Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 100 %

S pani Dominikou som velmi spokojna, veštenie bolo zrozumitelné, rýchla komunikácia.
    Objednala som si vyklad cez video, velmi sa mi to páčilo, je šikovná a určite ju odporúčam :)
    Veci su momentálne v procese, napíšem sem čo sa potom splnilo :)
    Ešte raz ďakujem

• 100 %

Ďakujem Dominike za každy výklad, za kurzy , za každu radu a pomoc. Ďakujem pánu Bohu, že som našla práve Dominiku.
    Do budúcna určite budem využivat jej služby nadalej a vrelo odporúčam každému, kto potrebuje pomoc.

• 100 %

Ďakujem Dominike za výklad kariet ktorý bol presný,ukázal mi akým smerom sa ubrať, načo si dávať pozor
    Páči sa mi aj že vám výklad nafotí aké karty vytiahla
    Ak potrebujete poradiť neviete akým smerom sa vydať ,tak sa obráťte na Dominiku

• 100 %

Absolvovala som už veľmi veľa veštení, to od Dominiky ale radím medzi najlepšie. Výklad bol každou jednou vetou k veci a priamo k jadru problémov, veľmi mi pomohol veci správne pomenovať, uvidieť v inom svetle a pochopiť ich. Mala som veštenie cez telefón, celých 30 minút bolo využitých naplno, plus Dominika mi ešte následne poslala do mailu popis najzásadnejších vecí. Určite odporúčam.

• rýchla odozva
    • korektnosť
    • priateľskosť
    • profesionálnosť
    • obrazové prílohy
    • príjemné usmernenia pre "vlastnú cestu"
    • povzbudenie
    • krásny web, ktorý pohladí dušu

Ďakujem Dominike za milý prístup, korektné jednanie a kvalitné veštby, ktoré spätným časom môžem zhodnotiť za pravdivé. Veštby nie sú vždy striktne dané, čiže je tam priestor pre vlastné rozhodnutia založené na usmernení zo strany kariet.
    Pekný je tiež egyptský tarot, ktorý sa zapíše hlboko do duše.
    Ďakujem ešte raz a môžem len ďalej odporúčať, aby jej schopnosti a srdce pomáhali ďalej :-)

• 100 %

• Skúsila som už naozaj veľa veštíc, ale priznávam, že nikto nemal na Dominiku :)

Páči sa mi spôsob akým spracuje svoj výklad :) a aj to, že napíše aké karty si presne vytiahla. Cítiť, že je naozaj dobrý človek a do svojho výkladu vkladá srdce. Dokáže povedať ľuďom aj to, čo sa im nepáči, ale veľmi pozitívnym spôsobom :) Na vykladaní cez mail sa mi páči, že sa človek vždy môže vrátiť k veštbe a nájsť niečo nové. Dominike som nedávala žiadne informácie navyše a prekvapilo ma ako to vedela sama z kariet. Ak niekto premýšľa, či si má dať u nej vyveštiť. Ja hovorím, že jednoznačne áno :)

• 100 %

• výborná komunikácia a rýchle vybavenie

určite využijem tieto služby aj v budúctnosti

• vzdelávanie

veľa som sa naučila a veľa mi to dalo do budúcna, ďakujem :)

• 90 %

komunikácia obchodu aj dodanie tovaru výborné