- nezistil som žiadne
ku kúpe ma inšpiroval kupón na zľavu, ktorý som obdržal pri inej objednávke v inom obchode,
keďže sa jednalo o darček k vianociam, prisľúbili mi s ochotou predĺženie štandartnej doby na výmenu tovaru ak by nepasoval,
takže som spokojný aj s prehľadnosťou stránky, aj s cenou a aj s prístupom a ochotou presonálu.
Čo sa týka kvality, to uvidím až po odovzdaní darčekaReakcia obchodu PekneSperky.eu
Ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu. Pekný deň, PekneSperky.eu
- Dobra cena
- Ziadne
- Dobrý výber...
- neviem
ok
Reakcia obchodu PekneSperky.eu
Ďakujeme za hodnotenie. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu. Pekný deň, PekneSperky.eu
- 3 d zobrazovanie
Odpofručam!
Reakcia obchodu PekneSperky.eu
Ďakujeme za pozitívne hodnotenie. 3D zobrazovanie žiaľ zatiaľ na našich stránkach nemáme, aj keď do budúcna je to výborný nápad. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu. Pekný deň, PekneSperky.eu
- Nákup v pohodlí z domu
Som veľmi spokojná s tovarom. Šperky sú prekrásne, velmi sa mi páčia. Odporúčam aj svojim známym aby si kúpili šperky z PekneSperky.eu
- široký sortiment ,dobré ceny
- neviem o žiadnych
dobrá kúpa za dobrú cenu
- dobrá cena
- dobrý výber
odporúčam
- pestrý výber
- chýba mi selekcia podla dlžky retiazky
dobre ceny
Reakcia obchodu PekneSperky.eu
Ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Momentálne máme selekciu retiazok podľa šírky retiazky. Je to však výborný podnet do budúcna. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu. Pekný deň, PekneSperky.eu
- pohodlne nakupovanie
- prehľadnosť, rýchle dodanie
- neviem, zatiaľ som žiadne nezistila
tovar zodpovedá popisu a vyobrazeniu, dobrá komunikácia, rýchle dodanie
- rýchlosť,prehľadnosť
Reakcia obchodu PekneSperky.eu
veľmi rýchle jednanie a absolutna spokojnosť aj s tovaom aj s kvalitou ..vrelo odporúčam..
- rychlost
- zatial ziadne
jednoznacne najprehladnejsi eshop so sperkami
Reakcia obchodu PekneSperky.eu
- velky vyber,pekny tovar,dobre ceny,rychle dodanie
tu nakupite pekne veci rychlo a lacno
Reakcia obchodu PekneSperky.eu
- promptnosť, kvalita, ústretovosť predajcu
- neviem o žiadnych slabinách
odporúčam každému, kto chce kúpiť pekný darček a chce ho mať rychlo
Reakcia obchodu PekneSperky.eu
Ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Veríme, že vám naše šperky budú dlho robiť radosť. Pekný deň, PekneSperky.eu
- Pohodlie objednania z domu a rýchla doprava
- Podľa mňa nemá slabiny
Ja som spokojná a verím, že aj ostatní kupujúci budú na tom rovnako
- Rychlost dodania.
doporučujem
- -pohodlné objednanie z domu
- -doručenie priamo na adresu
- -neviem posúdiť
-jednoduché,rýchle objednanie a dodanie a to všetko z domu...
- rychle dodanie
- dobre ceny
- prehladna webova stranka
- darcek
- ziadne
maximalna spokojnost
odporucala by som ho svojim znamym