• Veľmi rýchle doručenie - nasledujúci deň po zaslaní objednávky.

Reakcia obchodu pomockypreseniorov.sk

Ďakujeme za hodnotenie. Sme radi, že môžete svoj objednaný tovar čo najskôr používať. S priateľským pozdravom, Maja

Spokojná rýchle vybavenie aj doručenie

Reakcia obchodu pomockypreseniorov.sk

Ďakujeme za hodnotenie. Pre spokojnosť našich zákazníkov robíme všetko, tak sme radi, keď to vyjde :) S priateľským pozdravom, Maja

• rýchle doručenie, výrobok zodpovedá popisu
    • zatiaľ žiadne

Ďakujeme za recenziu. Budeme sa snažiť naďalej. S priateľským pozdravom, Maja

objednávka vybavená veľmi rýchlo, tovar bol dodaný na ďalší deň od objednávky, taktiež spokojnosť s objednaným tovarom.

Reakcia obchodu pomockypreseniorov.sk

Ďakujeme za recenziu. Snažíme sa o čo najrýchlejšie dodanie. Tak sme radi, že to vyšlo a, že ste spokojná. S priateľským pozdravom, Maja

Rychla reakcia, tovar dodany do 3 dni, pravidelna informovanost o vybavovani zasielky. Bezplatne dorucenie-

Reakcia obchodu pomockypreseniorov.sk

Ďakujeme za recenziu na náš e-shop. Snažíme sa, aby bol zákazník informovaný o každom kroku, a aby mu zásielka prišla čo najskôr. S priateľským pozdravom, Maja

Veľká spokojnosť a ústretovosť zo strany obchodu. Madlá s prisavkami sa veľmi ľahko inštalujú a výborne držia.

Reakcia obchodu pomockypreseniorov.sk

Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie. Teší nás Vaša spokojnosť a sme radi, že madlá fungujú ako majú :) S priateľským pozdravom, Maja

• odborné jednanie a vyjdenie v ústrety pri okamžitom osobnom odbere

Reakcia obchodu pomockypreseniorov.sk

Ďakujeme za recenziu. Sme radi, ak môžeme byť nápomocní :) S priateľským pozdravom, Maja

Rýchlosť

Reakcia obchodu pomockypreseniorov.sk

Rýchlosť je naše druhé meno :) Ďakujeme za recenziu. S priateľským pozdravom, Maja

• korektne jednanie, rychle dorucenie.

Reakcia obchodu pomockypreseniorov.sk

Ďakujeme za hodnotenie. Snažíme sa o korektné jednanie počas nákupu aj pri vrátení tovaru. S priateľským pozdravom, Maja

• Výborný e-shop

Reakcia obchodu pomockypreseniorov.sk

Vaše hodnotenie nás veľmi potešilo :) Ďakujeme. Budeme sa snažiť naďalej. S priateľským pozdravom, Maja

• Expresne rýchle vybavenie objednávky.
    • Nevýhoda je iba jedna možnosť dopravy cez DPD. Chýba mi Packeta, resp. možnosť doručenia väčšieho predmetu na výdajne miesto.

Reakcia obchodu pomockypreseniorov.sk

Ďakujeme, že ste si našli čas na napísanie recenzie a za spätnej väzby na možnosti dopravy. Ceníme si to. Pracujeme na výbere partnera pre dopravu do výdajných miest, tak verím, že budete v budúcnosti spokojný.

OK

Reakcia obchodu pomockypreseniorov.sk

Ďakujeme za 5 hviezdičiek, budeme sa snažiť naďalej :) S priateľským pozdravom, Maja

Vsetko O.K. od objednavky az po dodanie tovaru

Reakcia obchodu pomockypreseniorov.sk

Dakujeme za hodnotenie. Teší nás, že bolo všetko ok. S priateľským pozdravom, Maja

Rýchle dodanie. Dobrá komunikácia.

Reakcia obchodu pomockypreseniorov.sk

Ďakujeme za hodnotenie, sme radi, že ste bola spokojná. S priateľským pozdravom, Maja

Velmi dobre

Reakcia obchodu pomockypreseniorov.sk

Veľmi nás teší, že všetko bolo veľmi dobre. Ďakujeme za nákup a tešíme sa nabudúce. S priateľským pozdravom, Maja

• zohnali sme tu produkt, ktorý nikde inde nemajú k dispozícii
    • rýchle a bezproblémové doručenie
    • prehľadný eshop

Reakcia obchodu pomockypreseniorov.sk

Ďakujeme za milú recenziu :) Sme radi, že ste u nás zohnali, čo ste potrebovali. S priateľským pozdravom, Maja

Som veľmi spokojná

Reakcia obchodu pomockypreseniorov.sk

Dobrý deň, ďakujeme, že ste si našli čas a napísali nám recenziu. Veľmi si to vážime.

• Rýchlosť,presnost, odbornost

Reakcia obchodu pomockypreseniorov.sk

Dobrý deň, ďakujeme za recenziu. Sme radi, že ste s našimi službami spokojný :) S priateľským pozdravom, Maja

Som nadmieru spokojny. Rychle vybavenie mojej objednavky.

Reakcia obchodu pomockypreseniorov.sk

Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie. Sme radi, že sme mohli objednávku vybaviť k vašej spokojnosti. S priateľským pozdravom, Maja

• kvalitný výrobok, rýchle dodanie

Reakcia obchodu pomockypreseniorov.sk

Ďakujeme za hodnotenie. Teší nás, že ste spokojný s výrobkom a dodaním.