• Nekomunikujú

Prišli 2roky staré pneumatiky. Komunikácia zo strany obchodu absolútne žiadna. V žiadnom pripade neodporúčam. Už určite nie.

DOT záruka:
    Zaručujeme, že pneumatiky sú úplne nové a čerstvé. Pneumatiky, ktoré predávame, boli vyrobené do 2 rokov. S malým percentom niektorých dojazdových modelov môžeme dodať pneumatiky staršie ako 2 roky, v takom prípade máte právo zrušiť váš nákup a pneumatiku bezplatne vrátime.
    Popgom

na internete bol tovar ktory som chcel ale na faktyre sa zobrazil uplne iny tovar a ina cena...falosny odkaz na internete...objednavate to co chcete ale fakturuje sa ina vec

Vážený zákazník!
    Ďakujeme za vaše hodnotenie. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti. Ospravedlňujem sa za to, čo sa stalo. Višetrýme to.
    Popgom

• pneumatiky som neprevzal, pretože napriek mojej písomnej požiadavke v objednávke mi poslali síce nejazdené, ale zablatené pneumatiky staré 2,5 roka

Vážený Zákazník,
    Ďakujeme za hodnotenie.
    Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti.
    Ospravedlňujeme sa za to čo sa stalo.
    Začneme to ruiešť, lebo mi sa zaobráme le s novými pneumatikami a toto si nem,žeme dovoliť.
    Ešte raz ďakujeme a ospravedlňujeme sa.

• Cena

píšu tovar skladom pri objednávke, následne o 2 dni napíšu, že ho nemajú, podvod...

Vážení zákazník,
    Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti.
    Ľutujeme čo sa stalo.
    Prešetríme to.
    Keď sa začne sezóna tak sa nám rýchlo míňajú pneumatiky a nestíháme všetký údaje hneď synkronizovat na stránke, prepáčte.
    Popgom

• Obchod deklaroval tovar skladom čo nebola pravda. Doručenie trvalo cca 2 tyžden.

Vážený Zákazník,
    Ospravedlňujeme sa za nerpíjemnosti.
    Váš tovar šiel z vonkajšieho veľkoskladu a preto doba dodania bola dlhšia.
    Už natom pracujeme, aby sa to už viac krát nestalo
    Popgom

V košíku som mal zimné pneumatiky, potvrdenie objednávky a faktúra mi však prišli na letné rovnakej značky namiesto zimných, čo som si nevšimol a faktúru uhradil. Teraz čakám na výmenu pneumatík, ktorú mi ponúkli. Objednané zimné pneumatiky s dobrou cenou už ale vraj nemajú, vybral som si menej výhodnú náhradu a dúfam, že objednávka príde v poriadku. Musím zaplatiť aj za dopravu pri výmene, lebo obchod tvrdí, že chybu som urobil ja.

Ďakujeme za hodnotenie.
    Ľutujeme, že ste neboli s nami spokojní.
    Nahlásili ste to na našej zákazníckej linke? Opravili sme to hneď?
    Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať.
    Sme na tom, aby každý náš zákazník bol spokojný a dostal taky tovar aká si objednal.
    Podľa naších informácií už výmena prebieka.
    Danú sytuáciu prešetrýme.
    Popgom

Boli mi doručené pneumatiky 2 roky staré!!!

DOT záruka:
    Popgom

• Ani sa nie unuvali napísať email ze tovar nemajú.

Ponúkajú tovar ktorý nie je na sklade. Môžte čakať koľko chcete aj tak sa Vám nikto neozve.

Popgom

• Dodacia lehota sa uvádza 3-5 dní, avšak objednaný tovar som neobdržal ani po 10 dňoch. Po informovaní som obdržal odpoveď, že tovar už nemajú na sklade a zabudli ma o tom vyrozumieť.

Zálaznícka linka
    Popgom

Žiadna komunikácia,aj keď som mala otázky,odpoveď prišla až po doručení,hrozný kuriér-neochotný,bez slova,žiadne upozornenie vopred,že balík príde a aj zlý výdavok,až keď som sa ohradila,tak vydal správne

Ďakujeme za vaše hodnotenie.
    Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti. Ospravedlňujem sa za to, čo sa stalo. Dúfame, že sa podarilo všetko dobre vybaviť.

• Pneumatiky veľmi nízkej kvality a ja ich chcem vrátiť
    • Pneumatiky veľmi nízkej kvality a ja ich chcem vrátiť

Zaznícka linka
    Popgom

• Objednával som 2 sady pneumatík, doručená bola faktúra len za jednu sadu. Tá druhá sada bola doručená s dot17 cize pneumatiky staré 3 roky ktoré po namontovani triasli kvôli zlému skladovaniu. Reklamácia zdĺhavá, nemajú sklad na Slovensku ale v Maďarsku.. Chceli vyjadrenie zo servisu kde mi boli montované na disky o kvalite reklamovaných pneu. Po velmi zdlhavom vybavovaní a čakaní (ked uz som ani nedufal ze mi peniaze prídu) sa to vyriesilo a poslali peniaze na účet. Dovtedy som objednával viac krát ale po tejto skúsenosti už nebudem.

Vážený zákazník!
    Ďakujeme za vaše hodnotenie. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti. Ospravedlňujem sa za to, čo sa stalo. Podľa našich záznamov peniaze boli vrátené. Ak vy máte akékoľvek iné informácie, kontaktujte nás na zákazníckej linke.
    Zaznícka linka
    Popgom

Tovar nemali v dostatocnom množstve na sklade aj napriek tomu na shope zobrazovali že je v dostatocnom mnozstve skladom..

• ŽIADNA
    • Boli doručené pneu. po tzv. záručnej dobe z roku 2017. "Ďakujem Vám veľmi pekne za férovosť. Nikomu nedoporučujem!!!!!!!

Vážený zákazník,
    Ďakujem veľmi pekne za vaše hodnotenie.
    Je nám veľmi ľúto, čo sa stalo, musela sa vyskytnúť chyba v logistike.
    Bohužiaľ, naša profesia je tak sezónna, že sa napriek nášmu najlepšiemu úsiliu sa niekedy dostanu do systému chyby. Potrebujeme zvládnuť, spracovať a odoslať veľký počet objednávok vo veľmi krátkom čase, a to všetko s cieľom dlhodobej stabilnej prevádzky. Vyvíjame naše systémy, logistiku a zákaznícku službu preto, aby sme poskytovali čo najlepšie služby. Nielen z módy hovorím, že našej skupine je dôležitý zákaznícka skúsenosť, je nám to veľmi ľúto, že tentokrát na nás nemyslíte s uspokojením, nabudúce sa pokúsime byť omnoho lepšie.
    Samozrejme, záležitosť okamžite prešetríme a podnikneme okamžité kroky.
    Ako môžeme napraviť to, čo sa stalo? Napíšte nám na adresu [email protected]
    Prosím Vás ak máte možnosť hodnotenie odstrániť,tak ho odstránte ďakujeme.
    Ďakujem.
    Popgom

nakupujem už niekoľko desiatok pneumatík cez Vašu firmu.Vždy je to pre firmu,kde potrebujem zároveň dodať aj faktúru po vyplatení pneumatík.Tu nastáva problém-musim sa jej dožadovať mailom a ked ju konečne dostanem,je nesprávne vystavená.Toto nesvedčí o profesionalite firmy Popgom.

Vážený zákazník!
    Ďakujeme za Vaše hodnotenie a ospravedlňujeme sa Vám za nepríjemnosti.
    Popgom

• Po desiatich dňoch od objednania, žiadna reakcia od obchodu. Iba potvrdzujúca správa o prijatí objednávky

• Ziadne
    • komunikacia
    • Kvalita objednaneho tovaru

Vážený zákazník!
    Ďakujeme za Vaše hodnotenie a ospravedlňujeme sa Vám za nepríjemnosti.
    Popgom

ale aj DPD-cko je paradna banda. Jeden nedoda, druhy nedovezie. paradna kombinacia.

Reakcia obchodu POPGOM.sk

Ďakujeme za váš komentár!
    Pracujeme veľmi tvrdo, aby sme spolupracovali s najlepšími možnými partnermi a poskytovali čo najlepšie služby.
    Neváhajte nás kontaktovať nabudúce.
    Popgom

Poslane pneumatiky krive a dva a roka stare. Neodporucam

Zákaznícká linka
    Popgom

• Tovar objednaný pred 10 dňami,a stále nedorazil...