Super jednanie
Ríchlost kvalitna komunikácia
- Tovar ktorý bol "SKLADOM 20+" nedodaný ani po týždni
Objednané v pondelok, poprosil som ich, či by vedeli doručiť na piatok. Odpovedali, že áno, tovar mi doručia v piatok. Ale oni len údajne odosielali v piatok... Zjavne im robí problém rozlíšiť pojmy ako DORUČIŤ a ODOSLAŤ. Dnes je týždeň po objednaní, zatiaľ som bez tovaru. (V piatok som si kvôli tomu zobral dovolenku, 50kg asfaltu by som v práci ťažko preberal). Nekontaktovala ma ešte ani kuriérska spoločnosť, že by zásielku spracovávala.
Vážený zákazník,
ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie. Vaša objednávka bola vytvorená skôr a taktiež bola naplánovaná na expedíciu na štvrtok no bohužiaľ bol tovar expedovaný v piatok ako spomínate, z dôvodu nepripravenia tovaru vo štvrtok. Danú situáciu už interne riešime aby sa neopakovala. Tovar Vám bude doručovaný dnes. V prípade ďalších dotazov alebo otázok nás kontaktujte na [email protected] a verím, že vyriešime Vašu objednávku k Vašej spokojnosti. -
- rýchlosť a kvalita dodania
nič
- Dostupnost, odbornost
- Rychlost dodamia
- Komunikacia
- Expresne rychle dorucenie
- tovar bol v bezkonkurencne nizkej cene
- bezproblemovy obchod
Ďakujeme za Váš nákup a za pozitívnu spätnú väzbu.
Kompresor mi bol doruceny celkom rychlo ale,ked som ho zacal rozbalovat hned som si to aj odfotil,bolo vidiet ze to bolo uz vybalovane aspon raz.kto to zabalil nedal si vobec zalezat na kvalite zabalenia spat.ok,otvoril som to,rukovat sa nedala poriadne upevnit,niekto uz strhol zavit predomnou,ale na jeden sa to este dalo pripevnit.a tretia vec co ma zamrzela,kompresor bol uplne od prachu,niekde stal na servise urcite.ked som ho zapol vypada ze funguje,uvidime v praxi.uz chapem preco bol lacnejsi,keby som vedel tak tych 10e doplatim.ako mozno mi vudrzi dlhsie ako ten predosly,ale nemam vobec dobry pocit z tejto kupy.
Dobrý deň p. Kralik,
v prvom rade sa Vám ospravedlňujeme za vzniknuté komplikácie. Danú situáciu sme interne preverili a vyriešili aby sa takéto niečo neopakovalo. Daný produkt nebol nikdy používaný, bol len vystavený preto bol zaprášený. Samozrejme pred balením mal byť očistený no bohužiaľ to sa nestalo. Čo sa týka skrutky, tak tento fakt kolegovia nepostrehli. Na kompresor máte plnú záruku a v prípade, že Vám tovar nevyhovuje alebo chcete ho vymeniť za iný kus máte takúto možnosť do 14 dní od prevzatia tovaru. Poprosím Vás aj o zaslanie fotografií, ktoré ste vyhotovili na [email protected].
Verím, že v budúcnosti budeme mať možnosť zmeniť Vašu nespokojnosť na spokojnosť! -
100 % Spokojnosť !
Rýchle a koretktné jednanie
Ďakujeme za Váš nákup a za pozitívnu spätnú väzbu.
- rýchle vybavenie objednávky a doručenie
- žiadne informácie o výrobku, treba si hľadať popis a parametre produktu na iných stránkach
- produkt nemá konzistenciu, akú by mal mať a vôbec nefunguje
- na e-shope sa recenzia k výrobku pridať nedá
Vážený zákazník,
produkty na náš e-shop pribúdajú a taktiež postupne doplňujeme aj popisy a dáta k ním. Každopádne nás môžete kedykoľvek kontaktovať v prípade akýchkoľvek otázok ohľadne produktov a samotného e-shopu či už pomocou mailu alebo vpravo dole pomocou messengera, kde Vám radi odpovieme v čo najkratšom čase.
Čo sa týka samotného produktu, ak sa Vám daný produkt nepozdáva, máte možnosť ho reklamovať, v prípade, že tak chcete urobiť, kontaktujte nás na [email protected] a vyriešime Váš podnet.
Modul na recenzie produktov na našom e-shope aktuálne nemáme avšak v budúcnosti túto možnosť nevylučujeme.
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a veríme, že pri budúcom nákupe Vám poskytneme dostatok informácií. -
- Rýchlosť
- Komunikácia
- Profesionalita
Damy i Pani z Pilstav klobúk dolu.10:44 vytvorena a zaplatena objednávka 11.:01 objednavka odoslana,12:00 uz u kurierskej služby na druhy den rano o 8:00 na druhej strane republiky v mojich rukach.skutocne dakujem a rozhodne a odporúčam.urcite to nebol moj poslednu nákup
Ďakujeme za Váš nákup a za pozitívnu spätnú väzbu.
Rýchlosť, komunikácia, kvalita tovaru = všetko na jednotku.
Reakcia obchodu PIL-STAV
Ďakujeme za Váš nákup a za pozitívnu spätnú väzbu p. Ľuboš.
- skvelá cena
- ochota
- komunikácia
- som spokojný
Vyborna kokunikacia
- Žiadna výhoda
Chaos na výdajnom mieste.....
Neprebudený pracovník za pultom.....
Najprv pošlú email že objednávka je pripravená na výdajnom mieste a keď tam človek príde, tak mu povedia že, tovar nemajú v takom množstve ako som si objednal......
Potom nechajú zákazníka 15 min. čakať a povedia mu, že majú celú paletu.....Reakcia obchodu PIL-STAV
Vážený zákazník,
mrzí nás Vaša negatívna skúsenosť s týmto prístupom.
Danú situáciu sme preverili a napravili.
Verím, že pri budúcom nákupe budete spokojný.
Ďakujeme za spätnú väzbu.
Tím PIL-STAV -
- super prístup