližšie informácie k doriešeniu vzniknutej situácie.
- Spoľahlivosť serióznosť
- Dobré ceny
Pekný deň, vážený zákazník,
ďakujeme za Vaše 100% hodnotenie nášho obchodu.
Veľmi nás teší Vaša spokojnosť s našimi službami.
Lucka -
Dodávku tovaru som urgovala avšak do dnešného dňa som tovar neobdržala.
Pekný deň, vážený zákazník,
ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Mrzí nás pozdržanie doručenia zásielky. Po našej urgencí bol balíček doručovaný, aktuálne sa nachádza na pošte, kde bude ešte uložený 18 dní.
Lucka -
- Tovar bol tekuty a pri preprave rozliaty v krabici
Pekný deň, Mária,
ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Mrzí ma vzniknutá situácia spojená s poškodením výrobkov. Na Váš e-mail boli zaslané bližšie informácie k riešeniu.
Veríme, že situáciu spoločne vyriešime k Vašej spokojnosti.
Lucka -
- Zasielka nedorazila kompletná viac ako polovica tovaru chýbala
Hezký den, vážená zákaznice,
nastalá situace nás velmi mrzí.
Vidím, že situaci jste řešila s kolegyní. Chybějící zboží jsme Vám nechali doposlat.
Věřím, že při příštím případném nákupu proběhne vše v pořádku.
Krásný den Vám za tým Prezdravie.sk přeje
Darča