- rýchle vybavenie objednávky
- to čo mali na webe, vedeli aj dodať, na rozdiel od 2 iných pneu predajcov
Super rýchle dodanie na druhý deň.
- Doručenie už za dva dni od objednávky
- Nemal som
Tovar dorazil za 1 mesiac
- Ochota a dobra komunikacia pri rieseni problemov s dopravou.
- Dorucenie spolocnostou DPD trvalo 36 dni
Nemal som žiaden problém.
- rýchle dodanie
- tovar zodpovedal popisu
veľmi rýchle doručenie
Som spokojný
- rychle dorucenie
- pneumatiky-vyrobene 38/23
Možem každému doporučiť !
- Tovar bol prehľadne usporiadaný do skupín podľa typu a kvality, ľahká orientácia v potrebách kupujúceho. Bolo jednoduché vybrať pneu, ktoré vyhovujú požadovanému účelu. Navyše ponúkajú aj pneu, ktoré nie sú celkom bežné a na iných e-shopoch je problém s ich dostupnosťou.
- Rýchle dodanie aj v predvianočnom čase.
- Zimné pneu boli čerstvo vyrobené.
Dňa 28.11.23 som si objednal a zaplatil 4 ks pneumatík, objednávka číslo 385320139 . Dňa 1.12.23 mi bol doručený email: Vaša zásielka bola odovzdaná prepravcovi DPD, zásielka číslo 13855108693740.
K dnešnému dni 06.12.23 sa v Dopravnom depe Bratislava nachádzajú IBA 2 ks (1 balík) zo 4 ks zaplatených pneumatík. T.j. 2 ks pneumatík stále neboli dodané do dopravného depa DPD. Osobne 06.12.23 o cca 11 hod. preverené v Dopravnom depe BratislavaReakcia obchodu Pneuboss.sk
Vážený zákazníku,
mrzí nás Vaše nepříjemná zkušenost s objednávkou. Vidím však, že za kooperace kolegyň z infolinky opakovaně urgujeme u přepravce a snažíme se všemi možnými prostředky dostat objednané zboží na místo určení, avšak v tuto chvíli bezúspěšně.
Pevně věříme, že se brzo podaří dotáhnout k oboustranné spokojenosti a budete si tak moci užívat nových pneumatik na svém vozidle.
Dovolíme si Vás tak požádat o úpravu daného hodnocení, jelikož nedoporučujete náš obchod i přes skutečnost, že sám uvádíte chybu přepravce a nikoliv naší.
Děkujeme Vám mnohokrát za pochopení a případnou úpravu hodnocení dle reálných zkušeností s naších obchodem.
PNEUBOSS TEAM -
dodoanie malo byt do 3 dni a nebolo tovar prisiel 6 den co mi skomplikovalo situacia a cestu autom do zahranicia ...
Dobrý den.
Mrzí nás, že jsme nenaplnili Vaše očekávání.
Na stránkách máme uvedeny termíny, kdy expedujeme na přepravce.
Pokud bylo uvedeno do tří dnů tak v tomto termínu předáváme zboží na přepravce.
Následně přepravní služba doručuje směrem k Vám.
PNEUBOSS TEAM -
Výborná komunikácia, aj poradenstvo pri výbere produktu.
- Nekomunikujú, pri objednávke bolo napísané odosielané do 48hodin . Snažil som sa dovolať minimálne 5xza deň a to každý z dalších 5 dni , Aj keď mi záznamník povedal nechajte vzkaz zavoláme vám , nestalo sa tak . A za to že nekomunikujete máte u mna velike -mínus
Dobrý den.
Děkujeme za objednávku a hodnocení.
V současné době je nad naše možnosti odbavit množství telefonů.
Proto prosím pokud to je možné použijte mailovou komunikaci na [email protected] .
Na každý mail je vytvořen záznam a kolegové je postupně odbavují a odpovídají na dotazy.
Rychle, dobra cena.
- Problematická komunikácia
Dobrý den.
Mrzí nás Vaše nespokojenost. Nepíšete přesně o co se jedná?
V současné době jsou naše telefonní linky nejvíce přetíženy, nákupní sezóna zimních pneu, proto nejlepší a nejrychlejší komunikace je mailem na [email protected]
Na každý Váš dotaz je vytvořen záznam a naši kolegové je postupně odbavují.
PNEUBOSS TEAM -
- Spoľahlivosť, promptnosť, skvelý výber pneumatík ktoré ostatný dodávatelia nemajú.