- Rýchlo a kvalitne
- Krátke dodacie lehoty
výhoda
Plna spokojnost
super cena oproti konkurencii a rýchlosť doručenia taktiež dostatočná
rýchle dodané , bez problémov
- V obchode mali tovar, ktorý som dlho zháňala.Pracovnici boli veľmi milí a ochotní,hneď mi vyhoveli a po dohovore aj v nasledujúce ráno tovar odoslali.
Neskutočná rýchlosť. V jeden deň objednané, druhý deň doručené.
- Dobré ceny
- OK
Rýchle vybavenie objednávky.
- super rýchle doručenie
- sortiment, ktorý nenájdete v iných e-shopoch
kvalita tovaru a spoľahlivosť rýchleho objednania
Všetko v poriadku.
- Super komunikácia,ochota, rýchlosť vybavenia.
Hrniec perfektný,pekný dizajn a najmä ľahká manipulácia pri otváraní a zatváraní,čo sa o starších typoch nedá povedať.Niekedy to bol priam " horor", kým sa mi podarilo hrniec pracne otvoriť, hoci som čakala,aby " vyfučal" a nebol pod tlakom,hlavne z bezpečnostných dôvodov! Je to veľmi dobrý pomocník a úspora času!!! Ja tieto tlak.hrnce používam už polstoročie,predtým tzv.kuktu z Maďarska...URČITE ODPORÚČAM!!!POTREBNÉ JE ALE VŽDY DIDRŽAŤ BEZPEČ.PREDPISY A SPRÁVNU MANIPULÁCIU, LWBO TO JE AKO S OHŇOM- JE TO DOBRÝ SLUHA,ALE NEBEZPEČNÝ PÁN,ohľadom možného VÝBUCHU pri nesprávnej manipulácii ..
- Po nedodaní tovaru ,rýchla komunikácia obchodu a vrátenie peňazí
- Spokojnosť - skvelý tovar, skvelé ceny.
Pred zaslaním ma kontaktovali - telefonicky. Stala sa mi nemilá vec a to, že som si zabudla telefón a aj napriek tomu, že som v ten deň nereagovala - na ďalší pracovný deň všetko bezproblémov doručené. Ospravedlňujem sa za problém. Určite nákup u Vás odporúčam.
Bezproblémová slušná komunikácia, promptné dodanie :) . Tovar som zatiaľ nestihla vyskúšať naplno, avšak fungovať funguje, doručený bez poškodenia, všetko ako má byť :) .
Ďakujem -
Tovar kvalitne zabalený, rýchle dodanie, bezproblémový obchodík.