- super vsetko
- je to dobrí obchod
oplatí sa nakupovať v pompe
Objednávka prišla, avšak peripetie pokým prišla sú dosť na pováženie. AK zaplatím dopredu objednávku v pre mňa dosť vysokej hodnote (cca 60€), samozrejme sa zaujímam kedy príde, ako príde ak neprišla v deklarovanom čase. Deklarovaná doba dodania bola 12.3. (preto som zvolila aj tento obchod) - neprišlo. 13.3. po 15tej hodine som sa na infolinke obchodu dopytovala, kde je moja objednávka, pretože na stránke prepravcu bola poznámka z 13.3. zaznamenaná o 11:16 hod., že tovar sa nepodarilo doručiť z dôvodu vyťaženosti šoféra - objednávku som dávala doručiť do pointu na vyzdvihnutie. Pani na zákazníckej linke obchodu (nie prepravcu PPL/DHL - ten pre istotu žiaden tel. kontakt na seba nemal okrem formulára a chatbotu) bola neochotná a nepríjemná, odkazovala ma na prepravcu lebo vraj oni s tým nič nemajú (lenže ja som platila za tovar obchodu a nie prepravcovi a email o preprave zásielky mi prišiel tiež pod hlavičkou obchodu). Nedokázala mi poskytnúť kontakt na prepravcu - vraj s ním komunikujú tiež prostredníctvom chatbotu :D.
Hodinu po mojom telefonáte mi prišla sms od úplne iného prepravcu, že zásielka je pripravená na výdaj. Na výdajnom mieste ju pomerne dlho hľadali so slovami "to muselo prísť už včera".
Oceňujem balenie tovaru - krabica bola naozaj pevná a tovar bol podľa objednávky a nepoškodený.
Ďakujem, ale tomuto obchodu sa zrejme vyhnem v budúcnosti. -
- Čistota
- Prístup personálu
- Výber
- Ceny
Príjemná obsluha a kozmická rýchlosť vybavenia objednávky
plna spokojnost
Ok
super
- Feleslegesnek tartom a dobozokat amikbe a krem van csomagolva. Mert csak szemét. Viszont. Termekhez gratulalok.
- Dobre zabalené
- Tovar nepoškodený
- Rýchle vybavenie
Odporúčam.
- Profi pristup
- Rýchlosť
rychle dodanie, vyhodna cena
- Krasne kracky
Objednavala som 2hracky detsky plysovy balon , nema velke rozmery, hracka na kocik , dorucenie do zasielkovne a ostala som nemilo prekvapena ked som musela kazdu hracku objednavat zvlast , balon stal 16,70 a dodanie 21,99€ a vsetko dvojmo , zbytocne som utratila na poplatkoch , zla skusenost a z obchodu uz nenakupim
Platila som viacej aby mi na druhý deň doniesol kuriér balík ale len pozdejsie som dostala objednávku.
Blízkosť kamennej predajne, ústretový personál na predajni
Som milo prekvapená prístupom a ochotou personálu vo Vašej predajni v Europe Zvolen.
Vyslovujem velkú pochvalu! -
- Spokojnosť
- stale ma dobru cenu, lepsiu ako inde
- ziadna, mozno iba ze sidlo obchodu je v nepopularnom obchodnom dome
Vždy promptne a ochotne vybavia moje objednávky,prijemne a ochotne predavačky
- Rychle dodanie tovaru