Objednane pneumatiky prisli bez energo stitkou boli vsetky strhnute .. e shop tvrdi ze idu 4000km a mohlo sa stat ze sa poskodili. Tomu neverim.... 1 pneu mala poskodeny kord vsimol si to az mechanik ale skuail obut kedze som bol objednany . Pnuematika pusta tlak.A reklamacia ze 30 dni a na vlasne naklady. Takze zamna velke minus..... objednavam inde 1ks. Nemam cas na hadanie sa s predajcom...
Reakcia obchodu pneu123.sk
Dobrý deň, pane zákon na reklamáciu tovaru platí na akýkoľvek produkt na celom Slovensku, nevymysleli sme si ho my, je to zákon. Každý môže reklamovať zakúpený tovar do 2 rokov od jeho kúpy, pokiaľ ide o kupu pneumatiky ta sa následne pošle výrobcovi ktorý nam pošle stanovisko či je reklámácia uznaná alebo nie. Reklamacie neposudzujeme na predajni my. Vždy výrobca. Každý kto chce reklamovať tovar musí ho k nam doručiť. To je bežný postup. My sa nemáme dôvod hádať so zákaznikom to čo napíše k reklamácií výrobca je pre nás záväzne.
PNEU123.SK -
- Nodoržany termin doručenia zavádzajú !!
Reakcia obchodu pneu123.sk
Dodanie je 2-4 pracovné dni.
PNEU123.SK -
Pneumatiky boli rýchlo dodané a iba pár mesiacov staré. Spokojnosť.
- Rýchlosť dodania
- Spoľahlivosť,komunikacia
Dobra kominikacia. A riesenie problemov
Všetko bolo v
PNEU123.SK -
Celkovo dodanie tovaru bolo rýchle a bezproblémové. Žiaľ, zistili sme, že potrebujeme iný rozmer a pneumatiky sme chceli vrátiť. Samozrejme nepoužité, zabalené podľa pokynov, do 14 dní a s dodržaním postupu, ktorý je uvedený na stránke tohto obchodu - teda, najskôr informovať obchod o vrátení tovaru. Tu nastal problém - na môj mail, kde som vysvetlila situáciu a dôvod vrátenia tovaru (aj keď nie som zo zákona povinná uvádzať akýkoľvek dôvod) a kde som žiadala informácie ako postupovať, mi pani Martina odpísala len suché ,,žiaľ, pneumatiky späť nezoberieme,,. Žiadala som dôvod, ktorého som sa doteraz nedočkala. Preto som poslala oficiálny mail s formulárom na odstúpenie. Z našej strany bolo dodržané všetko čo bolo potrebné a tiež v lehote 14 dní. Na toto som opäť dostala odpoveď ,,Už sme sa vyjadrili, že to nebude prevzaté. To je celé z našej strany,, Obchod úplne ignoruje zákon o ochrane spotrebiteľa, aj keď sa sami na tento zákon na svojej stránke odvolávajú pri pokynoch na vrátenie tovaru. Nekorektná komunikácia obchodu, z ktorej som mala pocit, že si ani nepíšem s dospelou osobou.
Reakcia obchodu pneu123.sk
Nebudeme komentovat recenziu ktorá obsahuje polovicu, a veci vytrhnute z kontextu, spokojnosť ostatných zakaznikov hovorí u nás za všetko. Ďakujeme
PNEU123.SK -
Objednaný tovar mi bol v poriadku doručený
PNEU123.SK -
Píše sa 2-4 pracovné dni dodanie. 30.4 objednane dnes 8.5 a stále nič..
Tak neviem ohodnotiť a odporučiť zatiaľ nikomu hlavná vec za zrušenie objednávky 30€gumy nemám neviem ci dojdu alebo nie a ci mam objednávať niekde inde ďalšie? asi tak.. -
Na tovar som čakal 2 týždne. Predajca tvrdil že je to chyba prepravcu. Najprv cena za prepravu 8€ potom 15€. Za takú dopravu by som nedal deravy groš
Reakcia obchodu pneu123.sk
Ďakujem pan Cibulka, ano ospravelňujeme sa za zdžanie, no ako eshop sme zavislí na kuriérskych spoločnostiach, no mali tam troška zmetok, za meškanie sa ospravelňujeme ešte raz. Čo sa týka doprava, pane jasne ste vedel že dodanie pneumatiky nákladnej čo váži 74,50 kg stojí 15 euro, je nereálne ju poslat za 8 euro, ak mate takého prepravcu, prosím o kontakt, môže nam napísať, dame mu rozvážať balíky, no toto je nereálne.
- Spokojnost,rychle dodanie
Rychle dodanie, spokojna som
- Rychle dodanie
- Cerstve DOT
- vsetko ok
- Príjemný predajca
- Slušné ceny
- Osobný odber ani neuvažujte :)
PNEU123.SK -
- Dobrý výber, za mňa skvelé ceny
PNEU123.SK -
Nabízí výrobky, které nemají na skladě.
Pak po dvou dnech velkoryse zruší objednávku.
A co je zajímavé, že stejný výrobek potom nabízí o 10 % dražší.
Ze 165 € na 190 €.
A uvidíte, jak se budou pod mým příspěvkem “vyhovárať”.Reakcia obchodu pneu123.sk
Ďakujeme panovi že si zvýšil sebavedomie, ale vyhražať sa recenziami, typu: Ak mi ich nedodate za tu cenu napíšem zlu recenziu, napísal to čo chcel. Zásoby sa v sezonnom období marec, april menia z hodiny na hodinu, ceny sa menia v závislosti cien od výrobcu, keď sa tovar naskladní u výrobcu za vyššiu cenu, nemôžeme ich predávať pod cenu. Naše recenzie spokojných zákaznikov hovoria za všetko, nebudeme tu pánovi venovať žiadnu pozornosť. Veríme že pneumatiky kupil za ešte lepšiu cenu však ma na výber z viac ako 70 eshopov.
PNEU123.SK -
- čerstvé pneumatiky (v mojom prípade 1x 0724 a 1x0125)
- ceny
- naozaj dlhá dodacia doba (7 prac. dní) už som začínal pochybovať či gumy vôbec prídu
- poplatok aj pri platbe vopred
- poplatky za storno objednávky sú tiež dosť neštandardné
výber čerstvých pneumatík za rozumné ceny, v porovnateľnej cene som našiel niekoľko obchodov ale všetky ostatné mali buď 2 roky staré rumy alebo neinformovali o veku
treba určite počítať s dlhšou dodacou lehotouReakcia obchodu pneu123.sk
Ďakujeme, robíme všetko v rámci možností aby boli naší zakazníci spokojní. To čo garantujeme je rok pneuamtik 2024/2025 novšie nam výrobca predať nevie, a vybrať si to žial nemôžeme, kedže nie zo všetkých rozmer su vyrobené už v roku 2025. Poplatok za platbu prevodom sme boli nutený zaviesť - transakčná daň nam k tomu nutí. Poplatky za storno su ak objednávku zrušite po 24 hodinach, nakoľko ked ju prevezme kuriér dopravu uz zaplatiť musíme, a služba - čo je doprava = kuriér sa zrušiť neda. Do 24 hodín môžete objednávku zrušiť bez poplatku. Dodanie je zvyčanie 2-4 pracovné dni ale ako uvádzame všade v sezonných mesiacoch ked prezúva celé Slovensko ako su MAREC, APRIL, OKTOBER, NOVEMBER treba počítať že to môže byt aj 5-6 dní, hlavne na jeseň. Preto je dobré si pneumatiky objednávať v predstihu nie čakať na poslednú chvíľu.
Výrobca nam ako predajcovi čo je na trhu viac ako 17 rokov garanuje rok výroby 2024/2025 ostatné eshopy maju aj rok 2022 a staršie čo sa u nás stáť nemôže. Letné a celoročné pneumatiky nestrácajú vlastnosti na vozovke, lebo neobsahuju gelovú zmes, preto ich môžete ak mate dobrý dezén používať aj viac rokov ako 5. Čo sa týka zimných pneumatík tie obsahujú gelovú zmes ktorá trvdne, a či ste najazdil na pneumatikach 1000km alebo 50.000km na snehu po 5-6 rokoch držať nebudu. To platí ale len pri zimných pneumatikách.
PNEU123.SK -
Rýchle dodanie s výborným DOT . Mesiac staré pneumatiky, maximálna spokojnosť.
PNEU123.SK -
Dodržaný den dodania , ktorý som chcel
PNEU123.SK