• Vyborna komunikacia a ochota

Reakcia obchodu Športové podvozky

Ďakujeme za Vaše prijemne hodnotenie.

Výborná komunikácia a skvelo zabalený tovar. Ukážkový predajca.

Reakcia obchodu Športové podvozky

Ďakujeme pekne za Vaše pochvalne slová. Snažíme sa o čo najlepšie služby a preto sme radi, keď to klienti takto ocenia a teší nás to.

• Slušný výber za prijateľné ceny
    • Neaktuálnost e-shopu

Dlhšie dodanie, no za tovar ktorý nemali skladom mi ponúkli drahšiu náhradu za rovnakú cenu

Reakcia obchodu Športové podvozky

Ďakujeme za Váš názor a posnažíme sa spraviť viac pre aktuálnosť e-shopu, aj keď sa to počas vrcholu predajnej sezóny nie vždy dá stíhať z logistických dôvodov.

• zaujimave ceny
    • odborne poradenstvo
    • nema

super seriozny prístup,dobré ceny,predajca rozumie technike ,predajca je VW-fanda,vrelo odporučam

Reakcia obchodu Športové podvozky

Odbornosť i serióznosť považujeme za samozrejmú súčasť obchodu a kladieme na to veľký dôraz. Preto nás teší, ak to aj klienti hodnotia takto pozitívne. Ďakujeme!

• Prehladná stránka a dobré ceny.

Ďakujeme za pozitívne hodnotenie

• Širokú ponuku tovaru za dobre ceny.

Môžem len odporučiť

Reakcia obchodu Športové podvozky

Ďakujeme! Snažíme sa držať čo najlepšie ceny a ponuku v obchode.

• Prehľadne usporiadanie tovaru
    • Žiadne ma nenapadajú

Objednaný tovar nemali na sklade o čom ma telefonicky upozornili hneď na druhý deň od vytvorenia objednávky a dohodli sme sa na riešení . Vrelo odporúčam

Reakcia obchodu Športové podvozky

Ďakujeme za recenziu. Snažíme sa klientov čo najlepšie informovať o dodateľnosti výrobkov už pri objednaní a v prípade nedostupnosti tovaru riešiť alternatívne produkty, aby tovar mohol mať zákazník čím skôr u seba.

• Kvalitné výrobky za nízke ceny
    • Nenašiel som

Veľmi spoľahlivý obchod. Nakupoval som u Vás druhý krát. V oblch prípadoch veľmi profesionallna komunikácis so zákazníkom. Tovar doručený v najkratšom možnom čase.

Reakcia obchodu Športové podvozky

Za kladne hodnotenie Vám ďakujeme a sme radi, že ste u nás opätovne nakúpili, čo nás utvrdzuje v tom, že si ceníte aj našu snahu o čo najlepšie služby pre zákazníkov.

• po objednani tovaru zavolaju a opitaju sa ci vam to vyhovuje popripade s vami prekonzultuju co by bolo pre vas najlepsie
    • ziadne

Maximalna spokojnost urcite budem len stadeto riesit dalsie podvozki a podobne veci

Reakcia obchodu Športové podvozky

Vždy rád poradíme a pomôžeme pri výbere. Teší nás aj Vaša spokojnosť a ďakujeme za príjemnú recenziu.

• Lepšie ceny než konkurencia.Skvelá komunikácia.
    • Trocu dlhšia doba dodania tovaru.

Seriozny obchod so serioznymi cenami.

Reakcia obchodu Športové podvozky

Za pozitívne hodnotenie ďakujeme. Tovar vo Vašom prípade mal meškanie na základe chybičky v skladovej evidencii u výrobcu a tak sme pár dní boli nútený počkať na vyrobenie.

• Skvelé ceny, značky, ochota personálu
    • Žiadne

Kupoval som športové pružiny Vogtland. Telefonoval som priamo do obchodu ohľadne zistenia bližších informácií. Pán mi poskytol všetko čo som chcel vedieť. Dodacia lehota bola skrátená ešte o jeden pracovný deň, cena veľmi prijateľná, získal som aj zľavu čo ma veľmi potešilo. Celkovo som bol veľmi spokojný s nákupom a v budúcnosti určite nakúpim znova. Vrelo obchod odporúčam každému.

Reakcia obchodu Športové podvozky

Ďakujeme za nákup u nás a pozitívne hodnotenie. Sme radi, že všetko prebehlo k Vašej plnej spokojnosti a že nás budete odporúčať ďalším ľudom.

Odporúčam

Ďakujeme

• Rychla sosacia lehota,dobre ceny
    • Neviem o ziadnych

Odporucam

Reakcia obchodu Športové podvozky

Ďakujeme za Váš nákup a hodnotenie.

• Kvalita,rychlost doručení.
    • Žádné.

Kvalitní a rychlé služby.

Reakcia obchodu Športové podvozky

Ďakujeme za Váš nákup a pozitívne hodnotenie.

• Rychla odozva, prijemna komunikacia, dohoda o doruceni- kedy poslu, aby bol clovek doma
    • Bolo treba pomôct pri vybere podvozku, pokial sa pre dane auto robilo viac ako 6 druhov, z nahladu to nebolo jasne, iba po pootvarani kazdeho jedneho a nasledneho porovnanvania.

Urcite nakupim znovu, najlepsie ceny na trhu, rychle dodanie a reakcie predavajuceho.

Reakcia obchodu Športové podvozky

Ďakujeme za Váš nákup a recenziu. Teší nás, že ste spokojný aj s našimi službami ohľadne dodania tovaru. Čo sa výberu týka, je to konštrukčná rozdielnosť vrámci totožných modelov áut, kvôli čomu je potom v ponuke i viacej produktov na to isté vozidlo s rozdielmi v detailnej špecifikácii výrobku. Kľudne nás ale kontaktujte, vždy ochotne poradíme so správnym výberom.

• Ochota,vedia dobre poradit,dobra cena,rychle dodanie

Urcite odporucam

Reakcia obchodu Športové podvozky

Ďakujeme za Váš nákup a hodnotenie. Teší nás, že ste s našimi službami spokojný a že nás budete ďalej odporúčať.

• kvalita, výhodné ceny, rýchle dodanie

100% spokojnosť

Reakcia obchodu Športové podvozky

Ďakujeme za Váš nákup a hodnotenie. Sme radi, že ste s našou ponukou a službami spokojný.

• Komunikácia zo zákazníkom.

Reakcia obchodu Športové podvozky

Ďakujeme za nákup a hodnotenie. Snažíme sa vždy o čo najlepšiu komunikáciu zo zákazníkmi.

Super obchod ochota na vysokej úrovni. Nemám čo vytknúť

Reakcia obchodu Športové podvozky

Ďakujeme pekne, vždy sa snažíme o spokojnosť zákazníkov.

• Výborne ceny, komunikácia s obchodom výborný.
    • Žiadné.

Obchod môžem len odporúčať. Komunikácia dobra, doručenie tovaru v čase, kvalita tovaru perfektná.

Reakcia obchodu Športové podvozky

Ďakujeme za nákup u nás a Vaše pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste s nami a tovarom od nás spokojný.