Reklama

• Tovar som si objednala a aj zaplatila este 6.2. 2023 doba dorucenia bola uvedená 4-9dni,dnes 22.2.2023 mi na dotaz kedy a ci vobec mi bude tovar doruceny obchod neodpoveda. Prisla som o 15,99€ viac by som si u nich nic nekupila a ani to nedoporucujem.. Ako som pozerala skoro vsetok sortiment ma uvedenu dodaciu dobu 4-9 dní.

Tovar mi ani po 16 dnoch nebol doruceny, obchod vobec nekomunikuje, nedoporucujem nakupovat v tomto obchode.

• Neexistuje žiadna výhoda.
    • Odoslaný iný tovar ako bol pôvodne objednaný
    • Kontakt, komunikácia.

Objednal som prepravku pre psa Cazo Premium v hodnote 60€.Namiesto toho mi prišlo Cazo Oxford v hodnote 55€.
    Pritom faktúra bola v poriadku aj štítok na produkte.
    Vyhovorila sa pani vraj ZAMEMENENÉ Štítky na produkte. Zlyhanie na plnej čiare.
    Komunikácia 0 bodov vypisovali sme tri hodiny, nebola mi schopná zavolať...
    Na dnes mi bola prisľúbená výmena, tovar za tovar. A nič, čakám od rána.. Výmena zlyhala.

Pelech objednany 22.12.2022...28.12.2022 poslali mail z obchodu,ze tovar odoslany do dnesneho dna pelech nebol doruceny /t.j.mesiac/

• Super materiál. Veľmi príjemný.
    • Svetelnosť fotiek je trošku klamlivá. Farby plechov sú trošku iné v realite.

• 13.12.2022 objednany pelech pre psa k Vianociam. Dnes je 1.1.2023 este nedorucene.

• Rýchle vybavenie objednávky a dobrá komunikacia

Sortiment obchodu vyzerá vyborne,ale problém nastane pri objednaní.Obratom dostanete mail o odoslaní tovaru,avšak to je posledné,čo od nich vidíte,žiadne dodanie,žiadna komunikácia so zákazníkom-mimochodom v možnostiach obmedzená iba na jednu mailovú adresu,žiaden telefón.Po opakovanom mailovaní s dopytom na objednávku je ticho,nič,nula.Objednávku som teda mailom zrušila a tým končím s daným eshopom.Úprimne?Nechápem na akom princípe"fungujú"...rozhodne NEODPRÚČAM!

• tovar objednaný 30.11. dnes je 12.12. a stále nič
    • nereagujú na maily
    • neudávajú telefonický kontakt asi vedia prečo

• Meškanie s dorucenim niekolko dni

• nemám čo hodnotiť, tovar som zatiaľ nedostal
    • Ani 15 dní po objednaní tovar nebol dodaný
    • Vid´ hore absolútna naspokojnosť s takýmto intern. obchodom

Absolútna nespokojnosť s týmto internetovým obchodom. Nielenže ani
    15 dní po objednaní a po opakovanej e-mailovej urgencii nebol tovar dodaný, tento tzv. internetový obchod nemá nikde na svojich stránkach
    uvedený telef. kontakt, kde by sa dalo urgovať dodanie, resp. osobne
    komunikovať problém s dodaním. Bohužiaľ v tejto ankete ani nie je možnosť vyplniť ju s nulovým počtom hviezdičiek

Tovar objednany 17.11. zatial k dnesnemu dnu 30.11.nedorazil .

Dna 5.11.som sj objednala a zaplatila pelech, pricom na stranke bolo uvedene dodanie 5-9 dni. Sice mi 11.11.prisiel mail o odoslani objednavky, nic neprichadzalo. 21.11.som im pisala mail, na ktory neodpovedali. Pokusala som sa volat na uvedene cislo na ich fb stranke (neexistujuce cislo). Nasledne som im pisala 24.11.cez messenger, ale neodpovedali, napriek tomu ze spravu videli. Dnes-t.j.25.11.mi prisiel balik s pelechom. Pelech je krasny, ale co ma stal nervov...

• komunikácia katastrofa
    • stále nedoručený už zaplatený pelech, aj keď bol uvedený, že je na sklade, vyrábal sa 2 týždne a už 2 týždne je na ceste

• Objednávku som urobil v Pondelok 7.11.2022. Pri tovare bola uvedená doba doručenia 4-9 dní. V Piatok 11.11.2022 mi prišiel email, ze tovar expedovali. Dnes je pondelok 21.11.2022 a zatiaľ nič nedorucili. Na moje otázky, že kde to viazne mi odpísala nejaká slečna, alebo pani Erika, že preveruje, kde sa stala chyba. Tak teda čakám, že čo zistí. Telefonický kontakt nemajú, takže jedine email. Našťastie vždy objednávam iba na dobierku, ale aj tak sa mi takéto jednanie so zákazníkmi nepáči. Uvidím či mi od nich vôbec niečo-niekedy dorazí. Tento eshop rozhodne neodporúčam. A hlavne im nikdy neposielajte úhradu tovaru dopredu!

Tento eshop je pre mňa nedôveryhodný!

• pekný a prehľadný web
    • dobré ceny
    • žiadny telefónny kontakt
    • e-mail akoby tiež neexistoval - na 3 e-maily žiadna odpoveď

Nákup neodporúčam z dôvodu úplnej ignorácie zákazníka - žiadny zákaznícky servis. Nechápem, prečo je ťažké aspoň odpísať na termín dodania, pričom sa jednalo o produkt, ktorý bol uvedený s dostupnosťou skladom. Komunikácia je potrebná, aby sa zákazník vedel zariadiť.. Ak produkt nie je alebo bude meškať, nevadí, ale musím o tom vedieť..

• E-shop nemá žiadne telefónne číslo zverejnené, na e-maily neopovedajú----- čístá hanba,,,

• Nekomunikuju so zakaznikom,tovar ktory mali oznaceny ako na sklade ,nakoniec nemali,zaplatil som,opakovane som mailom ziadal vratenie penazi,neodpovedaju,podniknem patricne kroky .Absolutne neodporucam tuto podvodnicku firmu.

Otras,nekomunikuju,zaplateny tovar nedodaju ani nevratia peniaze..

Už je to viac ako týždeň, čo mi prišiel e-mail s faktúrou a informáciou, že tovar bol expedovaný. Tel. číslo, uvedené na stránke nikto nedvíha, e-mail, ktorý som písala - bez odpovede. Takže idem to naháňať, no obávam sa, či som nevyhodila pár desiatok eur di kanála...

Prišiel mi email,že moja objednávka bola odoslaná 20.10
    Dnes je 29.10 a tovar tu ešte nemám,takže ruším objednávku!

Nemaju uverejnene tel cislo, na maily nereaguju, tovar nedorazil aj ked bolo pisane ze do 4 dni