- [email protected]
- Veľkou výhodou pre mňa bola možnosť zakúpiť tovar na dobierku, za čo veľmi pekne ďakujem.
Výhoda - kúpa na dobierku a možnosť zaplatiť priamo kurierovi pri dodaní.
- rýchle doručenie tovaru
- ochotný personál/rýchla emailova komunikácia
- dobré ceny
presne, načas
Som veľmi spokojný
102% !
- z pohody domova
- Expresná rýchlosť
- tohtoročný DOT
- pneu vyrobene v EU
Počas spičky prezuvacieho obdobia, kedy aj iné firmy (napr. aj so zelenym mužíčkom) vam z trojdňového dodania najprv zmenia termín o ďalši týždeň a nakoniec jednoducho zrušia objednávku. Tak v Pneuboss mi dodali do 36h po objednaní, a to bývam na okraji východneho Slovenska. Podľa DOT pneu vyrobené tento rok (pred niekoľkými týždňami) a v EU. Cena super. Spokojnosť :-). Kiež by viac firiem takto fungovalo.
- Účtujú si 4,99€ za zabalenie jednej gumy, zaplatila som 19, 96€, no gumy mi prišli zabalené po dvoch, takže zbytočne účtovaných 9,98€ naviac
Reakcia obchodu Pneuboss.sk
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Chápeme, že poplatek může vzbudit otázky. Cena 4,99 € je účtována za každý kus pneumatiky a zahrnuje zabalení a náklady na přepravu. Pneumatiky s určitými rozměry je možné poslat po dvou v jednom balíku. Tato praxe nám pomáhá udržovat přepravní náklady nižší, což následně reflektujeme v ceně přepravy, kterou za jednu pneumatiku platíte. Děkujeme za připomínku a věříme, že s pneumatikami budete spokojena.
PNEUBOSS TEAM -
- nexen vyrobeny v Cine,tato info nie je nikde iba ak ju objednate made in china na pneu
- asi to ze je vyrobene mimo EU,pri objednavke to nenajdete
snad to daco vydrzi.....
Reakcia obchodu Pneuboss.sk
děkujeme za zpětnou vazbu a Vaši objednávku. Pneumatiky Nexen se vyrábí i v Číně (kromě Jižní Koreje a Česka). Vliv na kvalitu pneumatik vyrobených v Číně záleží na výrobních standardech a technologii, kterou výrobce používá, spíše než na místě samotném. Nexen se drží globálních standardů kvality a investuje do moderních výrobních postupů ve všech svých továrnách, takže i čínské výrobky musí splňovat jejich přísné normy.
Věříme, že s nimi najedete spoustu kilometrů a udrží si svoje vlastnosti a kvalitu.
PNEUBOSS TEAM -
- Po potvrdení objednávky mi nasledujúci deň oznámili, že za potvrdenú cenu už tovar nemajú a cenu zvýšili o cca 20%. Zmenenú objednávku som potvrdil 23.10 a dnes 30.10 som po telefonickom dotaze dostal informáciu, že im len dnes tovar prišiel a idú ho odosielať. Takže ani viac ako po týždni som objednaný tovar nedostal. Na stránke obchodu v časti sledovanie objednávky je už týždeň tento text: "Objednávku sme prijali a práve ju vybavujeme"
Nepovažujem obchodné praktiky tohto obchodu za seriózne a už si tu tovar určite neobjednám.
Reakcia obchodu Pneuboss.sk
omlouváme se za komplikace spojené zpožděním zásilky. Objednával jste 21.10. po osmé hodině večer, v potvrzení objednávky jste měl uvedenu expedici 5 pracovních dnů.
Jednalo se o pneumatiky, které byly dostupné na externím skladě. Bohužel u dodavatele došlo ke střetu s jinou objednávkou a proto jsme Vaši objednávku nemohli vykrýt. Hned 22.10. ráno jsme Vám proto napsali, že pneumatiky nejsou dostupné, ale je možné je doobjednat od jiného dodavatele za vyšší cenu s doručení za 8-10 pracovních dnů. S tím jste souhlasil. Včera 31.10. byly pneumatiky předány dopravci.
Za komplikace se omlouváme, informace jsme se Vám snažili předávat transparentně. Ke střetu objednávek u dodavatelů dochází výjimečně , bohužel pokud k nim dojde, tak je to v sezóně. Zároveň děkujeme za podnět ke statusu objednávek v zákaznické sekci, v tomto směru se budeme snažit podávat přesnější informace.
- rýchle ,seriózne jednanie
Sľubotechna
Reakcia obchodu Pneuboss.sk
omlouváme se, Vaše objednávka se střetla s jinou a pneumatiky byly zarezervovány do dříve vytvořené. Stává se to výjimečně v sezóně.
Snažili jsme se pneumatiky zajistit od jiných dodavatelů, ale bohužel nejsou jinde dostupné. Psali jsme Vám hned v den, kdy jste objednávku vytvořil.
Ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace.
PNEUBOSS TEAM -
Rychle objednanie a dodanie tovaru.
super
Dobra cena, pneumatiky boli vyrobene v tomto roku, bezproblemovy nakup a rychle dodanie.
- VELA VECI SKLADOM A SUPER RYCHLE DORUCENIE
- Pneumatika bola dodaná včas a nová.
Ochota, rychle dodanie, maximalna spokojnost