- Velkom vyhodou je, ze maju skladom obrovsky vyber produktov a komponentov.
Troska obtiaznejsie vyhladavanie
- Dobrý výber, ceny, rýchle doručenie, ochotná a milá pani
S obchodom som spokojná ako vždy, milý manželia, zhovievavý,poradia, široký výber sortimentu,rýchle a bezpečné dodanie
Obchod odporúčam,majú trpezlivosť,poradia, sú ústretový a ponúkajú krásny a kvalitný tovar, objednávam už roky
Spokojný
- Náušnice mají zapinání v jiném odstínu než spodek.
Široký sortiment, extra rýchle dodanie.
- Rýchla ochotná komunikácia
Dostali sme krásny darček
- Veľmi som spokojná. Veľmi rýchle doručenie objednávky, podľa mojich požiadaviek.
Odporúčam aj ostatným.
Rýchle vybavenie objednávok, široký sortiment.
- Tovar dobre nafotený
Tovar krásny, kvalitný, komunikácia s obchodom výborná, čakala som trochu dlhšie na potvrdenie objednávky, lebo som ju nemala v maili, ani v spame, musela som písať znova mail. Preto sa predĺžila doba dodania, tŕpla som, aby môj tovar nevypredali. Dokonca som dostala aj darček, za ktorý ďakujem.
- vyborna dostupnost a siroky vyber komponentov
Rýchle dodanie, len bohužiaľ nemali už v ponuke jeden náhrdelník zo setu. Ale okamžite ma o tom informovali a dali mi možnosti, ako situáciu riešiť.
- Kvalitný tovar rýchle doručenie a profesionálny prístup
Krásne kvalitné šperky
- Jedinečné šperky z polodrahokamu, vizuálne zodpovedajúce obrázkom.
- Expresné dodanie, originálne výrobky
Super spolupráca
- Profesionalita v procese objednávky a dodania tovaru. Kvalita prevedenia výrobku.