Tovar mi bol doručený do 6 pracovných dní, zásielka bola v poriadku.
V tomto obchode som nakúpila už druhý raz. Ochotný Martin na druhom konci chatu mi promptne pomohol s nákupom, vyhľadal čo potrebujem a poslal mi link na hľadaný tovar. Obchod odporúčam aj iným záujemcom. Som veľmi spokojná.
- siroka ponuka tovaru
- skvele ceny (hodnota tovaru bola nizsia, ako cena za dopravu, celkovo som vsak zaplatil ani nie polovicu ceny, za ktoru som rovnaky tovar pozeral v dvoch "velkych" kamennych obchodoch) -
výhoda prišla mi objednávka žiarovky domov listovou zásielkou za cenu 1€ takže super, lebo viac by som previezol ako ma stála dobierka
- Perfektná komunikácia
- Nápomocnosť
Poslali mi perfektné žiarovky podľa fotky a za výhodné ceny! Maximálne odporúčam!!!
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- široký sortiment
- dobré ceny
- rýchle jednanie
Rychle dodanie, kvalitny tovar.
zatial prva objednavka a prislo to v poriadku
felxibilné a rýchle vybavenie objednávky, ústretovosť
Velmi ochotny personal, ktory profesionalne a rychlo vybavil objednavku.
- Je super nakupovat online. Pohodlne a bespecne. Super vec.
- N
Je pohodlne nakupovat z webu. Som velmi spokojny. Dndanie presne na adresx a rychlo. Ste super. Dakujem.
- Rychle dodanie
- Doprava zdarma
- Odborne poradenstvo
- Siroky sortiment
- Ceny nie su vzdy priaznive
Siroky vyber tovaru
- prehladny eshop
- zavadzaju o stave tovaru na sklade
- extremne zdlhave dodanie tovaru
- zavadzanie zakaznika
- dodanie lacnejsej alternativy namiesto objednanej varianty
Neodporucam nakup v tomto obchode
Reakcia obchodu Planetaziaroviek.sk
Dobrý deň, žiaľ neviem číslo objednávky ani nemáme informáciu o zlom dodaní tovaru. Ak vás p. Martin môžem poprosiť, napíšte nám email a pozrieme sa na to. Ďakujem za ústretovosť.
Po štrnástich dňoch nákup nedoručený. Myslím, že to bol môj prvý a posledný "nákup" v tomto "obchode" !!!
Reakcia obchodu Planetaziaroviek.sk
Dobrý deň, mrzí ma zdržanie s vašou objednávkou, omylom sme ju prepli do stavu kde nám neukazovalo, že bola neexpedovaná.
Pribalili sme vám darček k autožiarovkám (Philips Whitevision W5W) ako ospravedlnenie. -
maximalna spokojnost - ochotny a profesionalny pristup, tovar mi bol dokonca bezplatne doruceny vramci BA :-)
Rychlosť, spolahlivita, ustretovost. Som spokojny.
- Rychla online podpora, bola mi ponuknuta funkcna nahrada, dorucenie druhy.
Som veľmi spokojná, personál veľmi milý a trpezlivý, veľmi dobre mi poradili. Odporúčam ostatným
- spokojnosť so všetkým