Rychlé doručenie
- Rychle doručenie
Super obchod aj ceny.
Odporúčam -
Moj nazor ani nemusim pisat som s Vasou spolupracou velmi ale ozaj velmi spokojny a som rad .
Touto cesteou by so Vas chcel este velmi poprosit keby ste mi mohli este
tento tyzden poslat balik takisto ako doteraz zo 100 ks sackov
Bol by som Vam za ochotu velmi vdacny -
- Dobré ceny a rýchle dodanie.
Dobré ceny a rýchle dodanie. Príjemný personál.
Skvele ceny, komunikácia
- dlhe dodanie tovaru, ak vobec
- ziadna komunikacia od predajcu
tovar objednany pred desiatimi dnami, nemam ani tovar, ani peniaze
ziadna komunikacia od predajcu, preco nebol tovar expedovany aj ked bol skladom
keby som sa mal spoliehat na tento obchod, tak mi psy skapu od hladu -
- Rychlost dodania
- Žiadna
- Dlhá dodacia lehota a žiadna komunikácia ohľadom toho.V piatok som objednal aj zaplatil v utorok som posielal mail či sa niečo nedeje ,obratom bola objednávka zmenená na "vybavuje sa" čo znamená asi toľko ako že nič sa nezmenilo a daj pokoj .Tovar prišiel presne o týždeň v piatok večer.
- Žiadna komunikácia
Rýchle dodanie
som veľmi spokojný
- Tovar mi nebol doručený stále už prešlo 7 dni od objednania, dokonca mi bolo potvrdené že to bolo v pondelok kurierovi odovzdane no reálne až dnes zo kuriér dorucuje teda vo štvrtok, neodporúčam .
Dlhá doba dodania. Objednané 22.01.2024 a do dnešného dňa 01.02.2024 tovar nedošiel.
- Dlhá doba dodania tovaru
- Dobré ceny
Tovar má doraziť až na 12 deň od objednávky. Pritom bola vedená ako skladom.
- Dlha doba doručenia napriek tomu že všetky produkty mali uvedené skladom.
Po troch dnoch(vykend neratam)my prisiel automaticky email ze objednavka sa vybavuje(ja ze tri dni sa vybavovala a posielaju ju uz konecne)je piatok od objednavky presiel tyzden a nic stale cakame na zazracny balik.ina firma vam to v ten den alebo na druhy posle a do dvoch troch dni to mate doma.podla recenzii ktore som bohuzial cital az po par dnoch ako som cakal na svoj balik mi to bolo jasne ze to takto dopadne pretoze som bohuzial neni jediny ktoremu sa to stalo.takze neostava nic ine len cakat .
- Ryhle vybavenie, dobre cenY. Skoda, ze nemaju pobocku v BA.
- Velmi super spolupraca velmi som bol poteseny VASIM ochotnym a velmi vybornou spolupracou Skratka je to super .Som velmi spokojny a dakujem Vam za rychle vabavovanie objednavok.Je to jednotka s hviezdickou a vcielkou.Srdecne dakujem.P.M.
Je to to vsetko najlepsia vyhoda .Odporucam kazdemu znamemu aby sa
obracal na Vase obchody . -
STALE NEMAM ZAPLATENY TOVAR