• všetko zlé

Neodpovedajú na e-mail ohľadom nedoručenej úplnej zásielky.

Zaujala nižšia cena a doprava zdarma, ale keď som po 3 dňoch volal či sú granule na ceste tak som sa dozvedel, že ich nemajú.

• Cena klietky, rýchle doručenie
    • Polámané plastové dno klietky
    • Balené v priesvitnej fólii
    • Pri doprave neoznačené ako krehké

Poškodené plastové dno klietky. Chyba bola spôsobená buď obchodom alebo prepravcom. Navonok neboli viditeľné poškodenia obalu/fólie. Obchod od 26.6.2018 (deň doručenia) neodpovedal na email (o poškodení tovaru).

Službou obchodu som veľmi sklamaná, hlavne komunikáciou so zákazníkom. Konkrétna skúsenosť: objednala som si psie granule v akcii 5x3kg + 1x3kg zdarma. Bolo mi doručené jedno 15 kg vrece. Napriek 2 reklamačným mailom som po 10 dňoch nedostala žiadnu odpoveď, vysvetlenie, ani ospravedlnenie. Takže tento obchod ma ako zákazníka určite stratil.

Tovar nedorazil. Uz som si musela davbo zakupit inde.

• NESPOLAHLIVOST

V piatok mi slečna slubovala že tovar bud pošlú v piatok najneskôr v pondelok takze tu v utorok mal byť, tovar doteraz nemám!

Keďže spoločnosť vlastní dva obchody, informácie sú klamlivé a zavádzajúce. V jednom sú ceny vyššie bez úhrady postovneho. V druhom sú zase ceny nižšie, avšak pri úhrade postovneho sú rovnaké -s drobným rozdielom - ako v prvom obchode.
    Pani na telefóne zámerne zavádza. Tovar má rovnaký kód. Nám potvrdila sumu bez postovneho. Faktúra nám prisla vyššia, avšak nezodpovedala vyššej povodnej cene. Nesedela ani nižšia cena s postovnym - roDiel 50 centov.
    Je teda EVIDENTNE,že cena sa v priebehu dňa zmenila. Preto sme od objednávky upustili. Pri snahe riešiť problém pani nedvihala telefón a kolegyňa, ktorá prišla po nej nás informovala, že menovaná odišla domov. Bez doriešenie veci.
    Preto obchod neodporucam.

• rýchle dodanie
    • Tovar nebol zabalený riadne v krabici, ale konzervy boli iba prebalené potravinnvou fóliou a boli zdeformované vďaka nevhodnej manipulácii.

• Tovar prišiel poškodený, nie vinou dopravy.

• Doručený tovar nezodpovedal mojej objednavke. Istý druh krmiva bol nahradeny iným pričom nezodpovedala váha krmiva ani určenie pre druh hlodavcov, pritom daný obchod ma na tu zmenu neupozornil ani nezmenil cenu objednavky aj napriek tomu, že dane krmivá nezodpovedali hmotnosti udanej v objednavke.

• Tovar dorazil poškodený.
    • Žiadne informácie o stave objednávky
    • Žiadna komunikácia ohľadom reklamacie.
    • Neodpovedanie na email.
    • Tovar bol nesprávne zabaleny aj napriek tomu že šlo o krehkú vec.

Obchod neodporúčam a vyslovene žiadam aby sa predajcovia a prevádzkovatelia zamyslia nad vedením obchodu a rozhodne zmenili prístup ku zákazníkovi.

Obchod mi dorucil email, ze rusi moju objednavku bez akehokolvek udania dovodu. Ten som sa dozvedela, ked som bola nutena im zavolat, nakolko som nevedela, co sa deje. Iba mi bolo povedane, ze objednany tovar nemaju. Myslim, ze presne toto mi mali v emaili oznamit. S takymto jednanim som sa stretla prvykrat a verim, ze aj posledny. S objednavanim cez internet mam iba dobre skusenosti. Takze Pet24.sk uz skusat nebudem. Tovar som si zohnala inde.

objednaný tovar 23.11. Dnes je 4.12. už som aj zabudla, čo som objednala.

Nakúpila som tovar nad 25€, a preto som mala dopravu zdarma. Netušila som však, že tovar mi príde až o 2 týždne. Po tejto skúsenosti by som si dopravu radšej zaplatila.

• Rýchlosť
    • Nepoužiteľný , poškodený dolámaný
    • tovar

Stalo sa to pravdepodobne kuriérovi (zlé zaobchádzanie s tovarom )

• ziadne
    • tovar nedodany

najhorsi e-shop v akom som nakupoval

• Ze nekontaktuje zakaznika o dodavke tovaru. Spravila slm
    • Objednavku a nic. Po tyzdni mi prislo ze tovar nemaju ze by ma byt o tyzden ci pockam. Napisala som ze pockam ak mi daju kompenzaciu a zasa nikto nic a preslo uz dalsich par dni. Uz som mohla mat tovar 10 krat doma z ineho obchodu.

• 10 dni od zaplatenia tovar nemam

Objednal som si krmivo veľkým čiernym napísané 25kg, ale doručené mi bolo len 20kg balenie a keď som sa spýtal po tel. kontakte prečo mi prišlo len 20 kg balenie, tak mi bolo povedané, že dodávateľ už pred časom zmenil 25 kg balenie na 20kg a iné nevyrába. Tak neviem prečo obchod stále ponúka 25kg, ked vedel že ho na sklade nemá. Nepripadá vám to ako zavádzanie zákazníka??