Sme veľmi spokojné. Objednávka bola vybavená hneď na druhý deň. Veľmi rýchla spolupráca. Ďakujeme a doporučujeme
Všetko OK, maximálna spokojnosť.
objednané od nich už 2 x maximálna spokojnosť
Spoľahlivý obchod
OK
Ochotný a milý personál. Poradia a rýchlo pošlú kvalitný tovar.
Tovar objednaný, doručený. Podľa očakávania.
- Omylom som objednal viac prítlačných líšt. Obchodník mi zavolal, že nesedí pomer tesnenia. Upresnili sme ,že čo potrebujem. Takto by to byť všade aby predávali odborníci. Klobúk dole.
- Objednavala som prvy krat ale urcite nie naposledy.
- Zavolali nam aby poradili. Boli rychli a ustretovy. Len odporucam.
Po zaslani objednavky nam zavolal zamestnanec aby si preveril ci sme pasku chceli na tu polikarbonatovu dosku ktoru sme.objednavali. Poradil ze nam staci uzsia paska a vymenil to. Taky postoj malokde clovek zazije. Budeme este potrebovat polikarbonatove dosky na dom a budeme objednavat IBA od nich. Su naj... netreba hladat inde. Cena, kvalita, ustretovost,poradenstvo vsetko SUPER.
obratom doručená objednávka
- kvalita vyrobku
- prevedenie
- pomerne drahsia doprava (manipulacny poplatok) - 12e je vyrazne viac, ako byva inde. U mna to urobilo skoro polovicu ceny, ale kedze vyrobok som ozaj chcel, zaplatil som.
Prevedenie a kvalita vyrobku ma velmi potesili. Urcite odporucam obchod
Rýchle dodanie a dobrá komunikácia dobrý eshop .
Dobrá komunikácia, rýchle dodanie
Velmi rychla dodavka obj tovaru az neobvykla.
veľmi rýchle dodanie
- som spokojný
Tovar doručený ale nekompletný.
- Tovar prišiel rýchlo
- Zlá neprofesionálna komunikácia
Na tovare po odbalení bola prasklina v plaste. Urobili sme si foto (ešte s prítomnými ochrannými fóliami ). Nastala komunikácia s Ing. Michalom Kondrom, ktorý nám opakovane zdôraznil, že sme mali tovar pred kuriérom rozbaliť a skontrolovať stav tovaru. Takže ak ste pedant, a trváte natom, že kuriér počká, kým balík otvoríte a skontrolujete plasty- tak spoločnosť odporúčam. Ak ste taký ako ja, že len skontrolujete neporušenosť vonkajšieho obalu, tak sa rozhodnite pre viac proklientskú spoločnosť.
Reakcia obchodu www.plastyeshop.sk
Dobrý deň
1. o informácii prasknutia ste nás kontaktovali na 5-6 deň po doručení (keď už balík neotvoríte pred kuriérom tak aspoň ho otvorte včas - problém by nevznikol pri skoršej informácii)
2. p. Kondra konal v súlade s dodacím listom resp. s vlastných skúseností s kuriérskou službou - na DL podpisujete, že ste tovar prevzali nepoškodený ... takže my ako spoločnosť sme tým krytá.
3. VŽDY keď vznikla takáto situácia riešili sme to urgentne a v prospech zákazníka, posielali sme novú prepážku - a ako viem, p. Kondra Vám napísal, že nemá problém Vám zaslať novú prepážku, samozrejme zadarmo.
prajeme pekný deň
Tím TITAN - Tatraplast -
Rýchle dodanie objednaného tovaru, spokojnosť !
- Nákup, poradenstvo, dovoz