- Veľká ochota poradiť pri výbere a tiež pri zisťovaní dostupnosti. Za mňa super
- Žiadna
- Neodporúčam
Najhorši e shop objednal som si gumy cez týchto diletantov , po týždni čakania my volajú a oznámia mi že nemáju tovar skladom , ale keď chcem môžem cez nich objednať od konkurencie o 10 EUR drahší , keď som odmietol tak že my dajú iný tovar ako som si povodne objednal to som už ani nekomentoval a objednávku som zrušil . Nehovoriac o tom že ponúkajú tovar čo nemajú skladom ale ani u dodávateľa a potom vo finále návrh že mám čakať 2 týždne dokym ho naskladnia čiže 3 týždne na dve pneumatiky podotýkam bežný rozmer Pneu. Nikdy viacej a obchádzať oblúkom
Spokojnost seriozne jednanie, rychle dodanie tovaru. Odporucam. Wankel
- Rýchle dodanie na osobný odber
- Tradične všetko ako má byť, rýchlosť a kvalita
Rýchle dodanie, dobré ceny
- Rýchlosť a super komunikácia ohľadom informácií k DOT
- Žiadna
Chcel som zistiť rok výroby pneumatík ,pani ochotná mi všetko povedala a gumy prišli expresne rýchlo . Super
Perfect Handling, super organized
- Rychle dodanie
- Dobra cena
- poslali aj pneu s novsym DOT , distributor Pirelli
Slubili novšiu DOT!!!!!
- Perfekt Delivery,perfect product and i will buy for sure again!
I can recommend this shop, they deliver in time and the tires are perfect and as espected! Fully satisfied and will buy again.
Rýchle dodanie, gumy čerstvé. Spokojnosť.
Rychle dodanie, komunikacia Ok.
Ochota odpovedat na doplnujuce otazky OK.
DakujemReakcia obchodu Pirelli motopneu
Ďakujeme za hodnotenie. Preto, že moto plášte sú špecifický druh tovaru, je komunikácia veľmi dôležitá. Aby bol jazdec spokojný a užil si jazdu, musí byť dobre vybraná pneumatika k danej motorke.
Prajeme veľa pekných zážitkov z jazdy. -
Z obchodom som spokojný. Čo som objednal, to mi bolo doručené. Dodanie priemerné, takže ok.
Reakcia obchodu Pirelli motopneu
Ďakujeme za hodnotenie a prajeme veľa radosti z jazdy.
- super ceny aj výber
Prijal by som keby mi po vybratí napr. zadnej pneu vyhodilo možnosť pridať do košíku rovnaký model prednej pneu v zvolenej velkosti aby som nemusel dohladávať a mať stres či beriem tú isú
Reakcia obchodu Pirelli motopneu
Vďaka za recenziu. Určite by takéto vyhľadávanie bolo dobré, skúsime preveriť či je to u nás technicky možné. Zatiaľ Vám radi pomôžeme s výberom pneumatík telefonicky, alebo mailom.
rychlo vybavena objednavka
Reakcia obchodu Pirelli motopneu
Vďaka za recenziu a prajeme veľa šťastných kilometrov.
- Skladom tovar. Ktorý inde nebol
- Cena oproti konkurencii
- 17 mesiacov stará guma ale mne to nevadí ✌️
Reakcia obchodu Pirelli motopneu
V prvom rade ďakujeme za recenziu. Téma DOT je nekonečný príbeh a už len raz za čas sa k nej vyjadrujem, lebo vidím, že pribúdajú ľudia ktorí chápu, že dobre skladovaná pneumatika má vlastnosti novej až 5 rokov od dátumu výroby (čo garantuje aj výrobca). Samozrejme už aj tento rok sa našiel borec, ktorý pýtal DOT 2021. Samozrejme je to absolútny nezmysel. Po prvé pneumatiky ktoré sa vyrobili od 1.1.2021 cestujú z výrobných závodov Taliansko, Nemecko, Brazília... do fabrických skladov a po druhé, väčšina motorkových pneumatík(hlavne superšporty) nesmie byť vystavená dlhodobo mrazu. Preto objednávame pneumatiky až keď poľavia tie najväčšie mrazy, aby v kamióne zbytočne nezmrzli. Sklady kde ich prechovávame sú celú zimu temperované a skladovacie podmienky pravidelne kontrolované výrobcom.
Každopádne kto si chce preveriť dátum výroby môže zavolať, alebo napísať dopyt e-mailom a radi preveríme DOT na pneumatikách ktoré máme skladom.
Prajem veľa zábavy na pneumatikách PIRELLI, METZELER a úspešnú sezónu 2021. -
Rýchle jednanie ,dobrá cena
Reakcia obchodu Pirelli motopneu
Ďakujeme za hodnotenie a prajeme veľa radosti z jazdy.
- Dobre ceny
- Rychle dodanie
Reakcia obchodu Pirelli motopneu
Ďakujeme, sme radi keď ste spokojní.