Nemám skúsenosti, nskoľko som objednávala 1×
Úplne zla kvalita za tu cenu !! Farba katastrofálna ošuchana na par miestach ! 7€ vyrobených do koša!..
Reakcia obchodu Pestrá domácnosť
Dobrý deň.
Mrzí nás vaša nepríjemná skúsenosť s naším tovarom. Je škoda, že ste sa nám neozvala na naše zákaznícke kontakty, boli by sme Váš problém vyriešili k spokojnosti tak, ako to robíme aj v ostatných prípadoch, kde sa vyskytne nejaký problém.
Ďakujeme za vašu recenziu. -
- Velmi rychle dodanie,tovar ako z obrazku,odporucam
- Bez problemu
- Super-ochota,rychlost
našla som obchod so zaujímavým tovarom, ktorý veľmi rýchlo vyriešil problémik pri objednávke
- Bezproblémové objednanie aj doručenie..
Som spokojná, objednávka dorazila rýchlo a úplne v poriadku.
- Rýchla komunikácia, každý problém sa snažia okamžite vyriešiť
dobre ceny
sriroky vyber sortimentu
rychla doprava -
- Extremne rychle dorucenie. Lacne produkty v skvelej kvalite
- Velmi rychlo dodane
- Široký sortiment
- Kvalitne výrobky
- rýchle doručenie
velmi rýchle dodanie kvalitneho tovaru...odporučam velmi
...veľmi príjemná komunikácia, tovar bol precízne zabalený a nedošlo k jeho poškodeniu počas prepravy, ďakujem
- Expresné dodanie. Tovar k spokojnosti.
Veľmi spokojná som s prístupom, ochotou , kvalitou a aj rýchlym dodaním objednaného tovaru. Ďakujem.
- Tovar bol dodaný rýchlo a perfektne zabalený, keďže išlo o sklenené kahance.
- Tovar bol dodaný veľmi rýchlo do cca 3 pracovných dní
- Bol veľmi dobre zabalený
- Prišiel nepoškodený
- Vyzeral oveľa lepšie ako na fotkách
Objednala som tovar,vóbec nikto mi nič o tovare nenapísal ,či pošlú ,či nie.
Neviem v akom stave je moja objednavka,nekomunikuju s kupujucim o stave .Reakcia obchodu Pestrá domácnosť
Pekný deň prajeme Pani Mária.
Vo vašej objednávke ste si zadala platbu bankovým prevodom. Pri platbe bankovým prevodom samozrejme čakáme, kým prídu peniaze za vašu objednávku na náš účet. Toto sa do dnešného dňa nestalo a preto sme Váš tovar neodoslali.
Je pravda, stáva sa , že napríklad zle zapíšeme t.č. zákazníka, alebo popletieme email, prípadne je chyba na strane dopravcu a zákazník nedostane tovar v čo najbližšom čase. Myslíme si, že mýliť sa je ľudské.
Ale nie je pravda, že NEKUMUNIKUJEME so zákazníkmi.
Snažíme sa náš obchod budovať na čo najrýchlejšom dodaní tovaru a čo najlepšej komunikácii so zákazníkom.
Veríme, že nebolo úmyslom poškodiť náš obchod vaším negatívnym hodnotením a došlo len k nepochopeniu, ako funguje dodanie tovaru pri platbe cez bankový prevod.