• cena
    • dostupnost tovaru
    • lehota dorucenia

• dobre ceny
    • dobry vyber
    • Bolo pomalsie dodanie nez som cakal, no nie je to podla mna problem kvoli ktoremu by som neodporucal obchod.

Kupil som tu lebo mali dobre ceny a dobry vyber- aspon na to co som hladal. od zaplatenia (sobota), som cakal na potvrdenie pladby do stredy. Oznamenie o prevode v banke mi pritom prislo este v sobotu. Na druhej strane ale som nezvolil najrychlejsiu dodavku...
    Pokial sa clovek neponahla tak to vobec nevadi.
    Odporucam nakupovanie.

• Nízke ceny. Výhodné ceny na doplnky pri objednávke tovaru (púzdra, SD karty,...)
    • Dodacia lehota (posielané z Francúzska). Vyššie poštovné. Poslali ste mi info mail, že tovar si môžem pri prebratí skontrolovať. Toto mi však kuriér nechcel umožniť a bol nepríjemný.

Ako jediný ste mali v ponuke mnou hľadaný tovar a za prekvapivo nízku cenu :-) Máte veľmi ústretové slečny na call centre, ktoré mi veľmi pomohli. Budem u Vás aj naďalej nakupovať

• super ceny
    • cena za dopravu
    • obchod sa nachadza v inej krajine

najprv som sa bala podla recenzii že čo mi bude doručene, ale v konečnom dôsledku som bola spokojná,

• Nižšie ceny ako v iných obchodoch, ľahký spôsob objednávky, online prehľad o stave objednávky. Všimol som si tiež, že ponuka tovarov je na rozdiel od iných e-shopov bohatšia.
    • Ceny by mohli byť uvádzané s daňou, pre koncového kupujúceho je to praktickejšie. Chýba možnosť priamej platby pri doručení tovaru (skracuje to dobu vybavenia). Trochu dlhšia doba dodania ako v iných e-shopoch.

S kvalitou nákupu a vlastne aj s dobou dodania som spokojný (obával som sa však či sa nákup stihne do obdobia Vianoc). Po e-mailovej komunikácii so slovenskou pobočkou Pixmanie som sa stretol s prístupnosťou a ochotou promptne vyriešiť problém s termínom dodávky. Flexibilitu obchodu riešiť problémy si vážim a je to jednoznačný dôvod na to, aby som tu nakupoval aj v budúcnosti. Služby obchodu môžem odporučiť aj ostatným.

• 10+ den na dorucenie je velmi slaby.

Nakupujte v inej internetovej obchode (napr. Alza.sk), ktory je aspon na slovensku nie v Francuzku, daleko az 1500km.

• Doba dodania.

Reakcia obchodu Pixmania

Pixmánia sídlí ve Francii. Zde se taky nacházejí naše centrální sklady a odtud jsou zásilky odesílány do celé Evropy. Využíváme služby externích dopravců jako DPD, UPS, Dachser a poštovní doručování. Z tohoto důvodu není prozatim možné náklady na dopravu ovlivnit.

• dobre ceny

spokojnost

• Kvalitný tovar
    • výhodná cena
    • Možno odrádza zákazníkov spôsob platby

Uskutočnil som prvý nákup v tomto obchode, zarazilo ma len to, že aj keď som platbu kvôli urýchleniu dodania realizoval priamo na pobočke tatrabanky, tak za potvrdením platby som čakal tri dni. Mňa ako zákazníka nemá čo zaujímať že tie peniaze preposielate niekam do Francúzska a preto mešká potvrdenie o prijatí platby. Peniaze ste chceli zaslať na konkrétne číslo účtu na ktoré aj fyzicky prišli, preto si myslím že v momente pripísania na účet, ste mali potvrdiť objednávku a ihneď pristúpiť k zabaleniu a odoslaniu tovaru. Ak máte nejakú centrálu v zahraničí prečo to musí odobriť až ona? V tomto kroku objednávok by to chcelo urýchliť z vašej strany.

Reakcia obchodu Pixmania

pokiaľ vkladáte platbu priamo do Tatrabanky, platbu dostaneme na ďalší pracovný deň priamo vo výpisoch. Kontaktujte nás na [email protected] aby sme mohli preštudovať vašu reklamáciu.

• nižšia cena
    • ba na doručenie
    • zlá komunikácia

Reakcia obchodu Pixmania

pokud si přejete kontaktovat náš zákaznícky servis, stačí když zavoláte na telefonní číslo 225 376 408.
    Zákaznícky servis lze kontaktovat taky e-mailem přes rubriku FAQ-Napište nám:
    Kateřina Pixmanie

• tovar, ktorý sa nedá zohnať nikde inde vrámci republiky, výborná cena

môžem len odporučiť :)

• pestrosť ponuky
    • ešte som ich nezistil

profesionálny prístup k objednávkam
    spolahlivosť

• nonstop nakup
    • nenasla som

Odporucam

• Majú tovar,ktorý inde nie je.
    • Suverénne najdrahsia doprava! Za bezneho kuriera zaplatite 15€, co sa mi zda hrozne vela. Okrem toho vam automaticky nauctuju aj nejaku Zmluvu za 47€, ktoru ani nechcete a musite to v objednavke vypinat. Nemam rad takyto pristup, kedy citim,ze mi nieco nanucuju!

Siroky vyber,ale draha doprava, dobre komunikuju, ale snazia sa vam neustale nanutit nejake zmluvy za extra poplatky!

Reakcia obchodu Pixmania

Pixmania sídlí vo Francúzsku, kde sa taktiež nachádzajú naše centrálne sklady a odtiaľ sú zásielky odosielané do celej Európy. Využívame služby externých dopravcov ako DPD, UPS, Dachser a poštové doručenie. Z tohto dôvodu nie je zatiaľ možné náklady na dopravu ovplyvniť.
    Zuzana Pixmania

• Doprava netrvá do 48 hodín, ale do 62 hodín. Z Bratislavi do Ružomberka trvá dva dni (48hod).

Reakcia obchodu Pixmania

expresný spôsob doručenia je do 1-2 pracovných dní, štandardný 3-4 pracovné dni a ekonomický 10 pracovných dní od expedície.

• Dobra cena
    • Zdlhave

Priemerne

• cena,prehladnosť,komunikácia,jedinečný tovar
    • možno platba na dobierku:)

odporučujem všetkým, super komunikácia aj dobré tovary kde ešte málo dostať

• vyhodne ceny
    • drahe postovne resp. poplatok za dopravu

• Výhodná cena

Pohodlný nákup z domu. Dobra dodacia doba.

• 1)nedostal som konfirmáciu platby po zaplatení tak ako uvádzate :
    • Vaša objednávka bude potvrdená hneď ako obdržíme Vašu platbu
    • 2) nedostal som fakturu , aby som si mohol dať tovar do nákladov

Reakcia obchodu Pixmania

kontaktujte nás na adrese : [email protected] a napište nám číslo vaší objednávky, abychom mohli prostudovat vaši reklamaci.