Prihlásiť sa a pridať recenziu

• stranka je uz vyse tyzdna odstavena

• Komunikacia na bode mrazu

• nedoručuju tovar a nikto sa neozyva

nekupujte nic

• Dobra cena
    • Nic

Pohoda

• ak tovar nie je na sklade, nie je to na stránke, človek si tovar objedná a potom čaká večnosť, kým mu tovar príde

• židna komunikácia so zákazníkom, tovar dodaný s oneskorením, až po vyhrážke že tovar rušíme sa niekto rozkýval. Tovar bol doručený , nekompletný , veci nepasovali, bez faktúry, dodacieho listu a záručného listu. Po telefonickom dohovore nám bolo povedané, že nám to nedoručili preto lebo.... prečo nás nekontaktovali a neupozornili na tieto skutočnosti ? My sme sa museli dopytovať

Ďakujem, ale nikdy viac

Reakcia obchodu Pivo.sk

Dobry den, ďakujeme za Vašu reakciu.
    1. Faktúry a dodacie listy chodia klientom e-mailom ihneď po spárovaní doručenej zásielky a objednávky. Toto máme uvedené aj v obchodných podmienkach.

2. Tovar ktorý sme dodali bol fakturovaný podľa dodania, tzn. nič čo nebolo dodané nebolo ani fakturované. Môžete si to ľahko skontrolovať podľa výšky dobierky.

3. bombu sme pre Vás vyriešili a to dokonca lepším spôsobom nakoľko Vám sme poslali iný lacnejší venitil ktorý bude v pohode stačiť...

• rýchlosť
    • žiadne

odporúčam

• Ponúkaný tovar je výrazne lacnejší ako ponuka konkurencie a v mojom prípade veľmi rýchla dodávka tovaru. Až prekvapujúco.
    • Nenašiel som zatiaľ žiadne.

V celku spokojnosť aj napriek malej chybe dodávky :)

• Jednoduchosť objednávky
    • Prvýkrát sme zaregistrovali neskoré dodanie, resp. nedodanie tovaru.

Nedá sa vždy spoľahnúť, čo sa týka termínu dodania.

Reakcia obchodu Pivo.sk

Dobrý deň, tovar je už na ceste k Vám, ospravedlňujeme sa za dlhšie čakanie. Žiaľ na sklade bol iný typ ako mal pôvodne byť.

Osadský

• Flexibilita

Mam pozitivnu skusenost,takze odporucam

• cena
    • nekompletne balenie chyba vzduchova hadica

chyba vzduchova hadica

Reakcia obchodu Pivo.sk

Dobry den, nemame od Vas ziadnu reklamaciu ani konakt ohladne tohto problemu.. prosim kontaktujte nas na [email protected] okamzite to spolu vyriesime.

//Update

Dobrý deň, po preverní vašej objednávky sme zistili že ste si objednali sadu bez vzduchovej hadice - nakoľko sa tlakuje cez autoventil, takže vzduchovú hadicu si musí v tomto prípade dodať zákazník sám alebo objednať dodatočne.

Osadský
    Pivo.sk

• 10 %

• asi nič všetko zle
    • Zla skúsenosť cez tento obchod si nič nekupujte. Čakal som na svoj tovar 2 tyždne aj tak som ho nedostal velmi zal skusenosť

Mam velmi zle skúsenosti neodporúčam

Reakcia obchodu Pivo.sk

Dobry den, mozete mi napisat o aku objednavku sa jedna? Kontaktujte nas prosim na [email protected]

• nekompletny set chyba redukcny ventyl a doteraz nebol doruceny

• Po skusenosti žiadne.

Dlha dodacia lehota.
    Obiednal som si dva ks. došiel mi len jeden.
    Ale zaplatil som za dva.
    Po tejto skusenosti určite nie.

Reakcia obchodu Pivo.sk

Dobrý deň, na Vašu objednávku sa pozriem v pondelok. Ak sa nezhodoval počet kusov, mohli ste nás kontaktovať - preverili by sme to okamžite. Určite v pondelok preverím a chýbajúci kus zašlem na naše náklady - kuriérom.

Edit //

Tovar Vám bol doručený ako som sľúbil. Ešte raz sa ospravedlňujeme za nesprávny počet kusov

• rychly nakup z pohodlia domu
    • ziadne

Obchod je prehladny, vystizny opis jednotlivych produktov, prijatelne ceny, rychle dorucenie. Odporucam

• je jediny a zakaznik nema na vyber
    • neschopni zamestnanci

ked sa da nakupujte v inom obchode!!!

Reakcia obchodu Pivo.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu reakciu, veľmi nás mrzí, že tovar neprišiel v termíne aj napriek snahe doručiť ho v sobotu - z našej strany sme urobili čo sa dalo.

Posielame vyjadrenie od UPS:

Problem sa stal v tom, ze dana zasielka bola mala a zapadla v klietke, nevedeli ju najst, preto sa nedorucila v sobotu, nasli ju az v pondelok.
    Vasmu zakaznikovi sa ospravedlnujeme, depo Kosice bolo upozornene.

Ako kompenzaciu ste dostali tovar bezplatne (cena tovaru a postovne)

• v utorok mi prišiel meil že tovar je vyexpedovaný a na pošte tvrdili že odoslali to až v pondelok na další týždeň

Dakujem , vsetko bolo v poriadku.

• o.k.
    • neviem

o.k.

• Jednoducha a prehaldna ponuka
    • Pred objednavkou som zavolal o radu
    • zisla by sa sirsia ponuka, exoticke piva, suveniry a ine

Odporucam